Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Dodatki za konje
"Vse kar smo, je rezultat naših misli."
Buddha

Pomen TETRAKTIS-a

Beseda Tetraktis izvira iz stare grščine iz časov Pitagore. Ponazarja 10 točk in prikazuje strukturo dekade v obliki enakostraničnega trikotnika. Teme trikotnika so monada, iz katere neposredno nastaja dijada, potem trijada ter četrta vrsta in vse stranice pokažejo tetrado. Vsota je 1+2+3+4=10.Točkasti diagram Tetraktisa je bil za člane pitagorejske bratovščine ezoteričen simbol in kot tak zelo pomemben. Tetraktisova piramida po pitagorejski simboliki skriva v sebi celoto znanja. Invocira se kot božanstvo, bog Harmonije, ki vodi rojstvo vsakega bitja. Tetraktis združuje sveto štirikratnost ognja, zraka, vode in zemlje in simbolno ponazarja našim čutilom dostopno manifestacijo narave. Dekada je popolno število in obsega celotno naravo, poznavanje sebe in sveta, tako zemeljskega in božanskega.

Tetraktis, trgovina in storitve, d.o.o.

 

Kočevarjeva 14, 8000 Novo mesto

 

Matična št. .: 3334155

Davčna št.: SI33308993

IBAN SI56 02010-0257214478

NLB d.d.

SWIFT:LJBASI2X

Ponudba vsega kar rabimo ter hitrostna dobava

Petra Z. : “Z možem sva lastnika 5ih konjev, vseh starosti, in enega ponija plus dva psa. Že od nekdaj kupujeva Equine America produkte. Moj favorit je Ventilator. Moji konji… Preberi več “Ponudba vsega kar rabimo ter hitrostna dobava”

ventilator za konja
Petra Z.

Anja P. “Na vaši strani so mi najbolj všeč dobri, kakovostni rezultati izdelkov ter hitra dostava”

S konji se ukvarjam že 15 let ampak vse bolj na ljubiteljski ravni. Želja je, da se počasi udeležim tudi kakšne tekme dresure. Kar mi je najbolj všeč na vaši… Preberi več “Anja P. “Na vaši strani so mi najbolj všeč dobri, kakovostni rezultati izdelkov ter hitra dostava””

hitra dostava
Anja P.

Tjaša Jazbec “Najbolj všeč mi je odzivnost, svetovanje, enostavnost pri plačilu in hitra dostava”

Lastnica sem več konj, s katerimi se udeležujem endurancea in kasaskih dirk. Imam tudi psa (mešančka med nemškim ovčarjem in labradorcem) in kup mačk. Za nakup vaših izdelkov sem se… Preberi več “Tjaša Jazbec “Najbolj všeč mi je odzivnost, svetovanje, enostavnost pri plačilu in hitra dostava””

Tjaša Jazbec|

Coff Less Equine America mi je najbolj všeč ker očitno dobro vpliva na dihalni sistem moje starejše kobile”

“Imam dve “rešenki”, 25 let staro kobilo z naduho, senenim nahodom, začetnim artritisom in gastritisom ter njeno 11 letno hči z metabolnim sindromom in začetnim laminitisom. Za vašo stran sem… Preberi več “Coff Less Equine America mi je najbolj všeč ker očitno dobro vpliva na dihalni sistem moje starejše kobile””

coff less equine america
Eva C.
dostopne cene
Natalija

Ker iščemo samo naravne dodatke za naše konje, so me izdelki brez kemije največ navdušili.

“Naša usmeritev je v čimbolj sonaravno oskrbo konjev. Ker iščemo samo naravne dodatke za naše konje, so me izdelki brez kemije največ navdušili. Za vašo stran smo izvedli preko spleta,… Preberi več “Ker iščemo samo naravne dodatke za naše konje, so me izdelki brez kemije največ navdušili.”

izdelki brez kemije
Irena Z.

Rok Hočevar: “Excel Proelite olje je poskrbelo za zdrav imunski sistem in odlično počutje Sare!”

Moja 5-letna kasaška kobila Sarah ima prirojeno genetsko napako na skočnem sklepu zadnje desne noge. Zaradi njene velikosti in teže so posledično toliko bolj obremenjeni sklepi. Pokazatelj je bil nervoza… Preberi več “Rok Hočevar: “Excel Proelite olje je poskrbelo za zdrav imunski sistem in odlično počutje Sare!””

Rok Hočevar

Gregor Ravnikar: “Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.”

Letos sem v poznozimskih mesecih uporabljal Excel Vitaflav in Gra Recover pri konju, ki je lansko sezono uspešno tekmoval v endurance-u, to sezono pa ga pripravljam za preskakovanje ovir. Trenira 6 krat tedensko, star je… Preberi več “Gregor Ravnikar: “Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.””

Gregor Ravnikar

Zvonko Osterc: ” Zelo se trudite in hitro odgovorite, samo tako naprej!”

Za vašo stran sem izvedel prek prijateljev in Facebooka ter sem se tudi odločil za nakup, ker imate dobre in kvalitetne izdelke. Vsi izdelki so mi všeč in ste zelo… Preberi več “Zvonko Osterc: ” Zelo se trudite in hitro odgovorite, samo tako naprej!””

zvonko osterc

Kupujem samo še pri vas…

Sem lastnik dveh konj in s športnimi disciplinami se ne ukvarjam, ker jih smatram kot zlorabo konj. Naključno med nakupovanjem prehranskih dodatkov na internetu sem odkril vašo spletno trgovino. Imate… Preberi več “Kupujem samo še pri vas…”

naduha pri konjih
Jan M.

Že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat!

Proizvode Equine America uporabljam v zadnjih treh letih. Nekatere izdelke uporabljam vsakodnevno pri vseh treh konjih, ki jih treniram. Moji najljubši izdelki so Super so kalm prašek, Hemogen, Super Fenn,… Preberi več “Že po enem tednu redne uporabe opazen rezultat!”

||Cortaflex za konje

Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov.

Equine America proizvode uporabljam že 3 leta, pri vseh konjih tako v treningu kot tistih po in pred dirkalno kariero. Vse skupaj 25 konj, ki jih redno in vse dni v letu hranim z dodatki prehrani… Preberi več “Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov.”

Ziva Prunk

M. Erman: ” Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi”

V družinski lasti imamo dva konja, s katerimi tekmujeta hčerki Kaja in Anja Erman v preskakovanju ovir. Lahko rečem, da cela družina diha za ta neverjeten šport, ki je postal… Preberi več “M. Erman: ” Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi””

Equine America|lajšanje bolečin pri psu z Inflamexom|Inflamex za pse

Težave, ki se pojavijo pri mojih konjih so ponavadi nenadne, zato me še posebej veseli ažurnost, prijaznost in volja v Tetraktis-u, da bi pomagali!

Kot FEI tekmovalka in lastnica dveh konj- seniorke, nekdanje tekmovalke v endurancu in polnokrvnega arabskega kastrata, s katerim še tekmujeva, se srečujem s številnimi izzivi endurance-a. Eden takih izzivov je… Preberi več “Težave, ki se pojavijo pri mojih konjih so ponavadi nenadne, zato me še posebej veseli ažurnost, prijaznost in volja v Tetraktis-u, da bi pomagali!”

Endurance konji

“To, da ima zopet tiste pasje iskrice v očeh nam je najpomembneje”

Zaradi klopne anaplazmoze ima naša Chena, psička pasme sibirsky husky, artritis. Bolijo jo noge in hrbtenica, zaradi bolečine pa se je vsakič težje ulegla na svoj prostor, njeno gibanje je… Preberi več ““To, da ima zopet tiste pasje iskrice v očeh nam je najpomembneje””

Corta-vet in Inflamex

Vse dni se ukvarjam z idejo, kako svojim štirinožcem omogočati najboljše možno kvalitetno življenje. 🙂 -Nena Rajšek

Izdelke Equine America uporabljam že kakšni dve leti na praktično vseh osmih konjih. Pri nekaterih delamo zgolj “kure”, drugim jih dodajamo redno. Namreč vsi moji konji imajo “posebne potrebe”; od gibalnih… Preberi več “Vse dni se ukvarjam z idejo, kako svojim štirinožcem omogočati najboljše možno kvalitetno življenje. 🙂 -Nena Rajšek”

Equine America vitamini za konje

Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna!

Več izdelkov Equine America uporabljam dobro leto dni redno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj… Preberi več “Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna!”

Anja Jakelj Equine America

Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-)

Proizvode Equine America uporabljam že od samega začetka mojih prvih endurance tekmovanj leta 2013. Redno uporabljam Corta vet, ki je absolutno moj favorit- je odlična podpora za sklepe sploh pri… Preberi več “Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-)”

Karin Kranjc endurance Equine America||Karin Kranjc Gazal|Karin Kranjc endurance Equine America

“Po enem letu so bile spremembe na slikah sklepov neverjetne”

Equine America izdelke uporabljam sedaj že tri leta. Za  7 letno kobilo, ki je imela hudo poškodbo sklepa in tetive sem ob terapiji eno leto redno uporabljala Corta vet ha. Corta vet sem začela… Preberi več ““Po enem letu so bile spremembe na slikah sklepov neverjetne””

Cortaflex

Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem!

Tetraktis trgovina je super! Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem in tudi trgovina ima ponavadi na zalogi vse kar potrebujem. Uporabljam izdelke Tye gard za problem z mišicami pri mojem… Preberi več “Izdelke praktično dobim takoj ko jih potrebujem!”

Kasači konji

Zame so to izdelki, ki so najboljše kvalitete, še posebej za takšno ceno.

Odlične Equine America izdelke za konje uporabljam preko 15 let. Zavedati se je treba, da vsi proizvodi so namenjeni vzdrževanju in izboljšanju “performansa” konja in jih je potrebno uporabljati za… Preberi več “Zame so to izdelki, ki so najboljše kvalitete, še posebej za takšno ceno.”

Prehranski vitamini za konje

Še vedno hodimo na izlete in krajše sprehode, kar verjetno brez CortaVeta in Inflamexa ne bi več zmogli!

Že kar nekaj časa našima pasjima damama dajem Inflamex in CortaVet. Obe imata namreč hud artritis, mlajša labradorka, ki je stara 10 let ima celo hujšega kot starejša airedalka, ki… Preberi več “Še vedno hodimo na izlete in krajše sprehode, kar verjetno brez CortaVeta in Inflamexa ne bi več zmogli!”

Glukozamin za psa||

Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.

Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave…z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so… Preberi več “Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo.”

Cortaflex Equine America

Obiščite našo trgovino

(5)

Verm-X peleti za ovce in koze

35.9989.99
(4)

Glukozamin za konje 12,000 plus MSM & HA

32.99132.99
(2)

Granule česna za konje

12.9935.99
(2)

Verm-X za mačke proti notranjim zajedavcem

11.9921.99
(3)

PRO GUT probiotiki za konje, prebiotiki

27.9999.99
(4)

Apple Lytes elektroliti peleti

32.9992.99
(5)

Super So Kalm® prašek

51.99
(1)

Verm-x za konje, peleti

56.99103.99
(1)

Hladilna glina za konje Like ice

29.5069.99
(7)

Corta Vet za konje sirup

169.99
(2)

More Muscle peleti (gama orizanol)

74.99209.99
(1)

Emune® sirup za konje

52.99
(5)

Tye-Gard® sirup (vitamin E in selen)

78.99327.99
(0)

Tekoči elektroliti za konja Apple Lytes

20.9963.99
Podrsaj z miško
Call Now Button