(5 mnenj strank)

Ventilator za konje z dihalnimi težavami

44.99

Ventilator za konje je prašek posebej pripravljen z uporabo edinstvene kombinacije zelišč in naravnih sestavin za podporo čistemu bronhialnemu sistemu in kot pomoč celotnemu dihalnemu sistemu, vključno z dihalnimi poti in pljuči.

Na zalogi (se lahko naroči)

VENTILATOR ZA ZDRAVO RESPIRACIJO JE NARAVEN IZDELEK!

Ventilator za konje je naravni dodatek, edinstvena kombinacije zelišč in naravnih sestavin, ki je posebej oblikovan da podpira vsesplošno zdravje in učinkovitost dihal.

Dihalni sistem konja se vsakodnevno sooča z atletskimi napori tako na usposabljanjih/treningih kot na tekmovanjih.

Tako se bori z okoljskimi izzivi, kot so prah ter spore iz sena in stelje.

Ventilator za konje vsebuje ehinacejo, ki je poznana, da zagotavlja podporo imunskemu sistemu.

Na voljo 500 g (enomesečna oskrba).

VENTILATOR ™ prašek- dopolnilna krmna mešanica za konje, namenjena podpori dihalne funkcije kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za hranjenje: 500 kg konja hranite prvih 5 dni 30 g na dan, potem nadaljujte s 15 g na dan.

Največji dnevni odmerek je 30 g na dan. 15 g (cca.) merica priložena

Sestava: lucerna (alfalfa), suha morska alga, MSM, kopriva (14%), prašek iz kelpa, česen, astragalus, mahovina, veliki oman korenina, ehinaceja, evkaliptovo olje (0,1%).

Analitične sestavine: surovi beljakovine 5,7%, surova olja in maščobe 2,0%, natrij <1,0% , surovo vlakno 20%, surov pepel 10,0%.

Pakirano v embalaži:  500 g  (za enomesečno oskrbo).

Drugi koristni izdelki:

Airways sirup za odpiranje dihalnih poti tik pred tekmovanji ali treningom.

Dozira se z brizgo za optimalno dihalno funkcijo. Pred treningom ali tekmovanjem ali kadar obstajajo kratkoročne težave iz okolja, ki vplivajo na dihalni sistem.

Na voljo 500 ml.

5 mnenji za Ventilator za konje z dihalnimi težavami

 1. Mladen (preverjena stranka)

  Zadovoljan sam potpuno sa svim proizvodima koje sam davao konju, jer antibiotici nisu izliječili kao Ventilator, Airways, Lamigard i Vitamini. Preporučio bih Vaše proizvode svakom ljubitelju životinja, osobito konjarima. Sve pet !!

 2. Vesna Pugelj (preverjena stranka)

  Toop je! Lejda je zelo nadušna kobilica, nič ji ni do zdaj tako pomagalo kot equine america! Trenutno dajem samo to z briketi in nic drugega❣️ Tudi “žleba” nima več, piskat je nehala… Tako ji niso pomagali niti antibiotiki in bronhodilatatorji. Dajem pa ji naizmenično Airways in Ventilator.

 3. Maja, Kaja in Anja Erman (preverjena stranka)

  Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator (za dihala), predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.
  Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.
  Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

 4. Sara in Gal Grahelj  (preverjena stranka)

  Z ventilatorjem smo zelo zadovoljni res. V kaksnem tednu se je konj ful popravil. Iz ful kasljanja na kasljanje 2x v celem dnevu.

 5. Anja Medle (preverjena stranka)

  Brez odličnih izdelkov za dihala Ventilator ter Airways sirupa ne gre saj veliko pripomoreta k zdravim in čistim pljučem.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)