Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Verm-X proti notranjim zajedavcem deluje naravno!

Verm-X proti notranjim zajedavcem vsebuje 100% naravne sestavine, ki pomagajo ohranjati črevesno higieno. Istočasno pa je izredno nežen do črevesja in prebavnega sistema živali.

Iz velike ljubezni do konj se je prvič l. 2002 uporabil konjski verm-x proti notranjim zajedavcem. Velika zaskrbljenost o uporabi količine kemikalij, ki jih živali lahko dnevno zaužijejo, je botrovalo razvoju širše palete izdelkov iz zelišč.

Prehranski dodatki VERM-X so naravni proizvodi za zdravstveno varstvo naših živali

Da bi uresničili svoje ideje so izdelovalci poiskali nekatere svetovno priznane strokovnjake za zelišča. In tako v skupnem sodelovanju so razvili uspešne ​​formulacije za konje, krave, perutnino, pse, mačke, zajce, morske prašičke, hrčke, ovce, koze, prašiče, race, udomačene ptiče, lame in alpake, divje ptice, divje svinje, jelene, antilope in plazilce.

Kdaj in zakaj je bil razvit VERM-X kot pomoč v boju proti glistam?

“Moj prvi korak je bilo kontaktiranje Nacionalnega inštituta medicinskih zeliščarjev v Londonu, ki so me obvestili, da so se pred farmacevtskimi izdelki v živinoreji kot standard uporabljala zelišča. Takrat sem začel delovati s takratnim predsednikom inštituta, s katerim sva iskala primerne zeliščne recepte za učinkovito zeliščno zdravljenje glist pri živalih.

Od takrat, 14 let kasneje, smo se v podjetju osredotočili na povečanje obsega formulacij in oblik, ki zajemajo široko paleto različnih izdelkov”, pojasnjuje Philip Ghazala, lastnik in direktor, kako je bil razvit vodilni naravni izdelek za nadzor črevesne higiene.

Rojena je naravna alternativa- VERM-X PROTI NOTRANJIM ZAJEDAVCEM

“Z razvojem naravnega izdelka za razgliščevanje sem začel leta 2000, ko sem predhodnih 12 let sodeloval s proizvajalci prehranskih dopolnil za tekmovalne konje. V teh 12 letih sem se zavedal vse večje negativne publicitete, ki obkroža uporabo nekaterih rednih farmacevtskih tretmajev, kot so antibiotiki in razgliščevalci (antiparazitiki, razne paste, ampule za gliste itd.), še posebej na območju odpornosti.

Odločil sem se preučiti časovni razvoj razgliščevanja živali, ko sem odkril, da pred letom 1930 petrokemičnih farmacevtskih izdelkov ni bilo na voljo, zato sem se začel spraševati, kaj so takrat dejansko uporabljali”.

Razvili so formulacije z zelišči, naravne preparate proti glistam (notranjim zajedalcem), ki se uporabljajo že več 1000 let in so prestale preizkus časa. Te recepte so naredili preprosto dostopne, saj so jih oblikovali v maloprodajna pakiranja, ki so preprosta za uporabo.

Verm-X na naraven način v boj proti notranjim zajedavcem

Verm-X so tako 100 % naravni dodatki prehrani, ki pomagajo ohranjati črevesno higieno, medtem ko nežno deluje na črevesje živali in prebavni sistem.

“Večkrat slišimo vprašanja kot, zakaj naši raziskovalni papirji niso na voljo in, zakaj izdelkov ne označujemo kot izdelek za razgliščevanje. Naš izdelek ni registriran farmacevtski izdelek. V EU obstajajo stroge smernice, ki jih ureja Direktorat veterinarske medicine v Veliki Britaniji, ki omejuje uporabo besed in informacij, kot so naše raziskave, ki lahko izdelek prikazujejo kot registrirano zdravilo, ko to uradno ni. Mi smo že od samega začetka tesno sodelovali z direktoratom, da smo zagotovili skladnost s temi predpisi.”

VERM-X PROTI NOTRANJIM ZAJEDAVCEM SO IZDELKI ZA ZDRAVJE ŽIVALI IN PREHRANSKA DOPOLNILA IZDELANA IZ ČISTIH, NARAVNIH IN NE GENSKO SPREMENJENIH SESTAVIN. ODOBRENI ZA UPORABO NA EKOLOŠKIH KMETIJAH TER IZDELANI S STRANI LICENCIRANIH STROKOVNJAKOV.

Proizvajalec Verm X-a posluje pod strogimi kriteriji na področju raziskav, razvoja, proizvodnje in pakiranja preden dostavi izdelke v lokalne prodajalne. Izdelki se razvijajo, proizvajajo in pakirajo pod strogim nadzorom in kontroliranimi pogoji, da bi se zagotovil najvišji standard. Ravno tako so zelo ponosni na svoj dosežek in kakovost ter nenehno vlagajo v nadaljnji razvoj za maksimalno zadovoljstvo končnih uporabnikov, tako živali kot njihovih lastnikov 🙂

Tako, kot je z vsemi naravnimi sestavinami, lahko uporaba izdelka zahteva več dni preden postane polno učinkovita. Zato je zelo pomembno, da sledite navodilom za uporabo izdelka!

Za druge živali (drobnico in perutnino)

Call Now Button