Verm-x v tekoči obliki za pse

32.99102.99

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 32.99.

-14%

Verm-X za pse v obliki sirupa, je zelo okusen, preprost za uporabo in psi ga obožujejo.

Izdelan je iz 100% naravnih aktivnih sestavin, ki nadzorujejo črevesno zdravje oz. skrbijo za črevesno higieno in odpravljajo zajedavce.

 

Počisti

Verm-X sirup za pse je enostaven za dodajanje k hrani in sicer dozira se tri dni zaporedno v mesecu

Verm-x za pse v obliki tekočine je vsekakor bolj ekonomično pakiranje toda enako učinkovito kot pasji priboljški Verm-X. Predstavlja tudi cenovno bolj dostopno rešitev za vzreditelje.

Sestava Verm-X sirupa za pse: cimet, česen, timijan, poprova meta, koromač, dišeča lakota (Galium aparine), kvazija (Quasia), kopriva, brest, veliki oman.

Doziranje:

  • majhen pes potrebuje 15ml mesečno (zadostuje za 16 mesecev),
  • srednje velik pes potrebuje  30ml mesečno (zadostuje za 8 mesecev) in
  • velik pes potrebuje 45ml mesečno (zadostuje za 5 mesecev).

Dozirna žlička je priložena za lažje odmerjanje in doziranje.

Pakiranje 250ml ali 1ltr.

Dopolnilna krmna mešanica za pse. Verm-X ni zdravilo. Tako, kot je z vsemi naravnimi sestavinami, lahko uporaba izdelka Verm-X zahteva več dni preden postane polno učinkovito, zato je pomembno, da sledite navodilom za uporabo izdelka. V dvomu vedno poiščite nasvet veterinarja.

Proizvajalec: Paddock Farm Partnership Ltd., VB.

Verm-X proti notranjim zajedavcem vsebuje 100% naravne sestavine, ki pomagajo ohranjati črevesno higieno. Istočasno pa je izredno nežen do črevesja in prebavnega sistema živali.

Iz velike ljubezni do konj se je prvič l. 2002 proizvedel konjski verm-x proti notranjim zajedavcem. Velika zaskrbljenost o uporabi količine kemikalij, ki jih živali lahko dnevno zaužijejo, je botrovalo razvoju širše palete izdelkov iz zelišč. Preberi več tukaj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Verm-x v tekoči obliki za pse”
32.99102.99
Počisti