(4 mnenja strank)

Cranimals Original, izvleček brusnic proti vnetju sečil pri psih/mačkah

25.1975.57

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 23.99.

-25%

Cranimals™ Original je št.1 in edino na svetu prehransko dopolnilo za pse in mačke iz izvlečka organskih brusnic, ki klinično dokazano preprečuje ponavljajoče se okužbe sečil in z njimi povezane struvitne kamne in inkontinenco.

Lahko prispeva tudi k znižanju PH urina.

Počisti

Cranimals original pri vnetju sečil pri psih in mačkah

Cranimals Original je še posebej primerno dopolnilo za pse in mačke s slabim delovanjem ledvic ali težavami s sečili.

 • Brusnicevsebujejo proanticianide, ki zavirajo Eschericia Coli – bakterijo odgovorno za največ okužb sečil. Proanticianidi so tudi znani kot bolj močni oz. bolj učinkoviti kot antioksidanti od vitaminov C, E in beta karotena.Proanticianidi zavirajo tudi nastanek zobnih oblog in ohranjajo Fitokemikalije, ki jih najdemo v brusnicah pa delujejo antikarcinogenoproti vnetno, antibakterijsko, proti virusno in kot močan antioksidant.

Dopolnilna vitaminska mešanica Cranimals Original deluje na naraven način pri najpogostejših zdravstvenih težavah kot so vnetje sečil pri psih in mačkah (okužbe) in s tem povezane žolčne kamne in inkontinenco.

Neodvisna veterinarska raziskava objavljena v American Journal of Veterinary Research ((vol. 77 (4), 2016) ), je pokazala, da Cranimals Original preprečuje okužbe sečil pri vseh hišnih ljubljančkih, ki so prejemali Cranimals Original.  In Cranimals Original ima enako delovanje kot (najbolj pogosto) predpisani antibiotik za zdravljenje okužb sečil pri hišnih ljubljenčkih ob upoštevanju navodil o doziranju izdelka. Še več, doziranje Cranimals-a prispeva k zmanjšanju števila resnih težav, kot je čezmerna uporaba antibiotikov in s tem posledično odpornost na bakterije.

Kako naravno zdraviti okužbe sečil pri psih?

Vsakič, ko uporabite  Cranimals™ izdelke za ljubljenčke povečate njihovo zdravje in vitalnost. Namreč izdelki Cranimals so veganski, košer, ne vsebujejo GMO, umetnih barvil, ojačevalcev okusov, konzervansov, encimov ali drugih aditivov.

Izdelke Cranimals uporabljajo in jim že več let zaupajo številni holistični veterinarji iz ZDA, Kanade, Tajske in VB.

Uporaba: prehransko dopolnilo le primešate dnevnemu obroku vašega kosmatinca.

Doziranje:

 • mačke, mali psi (teža 1-10kg) : 1 čajno žličko /dan,
 • srednji psi (teža 11-25kg): 2 čajni žlički /dan,
 • veliki psi (teža 26-62kg): 2,5 čajne žličke/dan

*1 čajna žlička je cca. 2g.

Sestava: organski brusnični ekstrakt v prahu 100%

Analitske sestavine: beljakovine 16,2%, maščobe 9,2%, vlaknine 41,5%, pepel 3%, vlaga max. 4,8%, omega-3 min. 6,7%, proanticianidi min. 4900mg/kg.

Proizvajalec: I&W Research Inc, Canada.

4 mnenji za Cranimals Original, izvleček brusnic proti vnetju sečil pri psih/mačkah

 1. Damjana (preverjena stranka)

  Stanje pri naši psički je precej boljše.Po prvi pojedeni vrečki Cranimalisa smo testirali urin,je že skoraj normalen.Nadaljujemo naprej..zelo priporočam

 2. Bogdana (preverjena stranka)

  Že po dobrem tednu dodajanja Cranimalisa v hrano nasi psički, so se težave z mehurjem zelo izboljšale. Odličen izdelek, ki ga z veseljem priporočam.

 3. Frane V. (preverjena stranka)

  Iskali smo vitamin C po nasvetu veterinarja toda tale izdelek je prav namenjen zdravljenju uroinfekta (naj bi bil tudi močnejši od Vitamina C). Nam je krasno pomagal in ga z veseljem priporočam.

 4. Jasna Škoberne (preverjena stranka)

  Zelo zadovoljni! Naši psički se je uredilo mokrenje, odličen izdelek.

Podaj mnenje
Počisti