(1 mnenje stranke)

Glivice pri konjih? Tukaj je Fungatrol krema proti glivicam!

29.99

Ko smo noge oprali z Fungatrol šamponom, smo odstranili garje. Konja je potem potrebno temeljito osušiti zato da lahko Fungatrol kremo proti glivicam vtremo v kožo na okuženem območju. S tem ustvarimo vodotesni sloj, ki bo negoval in varoval kožo pred bakterijami in glivicami.

Na zalogi

Glivice pri konjih? Tukaj je Fungatrol krema!

Glivice pri konjih so zelo neprijetna nadloga. Fungatrol izdelki bodo varovali in ohranjali zdravo kožo, dlako in kopita vašega konjička vso leto.

Izpostavljenost dežju in blatu lahko na nogah konj pusti boleče in nevšečne posledice.

Fungatrol Cream od Equine America je visokokakovostna krema, zasnovana za zaščito in nego kože konj pred bakterijami in glivicami. Posebej je učinkovita v vlažnih pogojih, kjer so konji izpostavljeni dežju, blatu in nastanku krast na nogah.

Krema Fungatrol podpira prožno in zdravo kožo z uporabo edinstvene mešanice naravnih sestavin, vključno s kamilico, čajevcem, mineralnim oljem, eteričnim oljem nageljnovih žbic in vazelinom.

Je pripravljena za takojšnjo uporabo, najboljši rezultati pa se dosežejo z nanašanjem na prizadeto območje po pranju, odstranitvi krast in brisanju z brisačo

Priporoča se uporaba tanke plasti dvakrat dnevno na prizadetem območju. Pred prvo uporabo je priporočljiv test na majhnem območju.

Po umivanju nog z razredčenim Fungatrol šamponom brez izpiranja in odstranitvi krast, območje temeljito posušite z brisačo. Nato nanesite tanko plast Fungatrol kreme dvakrat na dan, da zaščitite kožo pred bakterijami in glivicami.

Idealno za stanja kože konjev po izpostavljenosti mokroti in blatu. Produkt je 100% naraven in brez parabenov.

Vsebuje: kamilico, čajevec, mineralna olja, eterično olje nageljnovih žbic, vazelin. 

Da bi se izognili tem težavam vam ponujamo proti glivično in proti bakterijsko paleto Fungatrol izdelkov: šampon ali sprej.

1 mnenje za Glivice pri konjih? Tukaj je Fungatrol krema proti glivicam!

  1. Helena Okorn (preverjena stranka)

    Ob nedavnih težavah z rapami na zadnjih nogah mi je bila v veliko pomoč Fungatrol krema.

Podaj mnenje

Na zalogi