(2 mnenji strank)

Kentucky za konje za podporo sklepom (sirup)

49.99

Kentucky sirup je za svojo ceno en najboljših dodatkov za krepitev sklepov na tržišču, primeren tako za tekmovalne konje kot tudi ponije ter starejše živali, ki potrebujejo dodatno pomoč pri mobilnosti.

Na zalogi (se lahko naroči)

Kentucky za konje za boljše zdravje sklepov in mobilnost

Kentucky za konje je skrbno zasnovan tako, da vključuje pomembne gradnike kot so glukozamin hidroklorid, kolagen in hialuronska kislina s hranilnimi vrednostmi za krepitev zdravega hrustanca in sinovialne (sklepne) tekočine z dodatkom MSM, bosvelije in vitamina C, ki so vsi izjemno pomembni za zdravje in mobilnost.

Bolezni sklepov, zlasti pa obraba hrustanca na zgibnih površinah sklepov so najpogostejši razlogi za ohromelost pri konjih in ponijih.

Ohromelost lahko prizadene tako manj delavne in  starejše konje kot tudi tiste z napornimi treningi in pogostimi tekmovanji.

V zdravem sklepu se hrustanec nenehno obnavlja zaradi mikro poškodb.

Vendar hrustanec nima lastne oskrbe s krvjo in je tako odvisen od spodnje kosti in sklepne tekočine, da s skupnimi močmi zagotavljata hranilne snovi in spojine, ki so potrebne za regeneracijo.

Ko se konj stara ali pa se vpliv vsakodnevnih treningov in tekmovanj povečuje, naravna sposobnost sklepne tekočine in kosti  morda ne bo zadoščala potrebam hrustanca.

Pojavljati se začnejo vedno pogostejše poškodbe, ki jim sledijo bolečine in hromost.

Zato je ključnega pomena, da ima konj dovoljšno zalogo ključnih gradnikov in hranilnih snovi za vzdrževanje kakovosti sklepne tekočine. Kar hrustancu omogoča dovolj hitro obnavljanje materiala, s tem pa zdravje sklepov in neovirano mobilnost konja.

Kentucky za konje je okusna mešanica ne samo ključnih nutritivnih gradnikov za krepitev zdravega hrustanca in sklepne tekočine. Vsebuje tudi MSM, bosvelijo in vitamin C, ki igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja in udobja sklepov.

Kentucky Liquid Joint Supplement je za svojo ceno en najboljših sirupov za krepitev sklepov na tržišču, primerna za tekmovalne konje in ponije ter starejše živali, ki potrebujejo dodatno pomoč pri mobilnosti.

KENTUCKY za konje (sirup)- dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Namenjen podpori zdravih sklepov kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za hranjenje: za 500 kg konja pri težkem delu hranite 30 ml na dan, za vzdrževanje 15ml na dan. Največ 30 ml na dan.

Dodatki (na kg): senzorični dodatki: 2b ekstrakt bosvelije 2800mg, antioksidanti: 3a300 askorbinska kislina 5600 mg.

Sestava: voda, glukozamin HCl (6,67%), MSM (6,67%), hialuronska kislina (0,28%), kolagen.

Analitske sestavine: beljakovine 1,6%, olje <1,0%,  vlakna <1,0%,  pepel 3,0%,  natrij <1,0%,  vlaga 82,0%.

Ne vsebuje umetnih barvil, zato so možne barvne variacije. Možnost posedlin.

Dodatna opozorila in navodila

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Samo za živali (ne hranite ovc z izdelkom). Hraniti izven dosega otrok. Izdelek pretresite pred uporabo. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred zmrzovanjem kot tudi pred direktnim soncem.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd.

2 mnenji za Kentucky za konje za podporo sklepom (sirup)

  1. Helena Okorn (preverjena stranka)

    Equine America izdelki pa so resnično vrhunski. Za tekmovalnega kastrata najmanj dvakrat letno naredim kuro z Ventilator-jem ali Airways-om, da se očisti in ojača dihalni aparat. Prav tako mu med trening in tekmovalno sezono dodajam Kentucky, za močnejše sklepe. Pred začetkom tekmovalne sezone mu dodajam tudi So kalm plus. Enako poskrbim tudi za 21-letno kobilo, ona redno dobiva Kentucky joint sirup za sklepe, za dihalne težave pa Ventilator, Airways ali Coff Less, odvisno od razsežnosti dihalnih stisk, ki se pri kobili pojavljajo vsake toliko mesecev.

  2. Petra (preverjena stranka)

    “Moj drugi konj, 24 letni kastrat, s katerim sem tudi dirkala vsa leta, redno dobiva Kentucky in ob pojavu artritičnih težav Cortaflex super fenn, po katerem takoj neha šepati.”

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)