(4 mnenja strank)

Glukozamin za konje 12,000 plus MSM & HA

36.99145.64

Glukozamin za konje HCl 12.000 zagotavlja ključne spojine kot je 12 g glukozamina na 30 g priporočenega odmerka, kot tudi ključna hranila kot sta hialuronska kislina in MSM.

Predstavlja prehransko podporo za obnovo hrustanca in pomaga vzdrževati sinovialno tekočino, ki maže in neguje sklep.

Počisti

Glukozamin za konje HCL 12.000, ojačan z MSM in hialuronsko kislino

Glukozamin za konje je bistvenega pomena pri celjenju hrustanca. Težave se pojavijo, ko je hitrost tvorbe hrustanca počasnejša od škode, ki je nastala.

V zdravem sklepu se hrustanec nenehno popravlja zaradi mikro poškodb, vendar ker hrustanec nima lastne oskrbe s krvjo, se za dokončanje teh popravil zanaša na kost odspodaj in sinovialno tekočino, ki maže sklep. S staranjem ali pa s povečevanjem vsakodnevnih obremenitev zaradi treningov in tekmovanj, sposobnost sinovialne tekočine in kosti, da priskrbi te hranilne snovi, morda ne bo zadoščala za hitrost popravljanja in se začnejo pojavljati poškodbe in posledično bolečina in hromost. V kolikor se glukozamin za konje daje v večjih količinah, lahko stimulira produkcijo hialuronske kisline, ki je pomembna sestavina sklepne tekočine.

Glukozaminu pripisujemo tudi protivnetne lastnosti. Številne študije pa kažejo tudi na boljše delovanje glukozamina ob prisotnosti žvepla (MSM).

Glukozamin za konje za podporo mobilnosti in zdravju sklepov

Zato je ključnega pomena, da ima konj zalogo ključnih gradnikov in hranil, da ohrani kakovost tekočine v sklepih. S tem pomaga oz. omogoči sklepu, da sledi stopnji popravljanja hrustanca.

Bolezni sklepov, zlasti “obraba” hrustanca na zgibnih površinah sklepov, je eden najpogostejših razlogov za različne oblike ohromljenosti pri konjih in ponijih. Ni pravila in lahko prizadene tako starejše konje kot tudi konje pri lažjih obremenitvah in ne samo tiste konje, ki so v napornih programih usposabljanja in tekmovanja. Zato je glukozamin primeren za vse konje.

Močna kombinacija glukozamina z MSM-om in hialuronsko kislino, na užitni osnovi iz dekstroze, zagotavlja veliko vrednost sklepom in mobilni podpori za vse konje in ponije.

Navodila za uporabo

Ppovprečno težkega konja (500 kg) hranite 30 g dnevno prvih 10 dni z običajnim obrokom hrane. V nadaljevanju – za vzdrževanje hranite 15g dnevno. Največji dnevni odmerek je 30g, 15g merica priložena.

Sestava: dekstroza, glukozamin hidroklorid (40.45%), metilsulfonilmetan (MSM) (5.5%), hialuronska kislina (0.03%).

Analitske sestavine: surove beljakovine 18.2%, surova vlakna <1.0%, surovo olje in maščobe <1.0%, surov pepel 10.3%, natrij <1.0%.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za hranjenje živali. Prepovedano za ovce. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred direktnim soncem.

Proizvajalec: Equine America (UK) Ltd Proizvedeno v UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.,  T: 041 817 036   www.tetraktis.si

Glukozamin za konje: pakiranja 1kg (66 dni) & 5kg (330 dni).

4 mnenji za Glukozamin za konje 12,000 plus MSM & HA

 1. Glukozamin (preverjena stranka)

  Zelo zadovoljna.Samo vedno ni navoljo,zaradi dobave.

 2. Glukozamin (preverjena stranka)

  Zelo zadovoljna.

 3. Glukozamin (preverjena stranka)

  Dobra stvar za dobru cjenu..dodatak kurkume za imunitet..super..pozz iz Hrvatske

 4. Tanja Šturm (preverjena stranka)

  Najboljši glukozamin v Slo. Sploh odkar so izboljšali formulo s kurkumo.

Podaj mnenje
Počisti