(3 mnenja strank)

Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem

64.99252.99

Kot posledica tekmovalnega okolja, potovanj, dela ali režima hranjenja, ki so mu konji izpostavljeni, lahko pride do razdraženosti želodca oz. preobčutljivosti.

To se kaže v izgubi kondicije in delovne učinkovitosti.

Uls Gard vsebuje sestavine za nežno pomiritev želodca in obnovo želodčne obloge.

 

Počisti

Uls Gard sirup za konje za občutljiv želodec

Uls Gard sirup za konje je cenovno bolj ugodna različica Uls gard PELETOV.

Kot posledica tekmovalnega okolja, potovanj, dela ali načina hranjenja, ki so mu konji izpostavljeni, lahko pride do razdraženosti želodca oz. njegove preobčutljivosti. To se kaže v izgubi kondicije in delovne učinkovitosti.

Uls Gard vsebuje sestavine za nežno pomiritev želodca in obnovo želodčne obloge

Idealen za vzdrževanje in podporo gastritičnemu zdravju tekmovalnih konj in konj, ki so na posebnem prehranjevalnem režimu. Odličen je za žrebeta, ki imajo mehko blato.

Sirup za konje Uls gard Equine America je izdelan iz skrbno izbranih sestavin. Zmogljiva in učinkovita tekoča formulacija pomaga ohranjati zdravo delovanje želodca.

Deluje na štiri načine:

 • z nevtralizacijo kisline v želodcu z učinkovitimi anti-kislinami
 • pomirja in prekriva sluznico želodca
 • celjenje vseh osnovnih razjed
 • utrjevanje blata

Tako z dodajanjem Uls-Gard dosežete:

 • naravno podporo za zdravo in normalno delovanje črevesja (kalcij, magnezij, lecitin, glicin). Kalcijev karbonat in magnezijev karbonat pomagata nevtralizirati kislino.
 • pomoč pri proizvodnji sluzi, ki deluje kot fizična zaščitna obloga za nezaščiten zgornji del želodca, s pomočjo pektinov, korena belega sleza in sladkega korena,
 • podporo zdravi želodčni sluznici z beta glukani iz kvasovk ter
 • zaščitno podlago iz lucerne in soje.

Uls Gard sirup za konje nežno pomirja in obloži želodčno sluznico in je idealen za konje v stresu, z občutljivim želodcem ali tiste, ki so krmljeni s krmo, ki ima visoko vsebnosti žit

Znaki želodčnih razjed:

 • dolga dlaka,
 • razdražljivost,
 • izguba teže,
 • pogosto zehanje ali požiranje,
 • bolečina, ko se konja opremlja ter
 • mehki iztrebki.

Prehranski dodatek za podporo gastritičnemu zdravju konj kot del uravnotežene prehrane

Uls Gard sirup je dodatek na osnovi kalcija, ki vsebuje nevtralizirajoča alkalna sredstva, kar pomaga pri vzdrževanju zdravega pH želodca.

Navodila za uporabo:

 • Za konje in ponije: hranite po 30 ml 2x dnevno prvih 21 dni. V nadaljevanju/ vzdrževanje pa po 30 ml dnevno. Največji dnevni odmerek: 60 ml.
 • Za žrebeta : hranite po 10 ml 2x dnevno prvih 7 dni. V nadaljevanju/ vzdrževanju pa po 10 ml dnevno. Največji dnevni odmerek: 20 ml.

Dodatki (na liter): senzorični dodatki: 1c322i tekoči lecitin 41.700mg, 2b17034 glicin 13.800mg, 2b izvleček Althaea Officinalis (slez) izvleček 25.000 mg.

Sestava: kalcijev karbonat, aloe vera, cikorija, magnezijev karbonat, kaolin, korenina sladkega korena, pektin iz jabolčnih vlaken.

Analitične sestavine: surove beljakovine <1,0%, surove maščobe <1,0%, natrij <1,0%, surove vlaknine <1,0%, surovi pepel 10,5%, vlaga 78,5%.

Ne vsebuje umetnih barvil, zato so možna odstopanja v barvi sirupa. Izključno za živali (nikakor ne uporabljajte pri ovcah).

Akreditaciji BETA NOPS in UFAS zagotavljata, da naši izdelki ne vsebujejo prepovedanih snovi in so primerni za konje, ki tekmujejo po predpisih FEI in ostalih pravilih tekmovanj.

PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE! Hraniti v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem in direktno sončno svetlobo. Izdelek zavržite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabe (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036

Na voljo 1 Ltr (33-dnevno vzdrževanje zaloge) in 5 Ltr (166 porcij).

3 mnenji za Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem

 1. Sara in Gal Grahelj  (preverjena stranka)

  Z Uls-guardom imamo res super izkušnje. Po najinem mnenju bi Uls gard za konje moral dobivati vsak konj, vsaj parkrat v življenju. Ljudje se niti ne zavedamo, koliko konj ima težave z želodcem- do prvega leta vsaj 60%, pravijo znanstvene raziskave. Zavedamo se, da je konj občutljiva žival in da vsak dogodek lahko vpliva stresno nanj. Zato v našem hlevu večini konj dajemo Uls gard za konje, nekaterim tudi preventivno. Uporabimo ga ob odstavitvi žrebet, menjavi okolja, prehrane, pri prevozu, v obdobjih zahtevnejših treningov itd. Uporabimo ga tudi pri konjih, ki nam nekaj ‘ne štima’ – se ne poredijo, so sitni med hranjenjem, imajo nepojasnjene kolike. Starejši konj, ki je imel vsak teden kolike jih po 8 mesečni kuri z Uls gard sirupom ni imel nikoli več. Resnično je to produkt, ki deluje in za katerega menimo, da mora biti vedno prisoten v hlevu.

 2. Anja Jakelj, KK PR KRAL (preverjena stranka)

  ULS GARD je pomagal umiriti res hude želodčne čire pri kobili, njeno stanje je neprimerljivo boljše, tudi na teži je pridobila. Več izdelkov Equine America redno uporabljam dnevno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna. V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

 3. Živa Prunk Racehorse Trainer (preverjena stranka)

  Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov. S Uls Gard-om so gastritični ulkusi izginili. Konji so si uredili bodisi prebavo in sijaj dlake bodisi so se poredili. Definitivno priporočam vsem, ki želijo konjem najboljše in od njega pričakujejo najboljše!

Podaj mnenje
Počisti