Olje za konja CURRAGH CARRON od TRM

43.99

Visoko kakovostno laneno olje za konje, obogateno z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami.

Podpira prebavni sistem, izboljšuje kondicijo in vitalnost konj ter pomaga pri vzdrževanju zdravega srčno-žilnega sistema.

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Olje za konja CURRAGH CARRON od TRM – ključ za zdravje in vitalnost

Olje za konja Curragh Carron zagotavlja potrebne hranilne vrednosti za podporo prebavnemu sistemu ter doseganje vitalnosti. V svetu tekmovalnih konj pravilna prehrana igra ključno vlogo pri doseganju optimalnega zdravja, kondicije in zmogljivosti. Eden od nepogrešljivih dodatkov prehrani, ki zagotavlja bistvene hranilne vrednosti, je laneno olje za konja, kot je CURRAGH CARRON OIL, posebej formulirano za podporo vitalnosti in zdravju konj.

Laneno olje za konje – komplementarni dodatek prehrani konj, obogaten z esencialnimi maščobnimi kislinami

CURRAGH CARRON OIL predstavlja komplementarni dodatek prehrani konj, obogaten z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki so ključne za ohranjanje zdravja in kondicije. Izdelek temelji na visokokakovostnem, hladno stiskanem lanenem olju in kalciju, kar ga naredi idealno izbiro za podporo prebavnemu sistemu ter doseganje vitalnosti.

Sestava:

  • Laneno olje: bogat vir Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin,
  • Kalcijev hidroksid: za optimalno absorpcijo in izkoriščanje hranilnih snovi,
  • Magnezijev sulfat heptahidrat: dodaten mineral za boljše ravnotežje elektrolitov.

Analitične sestavine:  surovi proteini <0.10%, surovo olje in maščobe 41,7%, natrij <0.01%, surova vlakna 1,2%, surov pepel 0.2%, vlaga 58.5%, linolenska kislina (omega 3): 233,28 g/l, linolna kislina (omega 6): 69,12 g/l, oleinska kislina (omega 9): 90,72 g/l, palmitinska kislina: 21,17 g/l, stearinska kislina: 15,55 g/l.

CURRAGH CARRON laneno olje za konje je investicija v zdravje in blagostanje vašega konja

Da bi dosegli najboljše rezultate, CURRAGH CARRON laneno olje za konje dodajte v običajno dnevno prehrano konj po naslednjih priporočilih:

  • Za vse konje: Dodajte 60 ml dnevno.
  • Za enoletnike in ponije: Priporočena doza je 30 ml dnevno.

Dodajanje CURRAGH CARRON OIL v prehrano vašega konja zagotavlja ne le vir ključnih maščobnih kislin, temveč tudi podporo pri ohranjanju zdravja prebavnega sistema, kar je izjemno pomembno za konje v treningu in tekmovanjih. Ta izdelek prinaša znanstveno dokazane prednosti lanenega olja in kalcija, omogočajoč vašemu konju, da doseže polni potencial svoje moči in vitalnosti. Zagotovite svojemu konju prednost, ki jo prinaša CURRAGH CARRON OIL – ključ za vrhunsko kondicijo in zdravje.

Odkrijte ostale izdelke proizvajalca TRM tukaj.

TRM – Thoroughbred Remedies Manufacturing

TRM je vodilni evropski proizvajalec in distributer prehranskih dodatkov in izdelkov za splošno zdravstveno varstvo konj. Ustanovljen je bil leta 1989 v Newbridgeu, znanem kot “Prestolnica konj” Irske.

TRM se je razvil v prestižnega ponudnika rešitev za prehrano in zdravje konj. Z več kot 25.000 m² proizvodnega prostora  predstavljajo enega največjih obratov za prehranske dodatke za konje v Evropi.

TRM povdarja inovacije in kakovost. Njihovi izdelki pomagajo pri ohranjanju optimalnega zdravja in zmogljivosti konj v različnih disciplinah in na vseh ravneh tekmovanj. Njihov asortiman vključuje široko paleto izdelkov, od elektrolitskih past, kot je SUPERLYTE pasta za konje, do prehranskih dodatkov, ki podpirajo vse vidike zdravja konj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Olje za konja CURRAGH CARRON od TRM”

Na zalogi (se lahko naroči)