Supreme laneno olje za konje Equine America

21.9956.95

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 21.99.

-21%

Visokokakovostno hladno stiskano olje, obogateno z esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami, ki podpirajo zdravje kože, dlake in prebave vašega konja. Idealno za konje, ki potrebujejo dodatne kalorije brez škroba.

Pakiranja: 1 ltr in 5 ltr.

Počisti

Laneno olje za konje Supreme EA je nepogrešljiv dodatek za vsakega konja za izboljšanje zdravja in dobrega počutje konja

Supreme laneno olje za konje ponuja številne prednosti, vključno z izboljšanjem zdravja kože in dlake, podporo imunskemu sistemu, zagotavlja dodatne kalorije brez škroba in spodbuja naravne protivnetne procese v telesu. Z visokokakovostnim, hladno stiskanim lanenim oljem Supreme EA lahko poskrbite, da vaš konj prejme najboljše hranilne snovi za optimalno zdravje in vitalnost.

Prednosti Supreme EA lanenega olja za konje

  • Zdravje kože in dlake

Laneno olje Supreme EA je bogato z esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami, ki so ključnega pomena za ohranjanje zdrave in sijoče dlake ter kože konja. Omega-3 maščobne kisline pomagajo zmanjšati vnetja in podpirajo celično regeneracijo, kar vodi k bolj zdravemu videzu kože in dlake.

  • Podpora imunskemu sistemu

Omega-3 maščobne kisline v lanenem olju igrajo ključno vlogo pri podpori normalnega vnetnega odziva, ki je bistven za zdravje sklepov, imunski sistem, funkcije živčnega sistema in reproduktivnega zdravja. Z rednim dodajanjem lanenega olja v prehrano konja lahko izboljšate njegov imunski sistem in mu pomagate pri boju proti boleznim.

  • Dodatne kalorije brez škroba

Supreme laneno olje za konje zagotavlja dodatne kalorije za konje, ki potrebujejo prehrano z nizko vsebnostjo škroba. To je še posebej pomembno za starejše konje s slabimi zobmi ali tiste, ki težko vzdržujejo telesno težo. Laneno olje je odličen vir energije, ki ne povzroča povišanja krvnega sladkorja.

Vpliv na protivnetne procese

Raziskave so pokazale, da je razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami ključnega pomena za protivnetne procese v telesu. Naravna prehrana konj v divjini vsebuje več omega-3 maščobnih kislin kot omega-6, kar pomaga pri ohranjanju ravnovesja v telesu. Moderni konji, ki se hranijo s kombinacijo žit in suhe krme, pa pogosto zaužijejo preveč omega-6 maščobnih kislin, kar lahko povzroči vnetja. Z dodajanjem lanenega olja v prehrano konja lahko izboljšate to razmerje in podprete naravne protivnetne procese v telesu konja.

Ključne sestavine:

Supreme laneno olje za konje vsebuje 100% čisto laneno olje, ki je hladno stiskano za ohranitev vseh hranilnih snovi. Ena izmed ključnih sestavin je alfa-linolenska kislina (ALA), ki jo telo konja lahko pretvori v EPA (eikozapentaenojska kislina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina).

Hranilna vrednost na 30 ml:

  • Laneno olje: 30 ml
  • Omega-3 maščobne kisline: 15,7 g
  • Omega-6 maščobne kisline: 4,2 g
  • Razmerje omega-3 : omega-6: 3,7 : 1

Priporočen dnevni odmerek za velike konje (500kg) je 30–60 ml na dan (pri vzdrževanju). Po potrebi lahko povečate na 100 ml v času povečanega stresa ali obremenitve. Dnevno dozo enakomerno razdelite po dnevnih obrokih. Za manjše konje in ponije je priporočljivo prilagoditi odmerek glede na velikost in težo konja.

Laneno olje lahko enostavno dodate v dnevni obrok krme vašega konja. Za dosego najboljših rezultatov je pomembno, da olje dodajate postopoma, da se konj navadi na novi prehranski dodatek.

Nasveti za uporabo

  • Postopno uvajanje: Začnite z majhnimi količinami in jih postopoma povečujte, da se izognete prebavnim težavam.
  • Shranjevanje: Laneno olje shranjujte na hladnem in temnem mestu, da preprečite oksidacijo in ohranite svežino olja.
  • Kombiniranje z drugo prehrano: Laneno olje lahko kombinirate z različnimi vrstami krme, vendar pazite, da ne presežete priporočenega dnevnega vnosa maščob.

Ko hranite višje količine EA Supreme Omega Olja, zagotovite, da so ravni vitamina E v preostali prehrani dovolj visoke, da zadostijo potrebam.

Analitske sestavine: surove beljakovine <1,0%, surove maščobe 99,0%, surova vlakna <1,0%, surov pepel <1,0%, natrij <1,0%.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Supreme laneno olje za konje Equine America”
Počisti