Omega olje za konje- ultimativna mešanica omega 3, 6, 9 in redkih omega 7

23.9977.99

Omega olje za konje je mešanica visokokakovostnih olj, ki zagotavljajo več kot 190 bioaktivnih hranil, vključno z zdravimi razmerji Omega 3, 6, 9 in redkih Omega 7.

Počisti

Omega olje za konje ULTIMATE OIL je naslednja generacija oljnih dodatkov prehrani!

Omega olje za konje je mešanica visokokakovostnih olj, ki zagotavljajo več kot 190 bioaktivnih hranil, vključno z zdravimi razmerji Omega 3, 6, 9 in redkih Omega 7.

Omega olje za konje ULTIMATE OIL hrani telo z esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali, rastlinskimi steroli, antioksidanti, aminokislinami, anti- virusnimi in antibakterijskimi hranili in vitamini, vključno z vitamini A, B1, B2, B6, B12, B15, C, E, K.

Vsa olja v ULTIMATE OIL omega olje za konje so najvišje kakovosti. Konj jih zlahka biološko absorbira in so iz posebnih razlogov vključena v določenih razmerjih. Tako delujejo skupaj oz. ustvarjajo sinergetski učinek na splošno zdravje in dobro počutje vašega konja.

ULTIMATE OIL omega olje za konje odlikuje ravnovesje oz. pravo razmerje esencialnih maščobnih kislin Omega 3 in Omega 6.

Prednosti olja iz pšeničnih kalčkov

  • omega 3 in omega 6

Raziskave so pokazale, da je olje iz pšeničnih kalčkov bogato z maščobnimi kislinami omega 3 in omega 6 ter ima koristne učinke na vnetna stanja.

  • bogat z vitaminom E

Visoka raven naravnega vitamina E zagotavlja antioksidativne prednosti, ki ščitijo celice pred oksidativnimi poškodbami ter podpira popravilo in obnovo. Znano je tudi, da olje iz pšeničnih kalčkov izboljšuje raven jetrnih encimov v serumu, zato lahko  olje iz pšeničnih kalčkov nudi dodatno zaščito za jetra.

  • beta-karoten

Olje iz pšeničnih kalčkov poleg vitamina E vsebuje tudi dodatne karotenoide, kot je Beta karoten, ki konju nudijo dodatno antioksidativno podporo.

  • oktakozanol

Olje iz pšeničnih kalčkov vsebuje tudi oktakozanol, sestavino rastlinskega voska. Nedavne raziskave so pokazale, da lahko ta komponenta olja iz pšeničnih kalčkov blagodejno vpliva na zmogljivost konj. Zato je to idealen dodatek k prehrani tekmovalnih konj.

Dodajanje olja iz pšeničnih kalčkov Ultimate Oil k redni prehrani priskrbi dodatne koristi za konja, ki trdo dela in mu omogoča soočanje z vse večjimi izzivi.

Vsebnost antioksidantov v prehrani je ključni element za zmanjšanje negativnega učinka dolgih, zaporednih tekmovanj.

Ravnovesje maščobnih kislin Omega 3 in Omega 6 za optimalno zdravje in delovanje

Omega 3 ali Omega 6? Ali kateri je boljši?

Ni nujno, da je eden boljši od drugega – preprosto imajo različne vloge v telesu in morajo biti med seboj uravnotežena za optimalno zdravje in telesno delovanje.

  • Omega 3 je odgovoren za popravilo celičnih sten in vzdrževanje tekočine ter učinkovit prenos odpadnih in hranilnih snovi. Prav tako je ključnega pomena za delovanje možganov in je ključnega pomena za čiščenje po ozdravitvi, saj ima močan protivnetni učinek.
  • Omega 6 je na drugi strani odgovorna za povzročanje vnetij in reakcij imunskega sistema, kar je potrebno za stabilizacijo poškodb in boj proti okužbam. 

Navodila za hranjenje: Hranite 30–60 ml na dan pri vzdrževanju oz. 90-150ml v času povečanega stresa ali obremenitve. Dnevno dozo enakomerno razdelite po dnevnih obrokih.

Sestava: hladno stiskano laneno olje, olje riževih otrobov, kokosovo olje, olje morske ajde, olje pšeničnih kalčkov.

Dodatki na kg: vitamini: 3a700 vitamin E 11000iu, senzorični dodatki: 2b olje rožmarina 500mg.

Hraniti v hladnem, suhem  prostoru, zaščitite pred direktnimi sončnimi žarki. Pred uporabo dobro premešajte flaško. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Omega olje za konje- ultimativna mešanica omega 3, 6, 9 in redkih omega 7”
Počisti