Mačja dlaka bo lepša z Dorwest kapsulami svetlinovega olja

20.9239.50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 20.92.

-7%

Ohranja zdravo kožo, izboljša dlako in vzdržuje normalno hormonsko ravnovesje.

Ta dodatek je še posebej koristen za razstavne pse, dolgodlake pasme oz v času menjave dlak.

Pakiranje 100 ali 200  tablet.

Počisti

Mačja dlaka bo lepša z uživanjem kapsul svetlinovega olja Dorwest, tudi za pse 🙂

Mačja dlaka bo zasijala, brez prhljaja in lusk, tudi koža se bo izboljšala in obnovila s pomočjo pomembnih omega maščobnih kislin.

Kakovosten pripravek olja dvoletnega svetlina vsebuje najvišje razpoložljive ravni gama linolenske kisline (GLA), omega 6 maščobne kisline, ki blagodejno vplivajo na kožo in dlako. Kapsule olja dvoletnega svetlina za pse in mačke učinkujejo na zdravje kože ter izboljšanje dlake tudi prek vzdrževanja normalnega hormonskega ravnovesja.

Dvoletnemu svetlinu se pripisuje blagodejno delovanje tudi na srce in ožilje, zaviranje širjenje vnetij ter krepitev imunskega sistema.

Priporočamo uporabo Dorwest svetlinovega olje v kapsulah za vse razstavne pse in mačke, dolgodlake pasme, ali takrat ko potrebujete pospešiti rast dlake

V času menjave dlake ali izgubi dlake je nepogrešljiv dodatek. Redna uporaba zagotavlja gost, sijoč in kakovosten kožuh, ki ga potrebujejo predvsem dolgodlake pasme. Optimalen učinek se doseže šele po parih mesecih uporabe, vsaj 1 mesec!

Dvoletni svetlin je znan tudi po sposobnosti vzdrževanja normalnega hormonskega ravnovesja, kar dejansko tudi vpliva na delovanje in kakovost dlake.

Navodila za uporabo:

  • 1 kapsula na 10 kg telesne teže dnevno.

Sestavine: olje dvoletnega svetlina 500 mg (10% GLA), želatina, glicerin, vitamin E (6-alfa tokoferol acetat).

Analitične sestavine: beljakovine 20.5%, olja in maščobe 64.7%, surove vlaknine 0.3%, pepel <0.1%, EPA 7%, DHA 6%, gama linolenska kislina najmanj 10%.

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki.

Primerno nad 8 tednov starosti.

Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja. Posvetovanje z veterinarjem je potrebno, če želimo izdelek dati živali z epilepsijo.

Pakiranje 100 ali 200 kapsul. V naši ponudbi lmamo tudi svetlinovo olje v obliki tekočine (dozira se na kapalko).

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Shranjujte na hladnem, suhem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Mačja dlaka bo lepša z Dorwest kapsulami svetlinovega olja”
Počisti