Pasja dlaka in Dorwest dvoletni svetlin olje (tudi za mačke)

19.8041.30

Olje dvoletnega svetlina za peroralno uporabo za podporo suhi koži, izboljšanje dlake in vzdrževanje normalnega hormonskega ravnovesja.

Pakiranja: 30ml in 100ml.

Počisti

Pasja dlaka in Dorwest dvoletni svetlin olje

Pasja dlaka je eden od vidnih pokazateljev zdravja vašega hišnega ljubljenčka. Če je koža vašega ljubljenčka suha kot posledica hormonskega neravnovesja imamo naravno rešitev za vas. Zelišče dvoletni svetlin oz. peroralna uporaba njegovega olja podpira normalno hormonsko ravnovesje. S tem pa tudi k izboljšanju pasje dlake oz. njene suhosti.

Vse prednosti, ki jih prinaša zagotavljanje visoke ravni gama linolenske kisline (GLA), ki jih dvoletni svetlin vsebuje, so na voljo v tej tekočini. Namreč GLA je esencialna maščobna kislina, ki je telo samo ne more proizvajati, prispeva pa k obnovi kože, obnovi ph-ja oz. skrbi za idealno razmerje vlage, ki jo suha pasja dlaka še kako potrebuje 🙂

Brez vonja ali okusa lahko tekočino preprosto dodamo hrani, neposredno v usta ali spustimo na smrček, kjer jo lahko obliznejo.

To je idealna rešitev za mačke in majhne pse, da zmanjšajo praskanje ali suhost ter pomagajo ohranjati zdravo stanje kože in dlake.

Sestavine: olje dvoletnega svetlina (10% GLA)

Navodila za uporabo:

  • 1 kapljica na 2 kg telesne teže dnevno.

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki.

Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja.

Primerno za starejše od 8 tednov.

Na voljo v dveh velikostih: 30ml in 100ml. V kolikor pa bi rajše dajali svojemu ljubljenčku kapsule, preverite Dorwest kapsule svetlinovega olja.

Posebna opozorila: V kolikor želite izdelek dati živali z epilepsijo, je potreben posvet z veterinarjem. Steklenice imajo stekleno kapalko s pipeto za enostavno dajanje, vendar je pri uporabi potrebna previdnost, da se prepreči zlom ali poškodba.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Ostali Dorwest izdelki iz naše ponudbe poglejte tukaj!

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Pasja dlaka in Dorwest dvoletni svetlin olje (tudi za mačke)”
Počisti