Sprej proti bolham v stanovanju Biospotix INDOOR 500ml

22.49

Naravni repelent v obliki spreja za uporabo na površinah v domovih, avtih ipd.

Takojšnje delovanje proti klopom, bolham in njihovim ličinkam.

Pakiranje 500 ml.

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Sprej proti bolham v stanovanju Biospotix INDOOR

Sprej proti bolham v stanovanju Biospotix INDOOR za razprševanje v prostoru za odpravo zunanjih parazitov. Nanašamo ga lahko po vseh tekstilnih površinah (kavči, preproge, ležišča, ute, v avtu ipd).

Zakaj uporabiti Biospotix sprej?

V nasprotju s splošnim prepričanjem, bolhe se ne držijo za domače živali in dejansko večino časa preživijo na tleh, preprogah, oblazinjenju, psarnah, košarah itd. Na vašem hišnem ljubljenčku je le 5% odraslih bolh, 95% pa v okolju vašega hišnega ljubljenčka v obliki jajčec in ličink. Zato močno priporočamo, da začnete tretiranje okolja z sprejem proti bolham v stanovanju in se znebite odraslih bolh, ličink in jajčec. 

Dodaten nasvet!

Redno sesanje vam bo pomagalo pobrati odrasle bolhe, jajčeca, ličinke in mladiče, preden se razvijejo. Toda pomembno je pogosto praznjenje vakumske vrečke kot tudi vstavitev ovratnice proti bolham v vakumsko vrečko. V sesalec lahko vstavite tisti del ovratnice, ki je odveč in ga odrežete, ko Biospotix ovratnico za pse ali mačke namestite okoli vratu živali.

Izogibajte se vodi in vlaženju tal, ker vlaga nudi priročno okolje za razvoj jajc in ličink.

Navodila za uporabo spreja proti bolham v stanovanju Biospotix

Sprej proti bolham v stanovanju Biospotix je za splošno uporabo. Pred uporabo pretresite ter razpršite po prostoru iz odaljenosti cca.30 cm.

OPOZORILO:

Izdelka ne nanašati na domače živali. Po uporabi si umijte roke. Shranjujte pri sobni temperaturi. Izogibajte se stiku z očmi in usti. Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Hranite stran od hrane in pijače. V primeru zaužitja ali če draženje ne mine, se posvetujte z zdravnikom. Geraniol (aktivna sestavina v spreju) lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Za najboljše rezultate ponovno razpršite po prostoru vsakih 48 ur.

Pakiranje 500 ml, kar zadošča za površino 100m². Odišavljeno s sivko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Sprej proti bolham v stanovanju Biospotix INDOOR 500ml”

Na zalogi (se lahko naroči)