Itch Eeze za pse proti alergijam, kapsule

57.99 Original price was: €57.99.53.99Current price is: €53.99.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 53.99.

-7%

Itch Eeze kapsule so naravna mešanica zelišč, brez farmacevtskih sestavin za izkoreninjenje večine alergij, ki se pojavljajo pri psih.

OPOMBA: Sliki izdelka prikazujeta isti izdelek. Gre zgolj za redizajn vrečke 🙂

Na zalogi (se lahko naroči)

Alergije pri psih? Ste že probali z naravnimi zelišči?

Alergije pri psih so vedno bolj prisotne. Rast alergij pri psih naj bi bilo pripisati hrani in življenjskih navadah. V naši spletni trgovini prisegamo na naravne dodatke prehrani.

Tako Itch Eeze kapsule za pse priporočamo za:

  • blaženje srbeče kože,
  • ohranjanje čistih ušes,
  • pri preprečevanju izpadanja dlak.

Itch Eeze (prej Allergy-X) v obliki kapsul vsebujejo 100% čisto mešanico zelišč, ki pomagajo srbečici in na srbečih predelih psa.

Zelo pogosto kadar kemija v farmacevtskih izdelkih odpove, Itch Eeze učinkovito zmanjšuje srbenje kože, izpadanje dlak in težav z ušesi.

Prah oz. kapsule so enostavne za uporabo, saj je vsako kapsulo mogoče enostavno potegniti narazen in posuti na mokro hrano ali pa vstaviti kapsulo v najljubši košček hrane vašega psa.

Vsebuje pšenico brez glutena.

Sestava: cimet, česen, materina dušica, poprova meta, koromač, dišeča lakota, brest, kopriva, rdeči brest, kvasija, kajenski poper, ehinaceja.

Navodila za doziranje:

Psa hranite 1-2 kapsuli skozi leto vsak dan in sicer potegnite kapsulo narazen in posujte na mokro hrano ali pa vstavite kapsulo v najljubši košček hrane vašega psa:

  • 1 kapsula na dan pri blažjih težavah,
  • 2 kapsuli na dan pri težjih težavah.

Velikost pakiranja:  50 g. Pakiranje bo zadoščalo za 1 psa z blažjimi težavami za več kot 5 mesecev.

Alergije pri psih in uporaba zelišč

Poznani angleški holistični veterinar dr. Nick Thompson pravi, da je pojav alergij pri psih napačen obrambni mehanizem telesa pred zaznanim napadalcem. O uporabi zelišč za zdravljenje alergij pravi takole: ” Če vaše telo postane preobčutljivo na cvetni prah, se razvije seneni nahod, če je preobčutljivo na pšenico, se razvije intoleranca na gluten. Število alergij narašča tako pri ljudeh kot pri živalih. Uradna medicina za zadušitev imunskega odziva telesa ponuja 3 rešitve: antihistaminike, stereoide in kemoterapijska sredstva (ciklosporin oz.Atopica). Ponujena sredstva so učinkovita toda imajo stranske učinke. Po drugi strani pa imamo naravna zelišča, ki nam ponujajo na tisoče različnih rešitev za reševanje teh zapletenih in uničujočih bolezni. Zelišča so varna, zelo učinkovita in lahko se jih uporablja poljubno dolgo. Zelišča so zgodovina medicine, toda menim da predstavljajo tudi njeno prihodnost”,

Ali lahko hranim psa z Itch Eeze kapsulami, če mu istočasno dajem še Verm-X?

Da. Vsekakor lahko dajete oba izdelka hkrati. Oba izdelka sta popolnoma naravne mešanice zelišč (različne) in se lahko uporabljata poljubno dolgo brez stranskih učinkov.

Moj pes je na veliki količini steroidov zaradi svojih alergij. Ali lahko zamenjam terapijo z Itch Eeze?

Ker je vsaka alergija in vsak pes zgodba zase, težko podamo enoznačen odgovor. Poznamo zgodbe, kjer smo imeli fantastične rezultate pri psih, kjer se je dolgoročna terapija s steroidi zamenjala z izdelkom Itch Eeze. V nekaterih primerih pa žal to ni bilo mogoče, vendar se je lahko zelo zmanjšal vnos steroidov in na takšen način obdržali velik nadzor nad alergijo.

Proizvajalec: Paddock Farm Partnership Ltd., VB.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Itch Eeze za pse proti alergijam, kapsule”
57.99 Original price was: €57.99.53.99Current price is: €53.99.

Na zalogi (se lahko naroči)