(8 mnenj strank)

Inflamex sirup -naravni analgetik za pse

41.99 Original price was: €41.99.35.77Current price is: €35.77.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 46.99.

-15%

Kombinacija rastlinskih izvlečkov juke, bosvelije in navadnega sleza blagodejno učinkuje pri psih, ki jih pestijo težave s sklepi, zlasti v primerih akutnega vnetja sklepov ali za permanentno uporabo pri psih s kroničnimi bolečinami v sklepih in vseh starejših psih.

Na zalogi (se lahko naroči)

Inflamex sirup za lajšanje bolečin pri psih

Inflamex sirup je naraven in varen za lajšanje bolečin pri psih, brez stranskih učinkov.

Kombinacija rastlinskih izvlečkov blagodejno učinkuje na lajšanje bolečin zaradi težav s sklepi, zlasti v primerih akutnega vnetja sklepov ali za permanentno uporabo pri psih s kroničnimi bolečinami v sklepih in vseh starejših psih.

Inflamex vsebuje zeliščne izvlečke:

 • bosvelije (Boswellia Serrata),
 • navadnega sleza in
 • ekstrakta juke.

Ti antioksidanti so dodobra raziskani, vsak ima posebne zdravstvene lastnosti.

Inflamex ima močno bosvelijo v AQUALOX® formuli

Posebej je treba opozoriti, da je Inflamex zdaj izboljšan z najmočnejšim virom bosvelije, ki ga najdemo kjerkoli na svetu – AquaLOX®.

AquaLOX® je edinstvena vodotopna boswellia serrata (nevtralnega okusa), standardizirano zagotavlja 78% alfa keto bozvelične kisline (Alpha Keto Boswellic Acid (AKBA)), za  neverjeten način delovanja!

Nutritivne informacije: dnevno doziranje za srednje velikega psa (20kg) 5ml

Aktivne sestavine in vrednosti na 1 doziranje:

  • Yucca Extract       328mg
  • navadni slez         250mg
  • AquaLOX®             20mg

Protibolečinsko in protivnetno delovanje! Inflamex zagotavlja rezultate v samo 7 dneh!

Akutno vnetje sklepov spremljajo tudi kronične bolečine, ki so še bolj izrazite ob mrzlem in vlažnem vremenu.

Za najboljše rezultate priporočamo sočasno uporabo Inflamex-a s Cortaflexom. Lajšanje bolečin pri psu z Inflamexom je primerno tudi za dolgotrajno uporabo, ker je brez stranskih učinkov.

Inflamex za pse -dopolnilna krmna mešanica za pse, vse kategorije.

Navodila za uporabo:

velikost živali- dnevni odmerek in 1 pakiranje zadošča za

  • pritlikavi psi            2,5 ml   200 dni
  • majhni/srednji psi    5  ml    100 dni
  • veliki psi                 7,5 ml      66 dni

Inflamex za pse lahko vbrizgate direktno v gobček ali pa primešajte običajnemu obroku hrane.

Pakiranje: dozirna plastenka 500 ml.

Analitske sestavine: surove beljakovine <1.0%, surove vlaknine 0.7%, surovi pepel <1.0%, surovo olje in maščoba 1%, vlaga 92%.

Dodatki (na liter): tehnološki dodatki: ksantanski gumi E415 3000 mg, E202 kalijev sorbat 2000mg; senzorični dodatki: 2b dovoljene arome 5000mg, 2b navadni slez (Althaea Officinalis) ekstrakt 50g, 2b ekstrakt juke 65,5g, 2b AquaLOX® – ekstrakt Boswellia serrata 4g.

Sestava: voda, dekstroza, sojino olje (proizvedena iz gensko spremenjene soje).

Proizvajalec: Horsham Nutraceuticals, Uk. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. www.tetraktis.si

8 mnenji za Inflamex sirup -naravni analgetik za pse

 1. Matjaž Čik (preverjena stranka)

  Zaradi operacije kolka ji dajemo INFLAMEX CANINE SOLUTION . Učinek je čudovit

 2. Milan (preverjena stranka)

  Naš yorki tri leta nazaj ni mogel več hoditi. Vetrinar je rekel ni sklepa, da bi bil dober. Po nekaj tednih uporabe inflamexa ter glukozamina, mi dajemo artrozin je spet vse super. Zdaj je tri leta od takrat in vsak dan ga dobi. Super izdelek, priporočam vsem saj res deluje

 3. Miran Z. (preverjena stranka)

  Nad mojim borderjem in njegovim sklepom so že skoraj obupali, zadnje leto jemlje Cortaflex glukozamin in Inflamex sirup in NE ŠEPA več, energije ima pa itak preveč!
  Nakup tablet in sirupa je ena boljsih investicij.

 4. Maja Primožič in Frane Gorjanc (preverjena stranka)

  Zaradi klopne anaplazmoze ima naša Chena, psička pasme sibirsky husky, artritis. Bolijo jo noge in hrbtenica, zaradi bolečine pa se je vsakič težje ulegla na svoj prostor, njeno gibanje je bilo tudi na pogled okorno in počasno. Nekaj časa so bile njene bolečine tako hude, da je morala vsak dan dobivati protibolečinske tablete, ki pa se ne priporočajo za dolgoročno jemanje. Ker smo že pri pokojni psički uporabljali Cortaflex, smo se tudi tokrat odločili za Equine America dodatke, svetovali so nam Canine Inflamex sirup, za močnejši učinek pa še Canine Corta-vet kapsule. Po mesecu in pol jemanja se Chena giblje bolj elastično, presenetilo pa nas je to, da je na sprehodih veliko bolj vesela. To, da ima zopet tiste pasje iskrice v očeh nam je najpomembneje. 

 5. Jožefa Petelin (preverjena stranka)

  Po priporočilu prijateljica sem ga nabavila. Super se obnese, da nismo stalno na protibolečinskem zdravilu R. (le še ko je najhujše)… oz.Inflamex v kombinaciji z Cortavetom je stanje takšno, da lahko hodimo ven na potrebo in na kakšen manjši sprehod (kar je prej bilo nemogoče). Nam podaljšuje kvaliteto življenja.

 6. Lovro, Jana, Liam in Paxi (preverjena stranka)

  Nam pomaga, Cortavet in Inflamex redno dajemo in rezultat je tu: Pax normalno skače in hodi na sprehode kot včasih. Zelo zadovoljni! Res hvala.

 7. Vanja Repic (preverjena stranka)

  Res odličen naraven antibiotik. Mi smo ga začeli uporabljati potem ko smo morali prenehati z zdraviLom. Zdaj nimamo nobenih več težav z želodcem.

 8. Tajca Koruza (preverjena stranka)

  Že kar nekaj časa našima pasjima damama dajem Inflamex in CortaVet. Obe imata namreč hud artritis, mlajša labradorka, ki je stara 10 let ima celo hujšega kot starejša airedalka, ki ima 13 let in cel kup zdravstvenih težav. Z njima še vedno hodimo na izlete in krajše sprehode, kar verjetno brez kapsul CortaVeta in Inflamexa ne bi več zmogli. Izdelka naročujem kar preko interneta, ju elektronsko plačam in naslednji dan sta že pri nas, kar je super.

Podaj mnenje
41.99 Original price was: €41.99.35.77Current price is: €35.77.

Na zalogi (se lahko naroči)