Artritis pri psih? Tukaj so Dorwest Movewellia tablete

37.99127.99

Edinstvena mešanica naravnih aktivnih spojin z lastnostmi, ki podpirajo sklepe, vključno z bosvelijo, super zvezdo za zdravje sklepov.

 • Napredna nega sklepov za tiste, ki že imajo težave s sklepi ali kažejo znake okorelosti in ogrožene gibljivosti (artritis)
 • Idealen je za starejše posameznike, ki potrebujejo dodatno podporo, da ostanejo mobilni in aktivni
Počisti

Artritis pri psih? Preveri Dorwest Movewellia tablete 🙂

Artritis pri psih je dokaj pogosto obolenje, ki se kaže kot vnetje sklepov. Obstajata dve glavni vrsti artritisa pri psih: osteoartritis (degenerativni artritis) in revmatoidni artritis (avtoimunski artritis).

Osteoartritis je najpogostejša oblika artritisa pri psih in se običajno pojavi pri starejših živalih zaradi obrabe sklepnega hrustanca. Revmatoidni artritis je redkejši in je posledica imunskega odziva, ki napada sklepe.

Pasma psa lahko igra tudi vlogo pri razvoju artritisa. Na primer, večje pasme psov so pogosto bolj nagnjene k težavam s sklepi kot manjše pasme. Druge dejavnike tveganja za razvoj artritisa pri psih vključujejo starost, prekomerno telesno težo, poškodbe sklepov in določene genetske predispozicije. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Psi ne morejo izraziti bolečine na način kot to lahko storijo ljudje zato je pomembno, da se tega zavedamo in jemljemo resno vsakršne znake, ki kažejo na to, da kužek trpi. Z uživanjem glukozamina v obliki prehranskega dodatka zagotovimo potrebno količino in lahko preprečimo boleče ѕimptome sklepnih obolenj.

Dorwest Movewellia tablete glukozamina- podpora za ohranjanje udobja in mobilnosti sklepov vašega psa ali mačke

Izdelek je zasnovan za:

 • pse ali mačke, ki že kažejo znake okorelosti in previdnega, počasnega gibanja, kar je lahko posledica nelagodja v sklepih,
 • pse s kroničnimi/dolgotrajnimi boleznimi sklepov, kot so artritis, IVDD, degenerativne bolezni sklepov, poškodbe križnih vezi itd.

Katere pa so to sestavine, ki bodo nudile potrebno podporo za sklepe?

  • Bosvelija: njene glavne aktivne spojine so bosvelijske kisline, ki podpirajo naravne protivnetne poti v telesu. Zaradi tega je odlična za pse, ki so nagnjeni k vnetnim boleznim sklepov.
  • Seme zelene vsebuje aktivne spojine, ki vključujejo polisaharide in antioksidante, izboljšuje udobje sklepov s podpiranjem dobrega krvnega obtoka sklepov in procesov obnavljanja vezivnega tkiva.
  • Glukozamin hidroklorid se naravno proizvaja v telesu, blaži sklepe, da ohranja udobje in mobilnost. Proizvodnja glukozamina se zmanjša s staranjem psov, kar ima za posledico šibkejši sklepni hrustanec in povečano tveganje za nelagodje v sklepih.
  • Hondroitin je eden bistvenih gradnikov sklepnega hrustanca. Zagotavlja elastičnost hrustanca, ki je bistvenega pomena za absorpcijo udarcev sklepov. Dodatek pomaga ohranjati hrustanec hidriran in prožen ter krepi delovanje sklepov.
  • Vitamin C je vse bolj prepoznan kot pomembna sestavina naravnih protivnetnih poti,  pomaga tudi ohranjati zdravje kolagena – ključne sestavine podpornih struktur sklepov.
  • Cink lahko pomaga izboljšati udobje sklepov.
  • Hialuronska kislina je pomembna sestavina sklepne tekočine, ki maže sklepe in spodbuja gibljivost.

Navodila za uporabo:

  • mali psi in mačke <10 kg 1 tableta na dan
  • srednji psi 10 – 25 kg 2 tableti na dan
  • veliki psi> 25 kg 3 tablete
  • psi 45 kg+: 4 tablete na dan

Priporočamo, da dnevni odmerek razdelite na 2 obroka (jutranji, večerni) ter da prvi mesec dajete dvojno količino. Lahko se uporablja z drugimi zdravili ali dodatki.

Izdelek NE SMETE uporabljate v času brejosti in dojenja. Primerno nad 8 tednov starosti.

Sestavine: glukozamin hidroklorid 250 mg, hondroitin sulfat 150 mg, bosvelija 50 mg, seme zelene 10 mg, vitamin C 15 mg, cink 10 mg, hialuronska kislina 2 mg

Analitske sestavine: beljakovine 16,0%, maščobe 0,2%, surove vlaknine 9,0%, pepel 25,5%.

Pakiranje 100, 200 ali 500 tablet.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Artritis pri psih? Tukaj so Dorwest Movewellia tablete”
Počisti