(16 mnenj strank)

Canine Cooler hladilna blazina za pse

69.97128.10

Canine Cooler pasje ležišče je visoko kakovosten in unikaten proizvod z večnamensko uporabnostjo. V poletnih dneh ohlaja, v zimskih mesecih pa prevaja toploto.

Canine Cooler je tudi terapevtsko ležišče 🙂

Narejeno v ZDA, visoka kakovost medicinskih materialov.

NAVODILA ZA UPORABO

Ni na zalogi
Počisti

Na katerem principu deluje hladilna blazina za pse Canine Cooler?

Canine Cooler hladilna postelja za pse omogoča vašemu ljubljenčku ohladitev s pomočjo izgubljanja toplote iz krvnega obtoka tesno ob površini telesa. Pasje ležišče Canine Cooler deluje na principu SoothSoft  tehnologije, ki za hladilni učinek deluje brez elektrike, kemikalij ali zamrzovanja ter stalno ohranja hladnost kot je temperatura prostora, ponavadi 10 to 20°C nižja od temperature telesa.

Canine Cooler pasje ležišče ne uporablja nobenih gelov. Je hladen in ne leden in je vedno pripravljen. Za razliko od ledu in gelastih vrečk ga ni potrebno predhodno hladiti ali zamrzovati v hladilniku. Ravno tako se ne topi in ne pušča vlage ali mokrote. Canine Cooler je hladen, ker bo vedno ohranjal temperaturo prostora, medtem ko je temperatura psa višja.

Canine Cooler postelja za psa je hladnejša, ker je dobesedno hladnejša od psa. Vakumsko tesnenje ohranja topel zrak zunaj. Tako kot številni veliki izumi, deluje izredno enostavno. Deluje na principu, da voda odvaja toploto od telesa 25x hitrejše kot zrak. Tako se počutimo ohlajeno, ko pridemo ven iz bazena. Bojazen o podhlajevanju kosti  sploh pri starejši psih je odveč, kajti pasja hladilna blazina absorbira odvečno toploto od psa in jo sprošča v ozračje, tako se namreč tudi temperatura blazine Canine Cooler prilagodi temperaturi psa in začetna razlika v temperaturah se s časom zmanjša.

Naj spomnimo še, da Canine Cooler hladilna blazina za pse vsebuje spominsko peno, ki je mehka in s tem resnično omogoča posebej starejšim in/ali revmatičnim psom najvišjo stopnjo udobja pri počitku.

A je hladilna blazina za pse Canine Cooler zasnovana tako, da ves čas hladi?

Zelo pomembno je, da je hladilna postelja za pse Canine Cooler postavljena na mesto, kjer kroži zrak in bo ves čas hladna. Najboljše pa, če hladilno blazino za pse postavite na trdo površino kot je beton, ploščice ali linoleum (veliko boljše kot na parket). Proces ohlajanja pasje postelje bo še boljše deloval vkolikor jo postavite v bližino ventilatorja, klime ali na mesto, kjer piha svež zrak, kajti kroženje/pihanje zraka bo prispevalo h boljšemu in hitrejšemu ohlajanju postelje za pse. Torej najboljše, če hladilno blazino za pse postavite na najhladnejše mesto v vašem domu. Pasjo posteljo čez noč pustite v prostoru, ki je ohlajen zaradi delovanja klima naprave. Zjutraj bo hladilna postelja za pse izredno hladna. Zelo je pomembno, da blazine ne izpostavljate direktni sončni svetlobi, kajti sonce bo blazino segrelo pa tudi barva bo zbledela.

V kolikor boste v zimskih mesecih pasjo posteljo položili na ogrevana tla, bo le ta prevajala toploto. Seveda tudi kakšna mehka odeja čez blazino bo ublažila njen hladilni učinek ter še vedno zadržala funkcijo mehkega in udobnega pasjega ležišča.

TERMOREGULATIVNO LEŽIŠČE ZA PSE JE:

 • Hladno in ne ledeno: Z razliko od ledu in gelastih žepov, Canine Cooler hladilna blazina za pse omogoča ravno pravšnjo stopnjo hladu, da je učinkovit in izredno udoben. Vse to brez predhodnega zamrzovanja.
 • Suho in ne mokro: Se ne topi in ne pušča vlage ali mokrote, zato je uporaben povsod.
 • Mehko in ne trdo: Pasje ležišče je mehko, omogoča visoko stopnjo udobja, ker vsebuje spominsko peno.

Hladilna blazina za pse Canine Cooler je nepogrešljivo doma, na potovanju, na razstavah, počitnicah, torej povsod tam, kjer želite vašemu ljubljenčku omogočiti v vročih, poletnih dneh hladen prostor za popolno ohladitev in sprostitev.

Canine Cooler pasje ležišče je tudi terapevtsko ležišče 🙂 Njegova prednost je v tem, da poleg primarne funkcije ohlajanja, blagodejno učinkuje pri vseh psih, ki jih pestijo težave s sklepi in kostmi. S pomočjo spominske pene omogoča udobno ležanje, brez trdih stikov na podlago. Zato je pasja blazina Canine Cooler tudi terapevtski pripomoček.

Kakšne velikosti so na voljo blazin Canine Cooler in s kakšno količino vode je potrebno napolniti blazino?

Mala blazina za psa meri 46cm x 61cm in za njeno aktivacijo je potrebno 4,7l vode. V srednjo blazino veličine 61cm x 91 cm bomo nalili 8,5l in v veliko blazino (91cm x 120cm) nalijemo 16 l vode.

Iz kakšnega materiala je narejena blazina in kakšen občutek nudi?

Zunanja plast je sicer izredno trpežna, na otip je kot hladna mehka usnjena rokavica. Canine Cooler blazina za pse je izredno udobna, sproščujoča in nudi resnično mehek in prijeten občutek saj je kot vodena postelja. Njegova prednost je še v tem, da poleg primarne funkcije ohlajanja, blagodejno učinkuje pri vseh psih, ki jih pestijo težave s sklepi in kostmi.

S pomočjo spominske pene omogoča udobno ležanje, brez trdih stikov na podlago. Zato je Canine Cooler tudi terapevtski pripomoček.

A lahko Canine Cooler ležišče uporabljam zunaj?

Da in ne. Zelo je pomembno, da Canine Cooler blazine ne izpostavljate direktni sončni svetlobi, kajti sonce bo blazino segrelo pa tudi barva bo izbledela. Pasja blazina se bo izredno segrela, toda ne bo uničena (saj jo znova lahko ohladite). V primeru ekstremne vročine ne moremo jamčiti, da bo blazina Canine Cooler rešila življenje vašemu psu. Blazina deluje najboljše pri temperaturah manjših od 35 stopinj Celzijusa. Vaš pes ne sme biti dolgo časa izpostavljen temperaturam, ki so ekstremne (nad 35°). Tako v vročem prostoru hladilna postelja za pse Canine Cooler ne bo ledena toda zmerno hladna. Paziti je tudi treba, da se ležišče ne poškoduje oz. ne preluknja.

Na voljo v treh velikostih v treh variacijah: mala, srednja in velika:
MALA: 46 cm x 61 cm
SREDNJA: 61 cm x 91cm
VELIKA: 91 cm x 120 cm

NAVODILA ZA UPORABO

16 mnenji za Canine Cooler hladilna blazina za pse

 1. Mateja Kovačič (preverjena stranka)

  Odličnoooo! Res moram posebej pohvaliti to ležišče. V poplavi kitajske robe, tole je res kvaliteno in vredno svoje cene. No, zaenkrat naša čreda prav rada gor poležava in izgleda odličen material, trpežen pa obenem zelo nežen (naj bi tudi trajalo). Mi smo po trgovinah iskali večjo velikost, tukaj pa smo ga našli 1,20 m x 90cm! Nas je rešilo v tej afriški vročini 🙂

 2. Simon S. (preverjena stranka)

  Ležišče nam super služi, na začetku psica ravno ni želela ležati na njem (ne vem zakaj), ampak zdaj pa ga je čist prisvojila, no tudi otroci se radi vležejo poleg. Ležišče nudi hladnost, ja pa tudi mehko je. Skratka Lena ne poležava več na mrzlih ploščicah kar je za njeno stanje zelo škodljivo. Ležišče je sicer preprosto ampak super deluje! Hvala tudi za hitro dostavo.

 3. Mira (preverjena stranka)

  Oba sva zelo zadovoljna, senirorček zelo rad poležava na njej! Blazino sem priporočila tudi drugim v družini.

 4. Nena (preverjena stranka)

  Vse super, blazina lepo hladi, le ko bi bila malo lažja;-) Sicer pa služi svojemu namenu.

 5. Suzana Šinigoj (preverjena stranka)

  Res je super blazina, mehka in prijetno hladna, ta teden jo še stestiramo na morju upam pre še večjih temperaturah.

 6. Marko Dimnic (preverjena stranka)

  Na začetku smo imeli nekaj težav, dokler jo psica ni sprejela za svojo. No, tudi zdaj ne leži ves čas na njej, ampak saj tako je tudi v redu. Blazina lepo hladi, ona pa leži kolikor joj paše!

 7. Jože O. (preverjena stranka)

  Zadovoljen z nakupom, le ena blazina je premalo za našo pasjo druščino. Krasno mesto za ohladitev, le paziti je treba, da jo mladički ne začnejo grizljati zaradi vode.

 8. Sonja Remic (preverjena stranka)

  Moja Lili skoraj da ne gre z blazine dol 🙂 Super je, mehka, ravno prav hladna, edino res je nerodna za prenašanje, naša tehta 20kg (velikost L). Pač je potem le na enem mestu.

 9. Veronika Korošec (preverjena stranka)

  Super reč za ohladitev! Mi jo imamo v družini vsi radi.

 10. Irena J. (preverjena stranka)

  Z ležišči smo zelo zadovoljni in so res odlična za starejšega psa! Hvala.

 11. Jože M. (preverjena stranka)

  Ležišče je ravnoprav hladno v teh vročih dneh. Površina se enostavno čisti, edino je res mal zoprno jo prenašati naokrog.

 12. Regina T. (preverjena stranka)

  Luštno mehka vodna postelja za pse!

 13. Jani Lajovic (preverjena stranka)

  Mi je imamo za našega artritičara, ki rad leži na njej, jaz pa sem zadovoljen da ne leži več na hladnih ploščicah. Redna cena za L velikost je kar visoka, zato 4 zvezdice. V trgovini pa so super odzivni in prijazni.

 14. Zoran Becelj (preverjena stranka)

  Nam se super obnese tale blazina, nabavili smo že drugo. Prvi Canine Cooler nam je služil 5 let. Je pa v vseh letnih časih- vedno prav hladno, z odejo čez prav toplo, in super mehko in udobno. Je pa res bolj težko za prenašanje. Priporočam.

 15. Marko Vešligaj (preverjena stranka)

  Isprobali smo tudi ležišče in se krasno obnese! Zdaj nam je že nekoliko prehladno, toda čez smo dali dekico in kaže da je ok. Je pa zelo udobno.

 16. Melita Šturm (preverjena stranka)

  Ležišče je super, ravnoprav hladno, mehko in udobno za našo artritičarko Boni. Ni ravno preveč praktično za prenašati (naš tehta skoraj 10 kg), zato je nameščeno v njenem kotu za počitek. Zdaj ko je znižano smo si privoščili še enega za v kamp prikolico. Priporočam!

Podaj mnenje
69.97128.10
Počisti