(1 mnenje stranke)

Fungatrol sprej za konje proti glivicam 500 ml

20.99

Vsebuje anti-glivične in anti-bakterijske sestavine z dodatkom za nego dlake. Po umivanju z Fungatrol šamponom nanesite Fungatrol sprej proti glivicam po celem telesu, da ohranite zdravo, prožno kožo, grivo in rep.

Na zalogi (se lahko naroči)

Fungatrol sprej za konje proti glivicam za vzdrževanje zdrave kože vaših konjev

Ali se vaš konj sooča z srbečico, luskasto, krastasto ali razpokano kožo? Izpostavljenost dežju in blatu lahko na nogah konj pusti boleče in nevšečne posledice. Glivice pri konju so zelo neprijetna nadloga. Da bi se izognili tem težavam vam ponujamo proti glivično in proti bakterijsko paleto Fungatrol izdelkov. Naš Fungatrol sprej je najbolj praktičen za nanašanje in enostaven, da pomaga 🙂

Na vodni bazi narejen sprej vsebuje edinstveno mešanico rastlinskih sestavin. Vsebuje anti-glivične in anti-bakterijske sestavine z dodatkom za nego dlake. Po umivanju z Fungatrol šamponom nanesite Fungatrol sprej proti glivicam po celem telesu, da ohranite zdravo, prožno kožo, grivo in rep.

Sestavine, kot so eterično olje nageljnovih žbic, čisti koncentriran ingver in eterično olje kadila, pomagajo pri blaženju srbečice, negujejo kožo in spodbujajo zdravje ter elastičnost kože. Poleg tega, naša unikatna formula pomaga tudi pri ohranjanju zdravih kopit.

Uporaba je enostavna:

  • Za nanašanje na kožo: Vsakodnevno poškropite kožo, ne spirajte, ampak pustite, da se naravno posuši.
  • Za nanašanje na kopita: Po temeljitem čiščenju podplata in žabice, vsakodnevno poškropite celotno območje in pustite, da se posuši.

Kako prepoznati glivice pri konju?

Prepoznavanje glivic pri konju je pomembno za pravočasno ukrepanje in preprečevanje morebitnih zapletov. Tu je nekaj znakov, na katere morate biti pozorni:
  1. Srbenje in draženje kože: Konj se lahko začne praskati ali drgniti ob ovire, če ima srbečico, ki jo povzročajo glivice.
  2. Luskasta ali razpokana koža: Glivične okužbe pogosto povzročijo nastanek lusk ali razpok na koži, zlasti na območjih, kjer je koža bolj vlažna, na primer pod sedlom ali pod obročem.
  3. Pordelost in vnetje: Okužene površine kože lahko postanejo rdeče, otekle in vnete.
  4. Izpadanje dlake: Glivične okužbe lahko povzročijo izpadanje dlake na prizadetih območjih.
  5. Neobičajne oblike ali izrastki: Včasih se lahko pojavijo neobičajne tvorbe na koži, kot so kraste, izrastki ali razjede, kar lahko kaže na glivično okužbo.

Če opazite katerega od teh znakov pri svojem konju, je pomembno, da se posvetujete s veterinarjem, ki bo lahko diagnosticiral in predpisal ustrezno zdravljenje za glivično okužbo. Zgodnje prepoznavanje in zdravljenje lahko preprečita širjenje okužbe in omogoči hitrejše okrevanje vašega konja.

Za zdravje in dobro počutje vašega konja, svetujemo, da preizkusite Fungatrol sprej. Naj bo koža vašega konja vedno sijoča in zdrava!

Naši Fungatrol izdelki bodo varovali in ohranjali zdravo kožo, dlako in kopita vašega konjička vso leto.

1 mnenje za Fungatrol sprej za konje proti glivicam 500 ml

  1. Darja Založnik (preverjena stranka)

    Sprej Fungatrol je TOP izdelek saj pomaga pri vseh glivičnih nevsečnostih in ga uporabljam za kopita , kožo, dlako in rep. Fungatrol sprej pokaže res fantastičen učinek v kombinaciji s šamponom Fungatrol.

Podaj mnenje

Morda vas tudi tole zanima...

Na zalogi (se lahko naroči)