(2 mnenji strank)

Biotin za konje- BIOTIN XTRA prašek 2,5 kg

36.99

Equine America Biotin XTRA prašek za konje vsebuje  20 mg biotina na 50 g dnevnega odmerka. Vsebuje še cink in žveplo oz. aminokislino metionin za spodbujanje močnih, zdravih kopit ter MSM, kalcij in kvas (B vitamini).

Za najboljše rezultate uporabite BIOTIN EXTRA v povezavi s balzamom Hoof balm Equine America.

Na zalogi (se lahko naroči)

57.73
za št. izdelkov: 2

Biotin za konje- BIOTIN XTRA POWDER 2,5 kg

Biotin Xtra prašek je okusen in stroškovno učinkovit dodatek za kopita. Biotin Xtra prašek vsebuje 20 mg biotina na 50 g dnevnega odmerka, kot tudi cink, kalcij in MSM ter  aminokislino metionin za razpokana kopita oz. za spodbujanje močnih in zdravih kopit.

 • MSM je dodaten vir biološko razpoložljivega žvepla za spodbujanje trdnosti in celovitosti kopitne stene oz. celotnega kopita.
 • Tudi kalcij je pomembno hranilo za zdravje in rast kopit in je na voljo iz dveh virov. Prvi vir je lucerna, kjer je naravno prisoten, drugi vir pa je kalcijev karbonat.
 • V izdelku se nahaja tudi pivski kvas, ki zagotavlja naravni vir B vitaminov, ki igrajo pomembno vlogo pri zdravju kopit, kože in dlake.

Na voljo v 2.5 kg pakiranju (zadošča za cca. 50 dni).

Za najboljše rezultate uporabite v povezavi z mazilom za kopita Hoof Balm!

BIOTIN XTRA ™ prašek-krmni dodatek za konje, ki potrebujejo podporo za doseganje zdravih in močnih kopit- kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za hranjenje: za konje in velike ponije – 50 g/dan; za manjše ponije – 30 g/dan.

50 g (pribl.) merica priložena.

Max. dovoljenih 50 g/dan ne prekoračite, razen po strokovnem nasvetu.

Krmni dodatki (na kg): tehnološki dodatki BHT 100mg. Nutritivni dodatki: cink (cinkov oksid, 3b603) 2000 mg, vitamini: biotin (3a880) 400mg, aminokisline: DL metionin (3c301) 18,000mg, senzorični dodatki: mešanica aromatičnih spojin.

Sestava: kalcijev karbonat, sušena lucerna (alfalfa), dekstroza, kvas, rastlinsko olje, metilsulfonilmetan (MSM – žveplo).

Analitične sestavine: surove beljakovine 6.1 %, surove maščobe 0.6 %, natrij <1.0 %, fosfor 0.1 %, surove vlaknine 5.7 %, surovi pepel 66.3 %, kalcij 25.2 %, magnezij 0.1 %.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., T: 041 817 036. www.tetraktis.si

2 mnenji za Biotin za konje- BIOTIN XTRA prašek 2,5 kg

 1. Lea (preverjena stranka)

  Res je super priporočam vsem, moji kobili so se kopita izboljšala po uporabi polovice ene škatle… Res rop!

 2. Maja, Kaja in Anja Erman (preverjena stranka)

  Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator (za dihala), predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.
  Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.
  Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)