(1 mnenje stranke)

Konjska mast Excel Hoof Support za kopita

20.74

Konjska mast za kopita Excel Hoof je namenjeno ohranitvi elastičnosti kopita ter s tem pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Na zalogi

Šifra: 220 Kategoriji: ,

Konjska mast za kopita Excel Hoof

Konjska mast Excel Hoof za kopita je namenjeno ohranitvi elastičnosti ter pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Zakaj je skrb za kopita pomembna?

Ste že kdaj opazili, da ima vaš konj razpokana kopita? Majhne razpoke in poškodbe na kopitih so za konja lahko zelo boleče, zato je pomembno, da so kopita zdrava in hidrirana. Kopita konja so ključnega pomena za njihovo gibanje, podporo teži in splošno zdravje. Samo vzdrževanje zdravih kopit je ključno za dobrobit in zmogljivosti konja. To vključuje redno čiščenje, podrezovanje in hidracijo kopit, s čimer preprečujemo pojav okužb.

Edinstveno mazilo za kopita Hoof Support z ričkovim oljem, čebeljim voskom in esencialnimi olji ohranja in hidrira kopito ter deluje antibakterijsko. Prav zaradi teh edinstvenih lastnosti je idealna rešitev za kopita tako poleti kot pozimi. Mazilo pušča tudi izjemen sijaj.

Excel Hoof mazilo za kopita je namenjeno ohranitvi elastičnosti ter pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Priporočamo istočasno uporabo tudi dodatka prehrani na bazi biotina, kajti le tako se boste celostno lotili težave krhkih in razpokanih kopit. Za peroralno uporabo imamo v ponudbi Biotin Xtra (prašek) ali Super Hoof (peleti).

Excel Hoof Support konjska mast- za zunanjo uporabo, topično mazilo za kopita

Navodila za uporabo: pred nanosom dobro očistite kopito. S priloženim čopičem nanesite izdelek na kopito in rastno linijo (svitek) vsak drugi dan (vsaj 3-4 na teden). Priporočljivo je, da izdelek nanašate po končanem delu/vadbi.

Sestava: hladno stiskano ričkovo olje, čebelji vosek in esencialna olja.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Excel Supplements je proizvajalec prehranskih dodatkov za konje, ki temeljijo na izvlečkih rička oz. ričkovem olju. Tako njihovi izdelki zagotavljajo izjemno kombinacijo omega 3, 6, 9 esencialnih maščobnih kislin in ostalih nutritivnih komponent.

Zelo so uspešni na ameriškem tržišču. Rezultat je nabor edinstvenih dodatkov za tekmovalne konje, ki podpirajo njihovo zdravje, nego kopit, zdravje dihalnih poti, zdravje mišic in sklepov, torej vse, kar vaš štirinožni prijatelj potrebuje!

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036 www.tetraktis.si

1 mnenje za Konjska mast Excel Hoof Support za kopita

  1. Karin Kranjc (preverjena stranka)

    Excel HoofSupport – odlično vlaži kopita. Všeč mi je ker se mast ne izpere ko hladim noge z vodo. Mast ostane na kopitih tudi do 3 dni. Zelo enostaven nanos saj mast ni pretrda.

Podaj mnenje

Na zalogi