(1 mnenje stranke)

Excel Hoof Support mazilo za kopita konja

20.74

Excel Hoof mazilo za kopita je namenjeno ohranitvi elastičnosti kopita ter s tem pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Na zalogi

Šifra: 220 Kategoriji: ,

Excel Hoof mazilo za kopita

Excel Hoof mazilo za kopita je namenjeno ohranitvi elastičnosti ter pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Zakaj je skrb za kopita pomembna?

Ste že kdaj opazili, da ima vaš konj razpokana kopita? Majhne razpoke in poškodbe na kopitih so za konja lahko zelo boleče, zato je pomembno, da so kopita zdrava in hidrirana. Edinstveno mazilo za kopita z ričkovim oljem, čebeljim voskom in esencialnimi olji ohranja in hidrira kopito ter deluje antibakterijsko. Prav zaradi teh edinstvenih lastnosti je idealna rešitev za kopita tako poleti kot pozimi. Mazilo pušča tudi izjemen sijaj.

Excel Hoof mazilo za kopita je namenjeno ohranitvi elastičnosti ter pomaga pri preprečevanju razpok in suhosti kopit.

Excel Hoof Support emulzija- za zunanjo uporabo, topično mazilo za kopita konja

Navodila za uporabo: pred nanosom dobro očistite kopito. S priloženim čopičem nanesite izdelek na kopito in rastno linijo (svitek) vsak drugi dan (vsaj 3-4 na teden). Priporočljivo je, da izdelek nanašate po končanem delu/vadbi.

Sestava: hladno stiskano ričkovo olje, čebelji vosek in esencialna olja.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Excel Supplements je proizvajalec prehranskih dodatkov za konje, ki temeljijo na izvlečkih rička oz. ričkovem olju. Tako njihovi izdelki zagotavljajo izjemno kombinacijo omega 3, 6, 9 esencialnih maščobnih kislin in ostalih nutritivnih komponent.

Zelo so uspešni na ameriškem tržišču. Rezultat je nabor edinstvenih dodatkov za tekmovalne konje, ki podpirajo njihovo zdravje, nego kopit, zdravje dihalnih poti, zdravje mišic in sklepov, torej vse, kar vaš štirinožni prijatelj potrebuje!

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036 www.tetraktis.si

1 mnenje za Excel Hoof Support mazilo za kopita konja

  1. Karin Kranjc (preverjena stranka)

    Excel HoofSupport – odlično vlaži kopita. Všeč mi je ker se mast ne izpere ko hladim noge z vodo. Mast ostane na kopitih tudi do 3 dni. Zelo enostaven nanos saj mast ni pretrda.

Podaj mnenje

Na zalogi