(1 mnenje stranke)

Hemogen XTRA BOOST sirup (železo) za konje

66.27

Za optimalno energijo in podporo anemičnim konjem! Nova, izboljšana formula.

Hemogen xtra boost vsebuje specialno obliko železa, ki se izvrstno resorbira in nudi podporo pri nastajanju rdečih krvničk. Hkrati so Hemogen-u dodani vsi ostali potrebni vitamini in minerali, ki nudijo maksimum energije in vzdržljivosti.

Pakirano v embalaži: 1 ltr  (za enomesečno oskrbo).

DEKLARACIJA (ANG)

Na zalogi

Hemogen XTRA BOOST sirup (železo za konje) za optimalno energijo in proizvodnjo rdečih krvnih celic

Hemogen Xtra Boost železo za konje

Nova, izboljšana formula. Kri prenaša kisik in hranila po telesu – več kot je krvnih celic, več kisika in hranilnih snovi je na voljo mišicam in tkivom, kar konju omogoča krepkejše in daljše delo. Hemogen vsebuje posebno in zelo vpojno obliko železa, ki je ključnega pomena za proizvodnjo rdečih krvničk, v kombinaciji z B-vitamini in drugimi vodotopnimi vitamini in minerali za povečanje energije in vzdržljivosti.

Tekmovalne konje in druge, ki potrebujejo energijo za fizično vadbo, krmite dnevno za vzdrževanje moči in dnevni odmerek povečajte 5 dni pred dirko ali drugim dogodkom. Hemogen se lahko uporablja tudi za lajšanje slabokrvnosti konjev, še bolj pa predlagamo Pro-PellPlus®.

Hemogen vsebuje specialno in zelo vpojno obliko železo za konje, ki je bistvenega pomena za proizvodnjo rdečih krvnih celic.

Podprt je z vitamini B, ki jih spremljajo aktivni vodotopni vitamini in minerali za povečanje energije in vzdržljivosti (ehinaceja, baker in dr.).

Kri je zelo pomembna v organizmu saj prenaša kisik in hranila po telesu.

Več krvnih celic konj ima, več kisika in hranil je na voljo mišicam in tkivom. Zato bo konj lahko dlje in več delal.

Za vzdrževanje- vsakodnevno hranite tekmovalne konje in konje, ki so v treningih.

5 dni pred dogodkom/tekmo povečajte dozo.

Za anemične konje je zelo pomembno železo za konje, ki ga najdete v Hemogen-u Xtra Boost. V nadaljevanju za podporo anemičnim konjem priporočamo Pro-Pell Plus®.

Na voljo v 1 ltr embalaži (enomesečna oskrba pri vzdrževanju).

HEMOGEN ™ XTRA BOOST sirup- dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

HEMOGEN ™ sirup- dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Prehranski dodatek za optimalno energijo in podporo anemičnim konjem v težkem delu, kot del uravnotežene prehrane.

Za zdravo podporo proizvodnje krvi.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 30 ml dnevno skupaj z običajnim obrokom hrane ali direktno v gobec.

Ostale konje hranite v sorazmerju z njihovo telesno težo; manj hranite manjše konje in ponije, več večje pasme konj. V kolikor konja pripravljate na tekmovanje hranite 60ml dnevno 5 dni pred dogodkom. Največ na dan 60 ml.

Sestava: voda, MSM-metil sulfonil metan (žveplo), sorbitol, dekstroza, med.

Analitske sestavine: surove beljakovine 5%, surovi pepel 5%, surovo olje in maščoba < 1 %, surove vlaknine < 1 %, vlaga 70,0%, natrij < 1 %.

Dodatki: elementi v sledovih (vir v oklepaju): 3b108 železo (kelat železa (II) glicin hidrata) 3300mg, 3b414 baker (bakrov (II) kelat glicin hidrata) 4200mg, E8 selen (natrijev selenit) 3.3 mg, 3b608 cink (cinkov kelat) glicin hidrat (tekoče) 4200 mg vitamini: 3a820 vitamin B1 3300mg, 3a riboflavin 5 fos.sod 3300mg, 3a316 folna kislina 1700mg, 3a315 nikotinomid 1670 mg, 3a842 D pantenol 1000 mg, 3a831 vitamin B12 3.3 mg; tehnološki dodatki: 2b dovoljena aroma 5000mg, E415 ksantan gumi 4000mg, E202 kalijev sorbat 2000mg, 2b ehinaceja 44mg.

Izključno za hranjenje živali.

Ni za ovce! Možnost usedlin.

PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE!

Hraniti izven dosega otrok, v hladnem in suhem mestu.

Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem ter direktnimi sončnimi žarki.

Izdelka ne krmite, v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., 7-8 Lawson Hunt Business Park, Broadbridge Heath, West Sussex RH12 3JR, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., Lj, T: 041 817 036. www.tetraktis.si

DEKLARACIJA-ANG

1 mnenje za Hemogen XTRA BOOST sirup (železo) za konje

  1. Jasna Vrščaj (preverjena stranka)

    Absolutno najboljše železo za anemičnega konja! V enem mesecu in pol se je krvna slika bistveno izboljšala. Hvala.

Podaj mnenje

Na zalogi