(5 mnenj strank)

Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija)

49.99103.98

Idealno razmerje 4: 1 Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin,  ki pomagajo telesu v boju proti vnetnim procesom v sklepih, krvnem obtoku in vezivnem tkivu.

Vsebuje tudi velik delež naravnega vitamina E za hitrejšo regeneracijo športnih konj.

Počisti

Excel ProElite ričkovo olje za tekmovalne konje

Za tekmovalne konje Excel ProElite ričkovo olje nudi naravne antioksidante in neprimerljivo ravnovesje omega-3, omega-6 in rastlinskih omega-9 za vrhunsko delovanje in hitro okrevanje (regeneracijo) konj.

Naslednja generacija dodatkov je tu v obliki Excel ProElite ™. En dodatek, s katerim lahko dosežemo tisto, kar bi običajno potrebovalo več dodatkov, ki se hranijo hkrati! Excel ProElite ™ uporablja naravne antioksidante (vitamin E) in ravnovesje rastlinskih omega-3, omega-6 in omega-9 iz dveh naših ekskluzivnih glavnih sestavin, navadnega rička (Camelina sativa) in CamOlive ™.

Kombinacija teh dveh sestavin, ki jih goji, proizvaja in pakira podjetje Excel, je privedla do številnih prednosti, kot so:

 • povečana gibljivost sklepov.
 • vrhunski razvoj mišic.
 • zdrava koža in dlaka.
 • pomoč pri zdravljenju razjed prednjega in zadnjega dela prebavnega trakta.
 • povečana biološka razpoložljivost pri prebavi.

Naši strokovnjaki priporočajo Excel ProElite ™ za:

Omega-3 in triterpenske oljke, ki jih najdemo v velikih količinah, pomagajo povečati zmogljivost konja. Prehransko dopolnilo Excel ProElite se osredotoča na podporo močnemu imunskemu sistemu, zdravim sklepom, sijoči dlaki ter dobremu črevesnemu in kardiovaskularnemu zdravju.

Kaj so triterpeni?

Triterpeni so naravni antioksidanti, ki se uporabljajo predvsem pri obolelih konjih in nadomeščajo steroidne hormone, kot je kortizon. Excel ProElite se osredotoča na svoje protivnetne lastnosti, povečuje gibljivost in razvoj mišic ter se s tem bojuje proti procesu staranja.

Formula Excel ProElite ne vsebuje t.i. doping snovi, formula vsebuje samo čiste sestavine iz nadzorovanega porekla.

ProElite vsebuje naravne antioksidante (vitamin E) in ravnovesje rastlinskih omega-3, omega-6 in omega-9 iz naših dveh ekskluzivnih glavnih sestavin, Camelina sativa (navadni riček) in CamOlive.

Številne stranke Excel-a so z uporabe drugih oz. več različnih dodatkov prehrani prešle na Excel ProElite za tekmovalne konje, ker je tudi enostavnejše hranjenje! Zdaj za svojega športnika potrebujete samo 1 izdelek za hranjenje- Excel ProElite.

Z le 30 – 60 ml na dan bo vaš konj dobil vse kar je prej z večimi dodatki.

Laneno olje – ričkovo olje – ali obstaja razlika?

V nasprotju s splošnim prepričanjem sta lan in navadni riček (divji lan) dve popolnoma različni rastlini. Navadni riček ali toter (Camelina sativa) ali nepravi lan spada v družino hibridov, kot je gorčica. Olje rička vsebuje visok delež omega-6 (približno 18% linolne kisline), zlasti pa omega-3 maščobne kisline (približno 38% alfa-linolenske kisline). Te esencialne maščobne kisline je treba pridobiti z zunanjim vnosom, ker jih telo ne more proizvajati samo. Samo ričkovo olje vsebuje tudi veliko vitamina E.

Zakaj Excel ProElite za tekmovalne konje?

 • Povsem naravno rastlinsko olje, brez dodatka ribjega olja. Hmm, od kdaj konji lovijo ribe?
 • Z naravnim vitaminom E, brez sladkorja, brez konzervansov in dodatkov.
 • Proizvajalec Excel že več kot 15 let raziskuje in razvija izdelke posebej za konje in pse.

Excel ProElite je eden najkakovostnejših izdelkov na trgu, z idealnim razmerjem (4: 1) Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin. Vsebuje optimalno kombinacijo ključnih hranil iz hladno stiskanih rastlinskih olj, ki zagotavljajo edinstveno ravnovesje maščobnih kislin omega 3, 6 in 9 ter vitamina E.

Omega 3 maščobne kisline pomagajo telesu proizvajati in sproščati protivnetne snovi. Te snovi pomagajo telesu v boju proti vnetnim procesom v sklepih, krvnem obtoku in vezivnem tkivu.

ProElite vsebuje torej tudi velik delež naravnega vitamina E– vitamin, ki ga konj ne more proizvajati sam, je pa izredno pomemben za njegovo zdravje. Vitamin E je najpomembnejši gradnik za zaščito posameznih telesnih celic. Neprimerljivo prodira v hrbtenični kanal, možgane, jetra, oči, srce, kožo in sklepe. Vitamin E pomaga izboljšati zmogljivost in okrevanje, zaradi česar je vaša najboljša izbira za dodatek k zdravju konj.

Excel ProElite za tekmovalne konje je zasnovan za povečanje njihovih zmogljivosti.

ProElite ™ je sestavljen iz kakovostne in preizkušene mešanice olja iz semen Camelina sativa (navadni riček ali divji lan) in dodatkov Excel Cam, ekskluzivne sestavine CamOlive ™.

Excel ProElite za tekmovalne konje:

– 100% ričkovo olje ter izvlečki oljčnega olja, z visoko vsebnostjo oljčnega triterpena (2000 – 2500 ppm).

Navodila za hranjenje:

 • Povprečno težki konji (500kg): 60ml/dan ali 2x30ml/dan;
 • Poniji in žrebeta: 30ml/dan.
 • Max. na dan 150ml.

Sestava: deviško ričkovo olje obogateno z bioaktivnimi oljčnimi spojinami.

Analitične sestavine: surove beljakovine 0%, surovo olje in maščobe 100%, natrij 0%, surove vlaknine 0%, surovi pepel 0%, Omega 3 (30%), Omega 6 (15%), Omega 9 (40%), vitamin E (700 ppm), Camelina Polyphenois (100ppm).

Hranite v hladnem in suhem prostoru. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabe (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

T: 041 817 036 www.tetraktis.si

5 mnenji za Za tekmovalne konje Excel ProElite olje (regeneracija)

 1. urospredan

  Excel ProElite olje,mislim da sem bil med prvimi če ne prvi ki sem ga začel uporabljati pri tekmovalnih konjih, rezultati so bili vidni hitrejša regeneracija med treningi in tekmovanjem,konji so zato zdravi in se vidi na rezultatih.

 2. Miro Pirc (preverjena stranka)

  Glede na eno letno izkušnjo, dodajanja v prehrano Excel ProElite olje, mislim, da je dobro. Konji v treningu se dobro počutijo. Dodajamo pa tudi mladim konjem v odraščanju, rezultati na oko, so odlični.
  lp.
  Miro

 3. Helena O. (preverjena stranka)

  Glede hranjenja olja v poletnih mesecih sem bila vedno skeptična, predvsem v smislu, da je olje postalo neužitno (žarko, spremenilo barvo, okus), kar sem Nataši tudi potožila. Pa sem vseeno poizkusila Olje Excel ProElite. Po več letih je to prvo olje, ki sem ga uporabljala celo poletje, konji so ga z veseljem pojedli, saj je dobrega okusa, nima nekega hudega vonja (da tudi jaz sem ga poizkusila:)) in najpomembnejše meni kot kupcu je da se ni pokvarilo, čeprav ga nisem skladiščila kot bi ga morala… Zaradi lastne lenobe. Doprinos je bleščeča dlaka, energija. Priporočam!

  • Nataša (preverjena stranka)

   Lepo slišati! Hvala Helena za tvoje priporočilo 🙂

 4. Darja Krelj (preverjena stranka)

  Konj je po uživanju olja dobil lepšo dlako, vidi se gradnja mišic ter na splošno ima konj več energije in vidno je njegovo dobro počutje.

 5. Irena (preverjena stranka)

  Ni bilo opazne spremembe

Podaj mnenje
Počisti