(2 mnenji strank)

EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic

43.80

Rok uporabe 02/24.

Med vadbo in tekmovanjem so konjske mišice lahko izpostavljene velikemu stresu, kar lahko povzroča krče in bolečine, Excel GraRecover pa pomaga mišicam pri hitrejšem okrevanju.

Na zalogi (se lahko naroči)

EXCEL GraRecover za hitrejšo regeneracijo mišic konja

Excel GraRecover podpora za hitro regeneracijo konja po vadbi. Vsebuje edinstveno antioksidantno formulo s polifenoli grozdja (proantocianidini) in granatnega jabolka (elagična kislina), posebej razvito za spodbujanje okrevanja mišic.

Excel GraRecover je zasnovan za podporo hitrejšem okrevanju mišic konja.

Navodila za hranjenje:

  • Začetni odmerek (prvih 10 dni): 60 g na dan (2 merici) 
  • Vzdrževanje: 30 g na dan (1 merica)

Max. na dan 60g.

Excel GraRecover je proizveden brez doping snovi, samo z nadzorovanimi naravnimi sestavinami.

Sestavine: lucerna (alfalfa) v prahu, olje navadnega rička, ekstrakt grozdja in granatnega jabolka. Aditivi: ojačevalci okusa.

Analitske sestavine: polifenoli (32.500 ppm), omega 3 (7%), surove beljakovine (10%), surova olja in maščobe (20%), surovi pepel (16%),vlaknine (21%), natrij<0,1%.

Med vadbo in tekmovanjem so konjske mišice lahko izpostavljene velikemu stresu, kar lahko povzroča krče in bolečine, Excel GraRecover pa pomaga mišicam pri hitrejšem okrevanju oz. regeneracijo konja.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

T: 041 817 036 www.tetraktis.si

Excel Supplements Europe je proizvajalec prehranskih dodatkov za konje, ki temeljijo na izvlečkih navadnega rička

Zelo so uspešni na ameriškem tržišču. Osredotočajo se na proizvodnjo najboljših dodatkov z visoko kakovnostnimi sestavinami.

Njihovi izdelki zagotavljajo izjemno kombinacijo omega 3, 6, 9 in ostalih nutritivnih komponent.

Rezultat je nabor edinstvenih dodatkov za tekmovalne konje, ki podpirajo njihovo zdravje, nego kopit, odpiranje dihalnih poti, zdravje mišic in sklepov, torej vse, kar vaš štirinožni prijatelj potrebuje!

2 mnenji za EXCEL GraRecover za regeneracijo mišic

  1. Gregor Ravnikar (preverjena stranka)

    Letos sem v poznozimskih mesecih uporabljal Excel Vitaflav in Gra Recover pri konju, ki je lansko sezono uspešno tekmoval v endurance-u, to sezono pa ga pripravljam za preskakovanje ovir. Trenira 6 krat tedensko, star je 9 let.
    Kljub težkim treningom v občasno še zelo hladnem vremenu, to zimo ni bilo nobenih težav z zdravjem. Ob treningih je konj postal zelo odziven in ves čas sem imel občutek, da dela z veseljem. Nemogoče mi je sicer reči, da gre vse to pripisati prehrani, drži pa, da sta bila poleg sena, osnovne krme in vitaminov to edina dodatka, ki sem ju uporabljal. Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.

  2. Karin Kranjc (preverjena stranka)

    Odlično deluje na mišice po napornih treningih. Spremembo sem opazila, ko se po naporu mišice niso tresle. Blagodejno deluje tudi na muscle-fiber.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)