(3 mnenja strank)

PRO GUT probiotiki za konje, prebiotiki

27.9999.99

Pro-Gut Balancer je edinstven prebiotik in probiotik z MOS, s trojnim delovanjem. Osnova so užitna lanena semena in lucerna.

Hraniti pa je potrebno 10 dni pred in 10 dni po stresnih aktivnostih, kot so potovanja (zlasti na mednarodna), premikanje dvorišč, parjenje kobile, pripravo na prodajo ždrebet, antibiotično terapijo itd.

Počisti

Probiotiki in prebiotiki za konje PRO GUT

Probiotiki in prebiotiki za konje Pro-Gut Balancer je edinstven izdelek z MOS, s trojnim delovanjem. Osnova so lanena semena in lucerna.

Hraniti pa je potrebno 10 dni pred in 10 dni po stresnih aktivnostih, kot so potovanja (zlasti na mednarodna), pripusti, priprava na odstavitev žrebet, antibiotična terapija ali poškodbe.

Podpora prebavnemu zdravja

 • NARAVNE SESTAVINE – Edinstvena mešanica prebiotikov in probiotikov ter manan oligosaharidov (MOS) pomaga ohranjati zdravje mikrobne populacije v številnih izzivih, s katerimi se soočajo konji.
 • BISTVENO ZA MIKROBNO ZDRAVJE – Pro Gut spodbuja optimalno prebavno funkcijo in energijo iz virov prehranskih vlaknin. Pomaga krepiti imunski sistem in spodbuja sintezo vitalnih vitaminov B in vitamina K v črevesni mikrobioti.
 • PRIPRAVLJENO ZA UPORABO – Okusen dodatek iz lanenega semena in lucerne je treba hraniti 10 dni pred in 10 dni po kakršni koli stresni aktivnosti za konje in ponije.

DOZIRANJE – pri 500kg težkem konju: 450 g pakiranje traja 30 dni, 900 g pakiranje traja 60 dni, 2,7 kg pakiranje pa 180 dni.

Ker so Pro-Gut probiotiki in prebiotiki za konje zelo koristni in blagodejno učinkujejo na celotni prebavni sistem je priporočljivo dodajati dodatek tudi konjem v optimalnih življenjskih razmerah.

Pri dirkalnih oz. tekmovalnih konjih, pri katerih potekajo naporni treningi in tekmovalni programi, lahko opazimo pozitivne učinke šele po nekoliko daljši uporabi.

Dopolnilna krmna mešanica za konje, vseh kategorij

Pro Gut probiotiki in prebiotiki za konje je prehranski dodatek in deluje kot probiotično dopolnilo za uravnavanje črevesne flore.

Izdelek vsebuje probiotike, prebiotike in MOS (manno-oligosaharid), ki so namenjeni podpori prebavnemu zdravju kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: za povprečno težkega konje (500kg): pri težavah s prebavo -30g na dan, sicer za vzdrževanje 15g na dan. Največji dnevni odmerek je 60g (30g merica priložena).

Konje hranite v sorazmerju z njihovo telesno težo; manj hranite manjše konje in ponije, več večje pasme konj.

Sestava: mikronizirano laneno seme (35,1%), sušena lucerna (alfalfa), mano-oligosaharid (8,5%),

Dodatki (na kg): tehnološki dodatki: BHT (E321) 100mg; zootehnični dodatki: kvasovke Saccharomyces cerevisiae MUCL 39885 (4b1710)8.3 x 1011 CFU; senzorični dodatki: mešanica aromatičnih spojin (2b).

Analitske sestavine: surove beljakovine 15,0%, surove maščobe 14,0%, surove vlaknine 5,2%, natrij 0,1%, surov pepel 5,0%.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabe (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za konje (ni za ovce!). Hraniti v hladnem, suhem, temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem.

Preizkusite Uls-Gard Solution (peleti ali sirup) za podporo želodcuSand Out pelete za podporo konjev in ponijev, ki se pasejo na zelo peščenih pašnikih, in Liver Flush, ki zagotavlja vrsto antioksidantov na rastlinski osnovi za podporo zdravim jetrom.

3 mnenji za PRO GUT probiotiki za konje, prebiotiki

 1. Helena O. (preverjena stranka)

  Probiotik hranim starejši kobili, ki ima že več let vsako zimo težave s t.i. kottwasser (morda bi bil najboljši prevod polivanje, ne driska, ampak voda iz črevesja). S probiotikom ji pomagam uravnavati to vodo, črevesje in želodec pa dobita potrebno zaščito.

 2. Anja Jakelj, KK PR KRAL (preverjena stranka)

  PROGEST pomaga pri pridobivanju in ohranjanju telesne teže pri konjih, kateri le-to težko držijo. Več izdelkov Equine America redno uporabljam dnevno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna. V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

 3. Živa Prunk Racehorse Trainer (preverjena stranka)

  Obožujem Progest ter Uls Gard! Brez njiju mi ne bi uspelo doseči tako zavidljivih rezultatov. S Uls Gard-om so gastritični ulkusi izginili. Konji so si uredili bodisi prebavo in sijaj dlake bodisi so se poredili. Definitivno priporočam vsem, ki želijo konjem najboljše in od njega pričakujejo najboljše!

Podaj mnenje
Počisti