Konjsko mazilo za kopita Fungatrol Hoof dressing

30.99

Hitra pomoč pri suhih in razpokanih kopitih. Olja avokada in origana učinkovito vlažijo in negujejo kopito.

Pakiranje 450 ml.

Na zalogi (se lahko naroči)

Konjsko mazilo za kopita Fungatrol Hoof Dressing

Konjsko mazilo za kopita Fungatrol Hoof dressing je 100% naravno olje, ki se uporablja za spodbujanje zdravja, elastičnosti in moči kopit. Dragocena formula, s hranilnim oljem avokada in origana, ki sta znana po svojih antibakterijskih in protiglivičnih lastnostih, pa kopito vlaži in neguje. Namreč dež, sneg oz. mokre in blatne razmere lahko povzročijo, da so kopita in noge vašega konja ali ponija občutljivi na bakterije in glivice. V takšnih primerih priporočamo uporabo konjskega mazila za kopita Fungatrol Hoof Dressing. Uporaba protiglivičnih sredstev prepreči nastanek glivičnih okužb.

UPORABA: Uporabljajte vsakodnevno za podporo zdravim kopitom.

Izključno za živali. Hraniti izven dosega otrok. Ne zaužijte – če ga zaužijejo ljudje / živali, dajte veliko vode, ne  spodbujajte bruhanja in takoj pokličite zdravnika/veterinarja.

Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Nega kopit konja

Kopita konja so ključnega pomena za njihovo gibanje, podporo teži in splošno zdravje. Vzdrževanje zdravih kopit je tako ključno za dobrobit in zmogljivosti konja. Potrebno je redno čiščenje, spodrezovanje in nega.

  1. Redno čiščenje kopit preprečuje kopičenje umazanije in bakterij, kar lahko privede do okužb.
  2. Spodrezovanje se izvaja, da se ohrani pravilna dolžina kopitne kapsule in prepreči nepravilno obrabo.
  3. Nego pa predstavlja hidracija in zaščita kopit. Uporaba vlažilnih sredstev za apliciranje, kot so olja ali kreme, pomagajo ohranjati prožnost in elastičnost kopitne kapsule. Za bolj optimalne rezultate pri večjih izzivih s kopitih pa priporočamo tudi doziranje biotin dodatka (hranjenje od znotraj). Tako iz naše ponudbe lahko izbirate med:

Fungatrol peleta izdelkov za konje

Konjsko mazilo Fungatrol Hoof Dressing je del Fungatrol palete izdelkov, zasnovanih za boj proti glivicam. Izdelki so idealni za ohranjanje zdravja kože vaših konj brez glivičnih okužb in razpokane kože, ki se lahko razvijejo med hladnejšimi, bolj vlažnimi meseci v letu.

Vsi izdelki iz linije Fungatrol (krema, sprej, šampon brez izpiranja) temeljijo na mešanici naravnih sestavin, kot so olja čajevca, klinčkov in kamilice, ki so znani, da preprečujejo mikrobe in bakterije ter pomagajo pomiriti kožo.

Redna veterinarska nega in spremljanje zdravja kopit sta ključnega pomena za preprečevanje poškodb in bolezni ter zagotavljanje optimalnih zmogljivosti konja. Zdrava in močna kopita omogočajo udobno gibanje in boljšo kakovost življenja.

Zato naložba v nego kopit konja predstavlja naložbo v njihovo zdravje in srečo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Konjsko mazilo za kopita Fungatrol Hoof dressing”

Na zalogi (se lahko naroči)