Verm-x za perjad- naravno proti glistam

20.9967.91

Verm-X zeliščna mešanica za perjad (kokoši, race, gosi kot tudi labodi, fazani in dr. ptice).

Pakiranje 250g peleti (za 5 ptic za pol leta), 750g ali 1,5kg.

Počisti

Naravno proti glistam in ostalim notranjim zajedavcem z zeliščno mešanico Verm-X

Naravno proti glistam z Verm X za perjad (kokoši, race, gosi in divje ptice). Dodana prednost je, da lahko ob uporabi hkrati pobirate kokošja jajca.

Kdaj in zakaj je bil razvit VERM-X kot pomoč v boju proti glistam?

“Moj prvi korak je bilo kontaktiranje Nacionalnega inštituta medicinskih zeliščarjev v Londonu, ki so me obvestili, da so se pred farmacevtskimi izdelki v živinoreji kot standard uporabljala zelišča. Takrat sem začel delovati s takratnim predsednikom inštituta, s katerim sva iskala primerne zeliščne recepte za učinkovito zeliščno zdravljenje glist pri živalih. Od takrat, 14 let kasneje, smo se v podjetju osredotočili na povečanje obsega formulacij in oblik, ki zajemajo široko paleto različnih izdelkov”, pojasnjuje Philip Ghazala, lastnik in direktor, kako je bil razvit vodilni naravni izdelek za nadzor črevesne higiene.

Odobreno za uporabo v organskih sistemih po oceni Organic Farmers and Growers Ltd.

Če so vaše ptice prosto rejene je nadziranje njihove pitne vode težko, v tem primeru ponujajo peleti odlično alternativo, saj jih je mogoče zlahka mešati in vstaviti v krmo. Naša peletirana oblika je priljubljena tudi za dodajanje grozdja in neposredno hranjenje.

Sestavine: pšenična moka, pšenični zdrob, apnenčasta moka, česen, cimet, navadni timijan, moka iz morskih alg, sončnično olje, koprive, kosi, navadni komarček (koromač), poprova meta, brest, kvasija, dikalcijev fosfat in pekoča pakrika.

Koliko in kako pogosto moram hraniti svojo perjad s peleti Verm-X peleti?

Nanesite 2.5g na ptico na dan povrh njihovega rednega krmnega obroka. Hranite 3 zaporedne dni vsak mesec.

Hranite s polovično količino piščančkom med 2-4 mesece starosti. Polna odrasla količina se lahko nastavlja šele pri 4 mesečni starosti.

250g pakiranje peletov bo zadoščala 5 pticam za 6 mesecev in 8kg vreča (možno naročilo) bo zadoščala 150 pticam za 7 mesecev.

Proizvajalec: Paddock Farm Partnership Ltd., VB.

Verm-X proti notranjim zajedavcem deluje naravno! Preberi več

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Verm-x za perjad- naravno proti glistam”
Počisti