Zelenjava za morske prašičke, kunce, hrčke v obliki priboljškov Verm-X Nuggets

9.85

Zelenjava za morske prašičke, kunce, zajce Verm-X Nuggets -je zelo okusen priboljšek, ki je preprost za uporabo.

Izdelan iz 100% naravnih aktivnih sestavin, ki nadzorujejo črevesno zdravje oz. skrbijo za črevesno higieno in prinaša dodatno korist- zdrave in močne zobje.

Na zalogi (se lahko naroči)

Zelenjava za morske prašičke, kunce, zajce v Verm-X Nuggets-ih- je odličen priboljšek proti notranjim zajedavcem!

Zelenjava za morske prašičke, kunce, hrčke v Verm-X Nuggets vsebujejo tudi kombinacijo zelišč, pšenične sestavine, dodatke mineralov in olja, ki delujeo antiparazitsko.

Samo zato, ker so kunci, morski prašički in hrčki v kletki ali v vašem bivalnem prostoru, to še ne pomeni, da so imuni na črevesne izzive.

Notranje zajedavce je mogoče pobrati z okužene trave ali s tal.

Priboljški so skrbno oblikovani in proizvedeni, da domačim ljubljenčkom zagotovijo ne le zelo okusen prigrizek, ampak tudi zdravo poslastico z veliko vlakninami. Zasnovani so tako, da jih je mogoče grizljati, kar prinaša dodatno korist za zdrave in močne zobje.

Zdrav prebavni sistem je bistvenega pomena, saj se 70 % imunskega sistema nahaja v prebavnem traktu.

Verm-x priboljški za morske prašičke, kunce, hrčke

vsebujejo naslednja zelišča in zelenjavo:

 • Koromač je zelenjava z značilno sladko aromo in aromo. Znan je po svojih prebavnih lastnostih. Pomaga spodbujati zdravo prebavo, lajša napenjanje, krče in napihnjenost ter pomaga pri uravnavanju prebavnega sistema.
 • Repinec spodbuja zdravo prebavo, lajša težave, kot so napenjanje in napihnjenost, ter pomaga pri odvajanju. Vključuje prehranske vlaknine, ki podpirajo delovanje prebavnega sistema.
 • Sladkorna pesa je bogata z vlakninami, ki pomagajo spodbujati zdravo prebavo in redno odvajanje. Vključevanje sladkorne pese v prehrano pomaga pri lajšanju zaprtja in ohranjanju zdravega črevesja.
 • Česen je znana rastlina z močnim okusom in aromo. Ima številne koristne lastnosti, vključno z antibakterijskimi, protivirusnimi in protiparazitskimi učinki. Česen lahko pomaga pri podpori imunskega sistema in prebavnega zdravja.
 • Kajenska paprika je pekoča paprika, ki vsebuje aktivno spojino imenovano kapsaicin. Le ta ima protivnetne, analgetične, presnovne in antioksidativne lastnosti.

Še posebej je blagodejno delovanje naslednjih začimb v Verm-x Nuggets:

 1. Cimet je začimba z močnim in sladkastim vonjem ter okusom. Ima protivnetne in antibakterijske lastnosti. Prav tako se pripisujejo antimikrobne lastnosti, ki pomagajo pri obvladovanju notranjih parazitov.
 2. Timijan je zelišče z močno aromo in okusom. Ima protimikrobne lastnosti, ki pomagajo pri nadzoru notranjih parazitov. Prav tako se uporablja za spodbujanje zdrave prebave in podporo imunskemu sistemu.
 3. Poprova meta ima osvežujoč vonj in okus. Ima prebavne lastnosti, ki pomagajo pri prebavnem nelagodju. Prav tako se pripisujejo protibakterijske lastnosti, ki prispevajo k splošnemu zdravju prebavnega sistema.
 4. Koprive so rastline, ki vsebujejo veliko hranil, vključno z vitamini in minerali. Imajo tudi protivnetne lastnosti. V prehrani glodalcev lahko koprive podpirajo zdravje prebavnega sistema.
 5. Brest je drevo, ki se uporablja v tradicionalni medicini. Vsebuje sluzi, ki pomagajo pri zaščiti sluznice prebavnega sistema.
 6. Kvasija (Quassia) je drevo, ki se uporablja v tradicionalni medicini zaradi svojih protiparazitskih lastnosti.

Navodila za uporabo:

 • Morski prašiček: v dnevno krmo dodajte eno merico 2,5 ml.
 • Kunec: Dodajte eno zvrhano 2,5 ml merico v dnevno krmo.

Dodajajte polovico odmerka za mladiče med drugim in štirim mesecem starosti in polno količino zatem.

Pakiranje: 180 g zadostuje za 1 kunca ali morskega prašička za 2 meseca.

Pri uporabi tega izdelka se prepričajte, da se držite priporočenega odmerjanja in se posvetujte s veterinarjem, če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede sestavin ali njihove ustreznosti za vašega ljubljenčka.

Sestavine: pšenična moka, Verm-X ​​(cimet, česen, timijan, poprova meta, koromač, repinec, kopriva, brest, kvasija, kajenska paprika), pšenična krma, sladkorna pesa v prahu, kalcijev karbonat, sončnično olje, moka morskih alg, dikalcijev fosfat, sol.

Analitske sestavine: beljakovine 15,5 %, pepel 10 %, vlaknine 8,7 %, olje 3 %.

Proizvajalec: Paddock Farm Partnership Ltd., VB. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Preberite si več o delovanju Verm-x izdelkov tukaj.

 Več o notranjih zajedavcih pri kuncih, hrčkih in morskih prašičkih

 • Notranji paraziti pri kuncih:

Kunci (Oryctolagus cuniculus) so lahko dovzetni za različne notranje zajedavce. Med pogostimi notranjimi zajedavci pri kuncah so črvi, kot so trakulje (Cestoda) in okrogli črvi (Nematoda). Te parazite lahko najdemo v prebavnem traktu kuncev.

 • Notranji paraziti pri hrčkih:

Hrčki (Cricetinae) so prav tako dovzetni za notranje zajedavce, podobno kot drugi glodavci. Med pogostimi notranjimi zajedavci pri hrčkih so lahko okrogli črvi (npr. Syphacia spp.), zajedavci v prebavnem traktu, kot so trakulje in pršice (npr. Demodex spp.).

 • Notranji paraziti pri morskih prašičkih

Morski prašički (Cavia porcellus) so lahko dovzetni za različne notranje zajedavce, podobno kot druge glodavce. Pogoste okužbe notranjih zajedavcev pri morskih prašičkih vključujejo okroglice (Nematoda), kot je Capillaria spp., in trakulje (Cestoda).

Okužbe s notranjimi zajedavci pri glodalcih lahko povzročijo prebavne težave, izgubo apetita, slabo rast in druge zdravstvene težave. Redno odvajanje kuncev je pomembno za preprečevanje in obvladovanje notranjih zajedavcev. Ravno tako okužbe z notranjimi zajedavci pri hrčih in morskih prašičkih lahko povzročijo prebavne težave, izgubo telesne teže, letargijo in druge simptome.

Pomembno je razumeti, da so simptomi in resnost okužb z notranjimi zajedavci lahko različni pri posameznih živalih in se lahko razlikujejo glede na vrsto zajedavca in stopnjo okužbe.

Redno spremljanje zdravstvenega stanja in preventivni ukrepi, kot so higiena in zelenjava za morske prašičke v obliki naših priboljškov, so ključni za preprečevanje in obvladovanje notranjih zajedavcev pri teh živalih.

Če imate pomisleke glede zdravja svoje živali, se posvetujte s veterinarjem, da dobite ustrezne nasvete in zdravljenje.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Zelenjava za morske prašičke, kunce, hrčke v obliki priboljškov Verm-X Nuggets”

Morda vas tudi tole zanima...

Na zalogi (se lahko naroči)