Magnitude prašek

44.99

Magnitude vsebuje magnezij z visoko zmožnostjo vsrkavanja, ki se ga dnevo dodaja konjem za ohranjanje zdravih živčnih tkiv in zmanjševanje nervozne tenzije.

Na zalogi

Magnezij za konje Magnitude za zmanjševanje nervozne tenzije

Magnezij za konje ima v telesu številne naloge, vključno z ohranjanjem zdravja živčnih končičev in vlaken, pomanjkanje magnezija pa se lahko pri konju kaže kot napetost ali živčnost.

Magnitude je zelo vpojna oblika magnezija, ki bi jo morali dnevno  krmiti konjem in ponijem, da spodbujate zdravo živčno tkivo in znižate nervoznost živali.

Za zelo mlade, hitro razburljive ali preobčutljive konje, ki potrebujejo umirjanje, osredotočanje in večjo koncentracijo, bo izdelek iz So-Kalm®Plus zelo primeren.

So-Kalm®PlusPaste se lahko poleg Magnitude uporablja tudi kot dodatek pred tekmovanji.

Magnitude – z rahlo spremembo barve – vendar pa gre za enako odličen izdelek, zdaj s še višjim zagotovilom kakovosti!

Z veseljem potrjujemo, da ni nobene razlike v stopnjah magnezija ali v kemičnem viru tega minerala (magnezijev oksid – MgO), ampak zgolj v fizični obliki MgO, ki ga uporabljamo zdaj.

MAGNITUDE prašek– magnezij za konje, dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Dopolnilni mineralni dodatek namenjen za podporo zdravega ravnovesja magnezija pri konjih kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 5g dnevno. Največ dnevno 5g. 5g merica priložena.

Sestava: magnezijev oksid (97,5%), kalcijev karbonat (2,5%). Analitske sestavine: surovi pepel 100%, v kislini netopni pepel 2.1%, kalcij 1.0%, natrij 0.05%, magnezij (iz 97.5% magnezijevega oksida) 52.7%.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za hranjenje živali. Hraniti v hladnem in suhem, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Izdelek ne uporabljajte v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija.

Equine America (UK) Ltd., UK. Proizvedeno v UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., T: 041 817 036 www.tetraktis.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Magnitude prašek”

Na zalogi