Good as gold za pomiritev tekmovalnih konj

54.99

Naravna podpora za mirnost in osredotočenost vašega konja med stresnimi situacijami in tekmovanji. Obogaten z L-triptofanom, vitamini B1, E in antioksidanti za optimalno zdravje in vrhunske nastope

Čas dobave 1-3 tedne.

Good as Gold= L-triptofan + Vitamin E+ Vitamin B1

“Good as Gold” je naravna rešitev za vaše tekmovalne konje, ki so pod stresom ali pa so po naravi bolj živčni in napeti. Ta prehranski dodatek je oblikovan tako, da konjem zagotavlja podporo in stabilnost v zahtevnih situacijah, kot so tekmovanja, ter jih ohranja mirne in zbrane.

“Good as Gold” se ponaša z unikatno sestavo, ki je prilagojena za umirjanje in izboljšanje koncentracije pri konjih. Z dodatkom 6000 mg triptofana na vsakih 50 g izdelka, skupaj z antioksidanti in vitaminom B1, je to popoln izbor za tiste konje, ki se težko soočajo z nervozo ali so pogosto izpostavljeni visokim nivojem stresa.

Za športne konje, ki se redno soočajo s stresnimi situacijami, je “Good as Gold” idealna izbira. Formulacija bogata z L-triptofanom, vitamini B1 in E ter antioksidanti, spodbuja umirjenost in osredotočenost, kar prispeva k izjemnim rezultatom na tekmovanjih.

Sestavine (na 50g/1kg):

  • L-Triptofan: 6,000 mg / 120,000 mg,
  • Vitamin E: 1,000 mg / 20,000 mg,
  • Vitamin B1: 150 mg / 3,000 mg,
  • Silicijeva kislina: 1,000 mg / 20,000 mg, precipitirana in sušena.

Analitična sestava vključuje: 9.94% surovih proteinov, 1.99% surovih maščob, manj kot 1% surovih vlaknin, 3.23% surovega pepela in 0.0239% natrija.

Good as Gold zagotavlja vsestransko podporo, ki je ključna za optimalno zdravje in počutje vašega konja.

Navodila za uporabo: Za maksimalne učinke dodajte Good as Gold dnevno običajni prehrani vašega konja. Pred tekmovanjem priporočamo odmerek 50 g na dan, za tri do štiri dni pred dogodkom. V času visokega stresa uporabite enako količino za ohranjanje stalne ravni mirnosti. Za redno vzdrževanje zadostuje 25 g na dan.

Ena merilna žlica ustreza 25 g izdelka, kar omogoča preprosto in natančno doziranje.

Investicija v mentalno in fizično zdravje vašega konja je odločilna za uspeh

Z izbiro Good as Gold si zagotovite partnerja, ki bo vašemu konju pomagal premagati vse izzive. Z našim izdelkom bo vaš konj vedno pripravljen na vrhunske dosežke.

O podjetju: Thoroughbred Remedies Manufacturing (TRM) iz Newbridgea na Irskem, znanega kot ‘Prestolnica konj’, je od leta 1989 vodilno evropsko podjetje na področju proizvodnje in distribucije prehranskih dodatkov ter izdelkov za zdravstveno zaščito konj. Kot pionirji v industriji smo zavezani k inovacijam in kakovosti, s čimer zagotavljamo najboljšo podporo za prehransko in zdravstveno skrb vaših konj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Good as gold za pomiritev tekmovalnih konj”

Čas dobave 1-3 tedne.