Super So Kalm® plus tekmovalna pasta

36.99

Super So Kalm® pasta vsebuje magnezij in triptofan.

Triptofan je poznana esencialna aminokislina, ki je povezana s proizvodnjo serotonina, ki pomaga konju, da se osredotoči oz. izboljša koncentracijo.

Super So-Kalm Paste je koncentrirana oblika za hitrejšo podporo. Aplicirajte 10 ml najmanj 2 uri pred dogodkom (preden začne delovati adrenalin, pa boljše je aplicirati nekaj več kot ne dovolj).

Na zalogi

Super So Kalm pasta za še hitrejši učinek!

Za hiter učinek uporabite SuperSo-KalmPaste v priročni brizgi na dan tekmovanja in za najboljše rezultate 2 do 3 ure pred dogodkom.

Super So Kalm pasta ponuja tri ključna mikrohranila, ki konju pomagajo ohraniti mirnost in se osredotočiti na svoje delo.

Magnezij – opravlja pomembne naloge v telesu, vključno pri delovanju mišic, in je ključni faktor encimov, ki so pomembni pri prenosu živčnih impulzov.

Pomanjkanje magnezija v prehrani lahko povzroči živčno in mišično razdražljivost.

Kalcij – v telesu tesno sodeluje z magnezijem in ima enako pomembno vlogo pri vzdrževanju pravilnega delovanja mišic in živcev.

Vitamin B1 (tiamin) – ima ključno vlogo pri prenosu živčnih impulzov, pa tudi pri proizvodnji energije.

Vsebuje tudi še triptofan, ključno aminokislino, ki se pretvori v konjskih jetrih in proizvaja pomemben vitamin B, niacin.

Tekmovalna pasta za konje, brizgalka 3x 10ml (za 3 doziranja).

Za hiter učinek uporabite Super So Kalm Paste v priročni brizgi na dan tekmovanja in za najboljše rezultate 2 do 3 ure pred dogodkom.

Na voljo tudi v obliki praška 1kg Super So kalm prašek.

Super so kalm pasta- dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Dopolnilni dodatek za podporo izboljšani koncentraciji in fokusu, kot del uravnotežene prehrane.

SUPER SO-KALM paste– dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Dopolnilni dodatek za podporo izboljšani koncentraciji in fokusu, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) aplicirajte 10 ml na dan direktno v gobec (na konec jezika) 1,5-2h pred vajo ali tekmovalnim dogodkom. Največ 30ml na dan razdeljeno na 3 doze.

Dodatki (na liter): tehnološki dodatki: kalcijev laktat (E327) 4000 mg, nutritivni dodatki: vitamini: vitamin B1 (3a820) 7000mg, aminokisline: L-triptofan (3c440) 100g, senzorični dodatki: 2b ekstrakt kamilice 30g, dovoljena aroma.

Sestava: voda, magnezijev sulfat, kalcijev karbonat.

Analitske sestavine: surove beljakovine 1,4%, surovo olje in maščobe <1%, magnezij 1,5%, kalcij 0.4%, surove vlaknine <1%, surovi pepel 34,7%, natrij <1%, vlaga 54,69%. Izključno za hranjenje živali.

Hraniti v hladnem in suhem, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., Ljubljana, T: 041 817 036 www.tetraktis.si

Izključno za hranjenje živali. Hraniti v hladnem, suhem, temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek zavržite vkolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Po vsaki uporabi dobro zaprite embalažo.

DEKLARACIJA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Super So Kalm® plus tekmovalna pasta”

Na zalogi