(5 mnenj strank)

Super So Kalm® prašek

51.99

Zmanjšuje stres, umirja in izboljšuje koncentracijo. Super So Kalm® vsebuje magnezij in triptofan.

Triptofan je poznana esencialne aminokisline, ki je povezana s proizvodnjo serotonina, ki pomaga konju, da se osredotoči oz. izboljša koncentraciojo.

Na zalogi (se lahko naroči)

 1. Super So Kalm vsebuje triptofan, ključno aminokislino, ki se pretvori v konjskih jetrih in proizvaja pomemben vitamin B, niacin.

Super So Kalm prašek ponuja tudi tri ključna mikrohranila, ki konju pomagajo ohraniti mirnost in se osredotočiti na svoje delo.

Magnezij – opravlja pomembne naloge v telesu, vključno pri delovanju mišic, in je ključni faktor encimov, ki so pomembni pri prenosu živčnih impulzov.

Pomanjkanje magnezija v prehrani lahko povzroči živčno in mišično razdražljivost.

Kalcij – v telesu tesno sodeluje z magnezijem in ima enako pomembno vlogo pri vzdrževanju pravilnega delovanja mišic in živcev.

Vitamin B1 (tiamin) – ima ključno vlogo pri prenosu živčnih impulzov, pa tudi pri proizvodnji energije.

Za hiter učinek uporabite Super So Kalm Paste v priročni brizgi na dan tekmovanja in za najboljše rezultate 2 do 3 ure pred dogodkom.

Pakiranje 1 kg (za 1 mesečno oskrbo).

SUPER SO KALM prašek– dopolnilna krmna mešanica za konje, vse kategorije.

Dopolnilni dodatek za podporo izboljšani koncentraciji in fokusu, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 30 gramov dnevno. Na dan tekmovalnega dogodka, 2 uri prej, lahko dodatno hranite še 30 gramov. 30g merica priložena. Največ dnevno 60g razdeljeno na 2 obroka.

Sestava: dehidrirana moka iz lucerne (alfalfa), magnezijev oksid, kalcijev karbonat, dekstroza, repično olje.

Analitske sestavine: surove beljakovine 25.4%, surovo olje in maščobe 1.4%, magnezij 6.7%, kalcij 1.4%, surove vlaknine 18.0%, surovi pepel 20.2%, natrij 0.05%. Dodatki (na kg): tehnološki dodatki: BHT (E321) 100mg, nutritivni dodatki: L-triptofan (3c440) 166,667mg, vitamin B1 (3a820-tiamin hidroklorid) 3333mg.

Izključno za hranjenje živali. Hraniti v hladnem in suhem, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o., T: 041 817 036 www.tetraktis.si

5 mnenji za Super So Kalm® prašek

 1. Lucija (preverjena stranka)

  Moj favorit je Super So Kalm. Mojega konja pomiri in ga skoncentrira, tako da ga potem lazje odjaham. Vsec mi je bilo tudi to, da sem razliko videla zelo kmalu po tem, ko sem mu zacela dajati. Moram pa se povedati, da me je presenetilo to, da konju sploh ne jemlje energije, nad cim sem bila se najbolj pozitivno presenecena.

 2. Maja, Kaja in Anja Erman (preverjena stranka)

  Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator (za dihala), predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.
  Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.
  Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

 3. Anja Jakelj, KK PR KRAL (preverjena stranka)

  Super SO-KALM prašek je zelo uspešno umiril dva nervozna tekmovalna konja. Več izdelkov Equine America redno uporabljam dnevno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna. V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

 4. Živa Prunk Racehorse Trainer (preverjena stranka)

  Moji favoriti med izdelki so CortaVet, Super so Kalm paste, Like Ice, Tye-gard, Uls gard in Progest. Zakaj? Preprosto- ker Equine America izdelki delujejo! Pri vseh težavah, s katerimi sem se srečala, sem jih seveda rešila z Equine America proizvodi.

 5. Lana Zrinjanin (preverjena stranka)

  Z mlado kobilo Giselle smo imeli nekaj težav z zbranostjo oz. nervozo na treningih. V nekaj tednih uporabe Super so-kalm praška je postala drug konj – umirjena, zanesljiva, nič jo ni zmedlo. Tako sem z njo letos uspešno začela tekmovanja (že v 3. nastopu je zmagala).

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)