Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Rok Hočevar

Moja 5-letna kasaška kobila Sarah ima prirojeno genetsko napako na skočnem sklepu zadnje desne noge. Zaradi njene velikosti in teže so posledično toliko bolj obremenjeni sklepi. Pokazatelj je bil nervoza pri delu, otečen in občasno boleč sklep. Poleg osnovne prehrane redno dodajam Cortaflex za konje- HA Super Fenn Super Strength. Tako poskrbim za zdravje sklepov, sproščeno delo na treningu in jezdenju.

Ker sem testiral Excel ProElite olje in Excel Oliflex za sklepe 2 meseca v zimskem času, ko začnem s konji delati kondicijske treninge. V tem času sem prenehal uporabljati Equine America izdelke in sem poleg žita ter osnovnim briketom dodajal 2x dnevno ProElite olje in Oliflex za sklepe.

Lahko rečem, da je bil rezultat učinkovanja obeh izdelkov pozitiven in primerljiv z Cortaflexom. Prakticiram, da so konji čim več zunaj.

Glede na temperaturna nihanja v zadnjem času pa sem bil presenečen, da je olje poskrbelo za zdrav imunski sistem in odlično počutje Sare. Kombinacijo obeh izdelkov priporočam vsem, katerih konji imajo težave s sklepi.

 

Dodaj odgovor

Call Now Button