Fragaria 3c za mačke in pse

12.26

Fragaria 3C pomaga zmehčati zobne obloge in zobni kamen, kar olajša odstranjevanje pri ščetkanju ali celo ko vaš ljubljenček žveči hrano ali igrače.

Pakiranje 100 granul.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: HOMEOFRAG Kategoriji: ,

Fragaria 3c

Fragaria 3c je homeopatski izdelek, pridobljen iz rastline divje jagode. Uporablja se za vzdrževanje zdravih zob in dlesni pri psih in mačkah.

Fragaria 3c mehča in pomaga pri odstranjevanju zobnega kamna na obloženih zobeh. Prispeva k upočasnitvi kot tudi k preprečevanju nastajanja novih zobnih oblog.

Zobni kamen bo lažje odstraniti na obloženih zobeh že pri ščetkanju in tudi ko vaš ljubljenček žveči hrano ali igrače

Homeopatski asortiman je bil sestavljen v posvetovanju s homeopatskimi veterinarskimi kirurgi, da bi zagotovili, da so izdelani dodatki varni za vaše živali. Uporabljate jih lahko z enakim zaupanjem kot druge Dorwest dopolnila prehrani.

Navodila za uporabo: Dokler se zobni kamen ne zmanjša dajajte eno granulo dnevno. V nadaljevanju ali kot preventivo pred nastankom novega zobnega kamna dajajte eno na teden.

Lahko se daje skupaj s katerim koli dodatkom. Izdelke lahko uporabljate v času brejosti in dojenja.

Bolje je, vendar ne bistveno, da se izognete dajanju homeopatskih zdravil v 15 minutah po jedi ali pijači.

Enostavna uporaba

Držite flaško obrnjeno navzdol in zavrtite pokrov, da ena kroglica pade v pokrovček. Odprite gobček živali in spustite kroglico neposredno iz pokrovčka v gobček.
Ta metoda se uporablja tako, da se izognemo človeškemu dotiku saharoznih kroglic, saj lahko naravna olja na ljudski koži vplivajo na ta občutljiva sredstva. In ne zato, ker bi nam škodovala.

Pakiranje: 100 granul (kroglic saharoze, impregnirane s tinkturo).

Proizvajalec: Helios Homoepathy Ltd, Tunbridge Wells, UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hraniti na temnem, hladnem in suhem prostoru.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Fragaria 3c za mačke in pse”

Ni na zalogi