(1 mnenje stranke)

Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

25.19

CRANIMALS ™ Very Berry je močen antioksidantni dodatek prehrani za mačke in pse pri preprečevanju kroničnih degenerativnih bolezni, kot so rak, artritis, bolezni ožilja in makularne degeneracije oči.

Na zalogi (se lahko naroči)

  • CRANIMALS ™ Very Berry je narejen iz certificirane organske borovnice, brusnice in rdečih malin, trije izmed najbolj zdravih sadežev na svetu.
  • Znanstvene študije kažejo, da imajo organski oksidanti polifenoli v teh jagodah anti-kancerogeno, antiangiogeno, protivnetno, protibakterijsko in anti-virusno delovanje.
  • Antocianidini v brusnicah in borovnicah nudijo naravno podporo zdravi ustni votlini in proti vnetju sečil pri hišnih živalih.Rdeče maline so še posebej obogatene elagitaninima, ki zavirajo razvoj različnih rakavih celic.
  • CRANIMALS ™ Very Berry zagotavlja sinergijsko delovanje antioksidantov, ki zavirajo delovanje prostih radikalov, ki poškodujejo celice, tkiva in arterije, in vodijo do kroničnih bolezni.

CRANIMALS ™ Very Berry se enostavno doda dnevni prehrani vašega ljubljenca za močan izbruh dodatnih antioksidantov, ki bodo krepili odpornost, srčno ožilje, vaskularni sistem in sklepe.

Sestava: organski ekstrakt brusnic, organski ekstrakt borovnic, organski ekstrakt malin.
Analitske sestavine: beljakovine 11,9%, maščobe 7,7%, vlaknine 50,3%, vlaga 11%, pepel 3%, omega 3 maščobne kisline min. 2,2%, antocianidini min. 1620mg/kg, polifenoli min. 1,7%, elaginska kislina 750mg/kg.

Uporaba: prehransko dopolnilo pomešajte dnevnemu obroku (mokro, suho ali surovo hrano) vašega psa/mačke .

Doziranje:

  • mačke, mali psi (teža 1-10kg) : 1 čajno žličko /dan,
  • srednji psi (teža 11-25kg):  2 čajni žlički /dan,
  • veliki psi (teža 26-62kg): 2,5 čajne žličke/dan

*1 čajna žlička je cca. 2g.

Proizvajalec: I&W Research Inc, Canada.

1 mnenje za Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

  1. Tanja (preverjena stranka)

    Čudovit izdelek !!! Antioksidanti so nujni za zdravje naših kosmatičnkov in s tem izdelkom vnesemo organsko in koncentrrirano obliko le teh. Priporočam.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)