(1 mnenje stranke)

Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

25.19

CRANIMALS ™ Very Berry je močen antioksidantni dodatek prehrani za mačke in pse pri preprečevanju kroničnih degenerativnih bolezni, kot so rak, artritis, bolezni ožilja in makularne degeneracije oči.

Na zalogi

  • CRANIMALS ™ Very Berry je narejen iz certificirane organske borovnice, brusnice in rdečih malin, trije izmed najbolj zdravih sadežev na svetu.
  • Znanstvene študije kažejo, da imajo organski oksidanti polifenoli v teh jagodah anti-kancerogeno, antiangiogeno, protivnetno, protibakterijsko in anti-virusno delovanje.
  • Antocianidini v brusnicah in borovnicah nudijo naravno podporo zdravi ustni votlini in proti vnetju sečil pri hišnih živalih.Rdeče maline so še posebej obogatene elagitaninima, ki zavirajo razvoj različnih rakavih celic.
  • CRANIMALS ™ Very Berry zagotavlja sinergijsko delovanje antioksidantov, ki zavirajo delovanje prostih radikalov, ki poškodujejo celice, tkiva in arterije, in vodijo do kroničnih bolezni.

CRANIMALS ™ Very Berry se enostavno doda dnevni prehrani vašega ljubljenca za močan izbruh dodatnih antioksidantov, ki bodo krepili odpornost, srčno ožilje, vaskularni sistem in sklepe.

Sestava: organski ekstrakt brusnic, organski ekstrakt borovnic, organski ekstrakt malin.
Analitske sestavine: beljakovine 11,9%, maščobe 7,7%, vlaknine 50,3%, vlaga 11%, pepel 3%, omega 3 maščobne kisline min. 2,2%, antocianidini min. 1620mg/kg, polifenoli min. 1,7%, elaginska kislina 750mg/kg.

Uporaba: prehransko dopolnilo pomešajte dnevnemu obroku (mokro, suho ali surovo hrano) vašega psa/mačke .

Doziranje:

  • mačke, mali psi (teža 1-10kg) : 1 čajno žličko /dan,
  • srednji psi (teža 11-25kg):  2 čajni žlički /dan,
  • veliki psi (teža 26-62kg): 2,5 čajne žličke/dan

*1 čajna žlička je cca. 2g.

Proizvajalec: I&W Research Inc, Canada.

1 mnenje za Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

  1. Tanja (preverjena stranka)

    Čudovit izdelek !!! Antioksidanti so nujni za zdravje naših kosmatičnkov in s tem izdelkom vnesemo organsko in koncentrrirano obliko le teh. Priporočam.

Podaj mnenje

Na zalogi