(1 mnenje stranke)

Za pse proti raku Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

25.19

CRANIMALS ™ Very Berry je močen antioksidantni dodatek prehrani za mačke in pse pri preprečevanju kroničnih degenerativnih bolezni, kot so rak, artritis, bolezni ožilja in makularne degeneracije oči.

Na zalogi (se lahko naroči)

Za pse proti raku Cranimals Very Berry

Cranimals Very Berry je inovativen dodatek k prehrani vašega psa, posebej oblikovan z mislijo na podporo zdravju in preprečevanju raka pri psih. Ta izjemno močan izdelek je obogaten z ekskluzivno mešanico naravnih antioksidantov, ki izvirajo iz najčistejših virov gozdnih sadežev: z brusnicami, malinami in borovnicami. Bogat z vitamini, minerali in esencialnimi maščobnimi kislinami, Cranimals Very Berry krepi imunski sistem vašega psa, pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov in podpira celostno dobro počutje.

Ključne značilnosti:

 • Naravna obramba za pse proti raku: Edinstvena formula, bogata z močnimi antioksidanti, podpira naravno obrambo telesa proti raku.
 • Podpora imunskemu sistemu: Sestavine najvišje kakovosti okrepijo imunski sistem vašega psa in prispevajo k njegovi vitalnosti.
 • Zdravje in dobro počutje: Cranimals Very Berry izboljšuje splošno zdravje in dobro počutje vašega psa, hkrati pa povečuje energijo in živahnost.
 • Enostavna uporaba: Lahko se doda neposredno na hrano vašega psa, zaradi česar je idealna izbira za vsakodnevno uporabo
 • Znanstvene študije kažejo, da imajo organski oksidanti polifenoli v teh jagodah anti-kancerogeno, antiangiogeno, protivnetno, protibakterijsko in anti-virusno delovanje.
 • Antocianidini v brusnicah in borovnicah nudijo naravno podporo zdravi ustni votlini in proti vnetju sečil pri hišnih živalih. Rdeče maline so še posebej obogatene elagitaninima, ki zavirajo razvoj različnih rakavih celic.
 • CRANIMALS ™ Very Berry zagotavlja sinergijsko delovanje antioksidantov, ki zavirajo delovanje prostih radikalov, ki poškodujejo celice, tkiva in arterije, in vodijo do kroničnih bolezni.

CRANIMALS ™ Very Berry se enostavno doda dnevni prehrani vašega ljubljenca za močan izbruh dodatnih antioksidantov, ki bodo krepili odpornost, srčno ožilje, vaskularni sistem in sklepe.

Sestava: organski ekstrakt brusnic, organski ekstrakt borovnic, organski ekstrakt malin.

CRANIMALS ™ Very Berry za pse proti raku je narejen iz certificirane organske borovnice, brusnice in rdečih malin, trije izmed najbolj zdravih sadežev na svetu.

Analitske sestavine: beljakovine 11,9%, maščobe 7,7%, vlaknine 50,3%, vlaga 11%, pepel 3%, omega 3 maščobne kisline min. 2,2%, antocianidini min. 1620mg/kg, polifenoli min. 1,7%, elaginska kislina 750mg/kg.

Uporaba: prehransko dopolnilo pomešajte dnevnemu obroku (mokro, suho ali surovo hrano) vašega psa/mačke .

Doziranje:

 • mačke, mali psi (teža 1-10kg) : 1 čajno žličko /dan,
 • srednji psi (teža 11-25kg):  2 čajni žlički /dan,
 • veliki psi (teža 26-62kg): 2,5 čajne žličke/dan

*1 čajna žlička je cca. 2g.

Proizvajalec: I&W Research Inc, Canada

Cranimals Very Berry je za lastnike psov, ki iščejo naravne načine za zaščito svojih ljubljenčkov pred rakom

Z močjo antioksidantov iz gozdnih sadežev ta izdelek ponuja močno podporo v boju proti rakavim obolenjem, hkrati pa zagotavlja optimalno zdravje in dobro počutje vašega psa.

Idealno za pasje lastnike, ki želijo svojim ljubljenčkom zagotoviti najboljše možnosti za dolgo in zdravo življenje.

V ponudi imamo še eden močen in vrhunski prehranski dodatek za pse in mačke od istega proizvajalca. Cranimals Original temelji na moči naravnih antioksidantov iz certificiranih organskih brusnic. Ta močan dodatek je zasnovan tako, da podpira urinarno zdravje vašega ljubljenčka in krepi njihov imunski sistem.

1 mnenje za Za pse proti raku Cranimals Very Berry antioksidanti za pse in mačke

 1. Tanja (preverjena stranka)

  Čudovit izdelek !!! Antioksidanti so nujni za zdravje naših kosmatičnkov in s tem izdelkom vnesemo organsko in koncentrrirano obliko le teh. Priporočam.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)