Ampule za pse BIOSPOTIX proti klopom in bolham 3x3ml, +20kg

16.99

BIOSPOTIX ampule za pse nad 20kg je popolnoma naraven repelent proti bolham in drugim zunanjim zajedavcem (klopi, komarji, uši).

Pakiranje 3 ampul (za 3 mesece).

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Ampule za pse BIOSPOTIX proti zunanjim zajedavcem

Ampule za pse BIOSPOTIX proti zunanjim zajedavcem so popolnoma naravno sredstvo za velike pse (nad 20kg), ki zagotavlja naravno zaščito pred bolhami, klopi, komarji in uši.

Sestavljene iz 100% naravnih eteričnih olj z aktivno sestavino geraniol, ampule BIOSPOTIX učinkovito dehidrirajo hitin žuželk in blokirajo njihov dihalni sistem, kar preprečuje nadaljnje razmnoževanje in zagotavlja dolgotrajno zaščito.

Sestava vključuje 0,75% geraniol in destilirano vodo, kar omogoča enostavno aplikacijo neposredno na kožo psa, od vratu do dna repa.

Paket vsebuje tri 1-ml ampule, pri čemer vsaka traja 4 tedne, zagotavljajoč 3-mesečno zaščito. Po nanosu je priporočljivo ščetkanje dlake za boljše širjenje aktivnih sestavin.

Biospotix ampule za pse predstavljajo varno in učinkovito rešitev za zaščito vašega psa pred zunanjimi zajedavci, brez uporabe škodljivih kemikalij.

Kako delujejo ampule za pse Biospotix?

Biospotix ampule za pse težje od 20kg delujejo na osnovi aktivne sestavine geraniol, ki učinkovito dehidrira hitin (hitin je glavni sestavni del celičnih sten, eksoskeletov žuželk in členonožcev) * in blokira dihalni sistem žuželk. Paraziti se nato odvrnejo z zadušitvijo in dehidracijo, plinska faza geraniola pa pomaga tudi pri dehidriranju jajc in ličink, kar daje Biospotix ampulam za pse odlične ovicidne in larvicidne lastnosti. 

Sestava: Geraniol 0,75%, destilirana voda.

Navodila za uporabo

Pakiranje 3 ampul po 1 ml. Vsaka ampula traja 4 tedne, kar zagotavlja 3 mesečno zaščito

Izrežite ampulo in nanesite neposredno na kožo, od vratu do dna repa. Aktivne sestavine se nato preko sebuma razširijo po vsem telesu vašega ljubljenčka.

Po vsakem nanosu ščetkajte dlako/ljubljenčka, da boste izdelek hitreje širili. Obnavljajte vsak mesec ali po kopanju.

Shranjujte pri sobni temperaturi. Izogibajte se stiku z očmi in usti.

Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok. V primeru zaužitja ali če draženje ne mine, se posvetujte z veterinarjem. Geraniol lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Na voljo tudi v obliki ovratnice Biospotix za pse.

NE SPREGLEJ!

Ker se na vašem hišnem ljubljenčku nahaja samo 5% odraslih bolh, 95% pa jih je v okolju hišnega ljubljenčka, močno priporočamo, da začnete s tretiranjem prostora z uporabo Biospotix INDOOR razpršila 500ml.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Ampule za pse BIOSPOTIX proti klopom in bolham 3x3ml, +20kg”

Na zalogi (se lahko naroči)