Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Odlične Equine America izdelke za konje uporabljam preko 15 let. Zavedati se je treba, da vsi proizvodi so namenjeni vzdrževanju in izboljšanju “performansa” konja in jih je potrebno uporabljati za točno določen namen in cilj. Te proizvode si zaslužijo dobri konji, da se po naporih in stresih čimprej regenerirajo

Izpostavila bi predvsem naslednje izdelke: TYE Gard, Propell, Uls gard, Drink More in MSM. Te izdelki moji konji dobivajo vsakodnevno. Največja težava naših konj v današnjem času so ulkusi želodca. Od tu se težave nadaljujejo z dehidracijo, uriniranjem in metabolizmom mišic. Se pravi, če je ena stvar rahlo oslabljena, povleče cel kup stvari za sabo.

Vsi se zavedamo, da v konjevem organizmu je ogromno funkcij, ki morajo nemoteno delovati in se med seboj prepletati in nadaljevati. Zato konja vsakodnevno opazovati in ga oskrbovati redno, tudi takrat ko so tekme še daleč. Zato je tudi zelo pomembna oskrba konja z dodatki. Zavedati se moramo, da to niso zdravila, ki učinkujejo čez noč, ampak jih je resnično potrebno dajati v skladu s priporočili. Zato so zame Equine America izdelki, ki so najboljše kvalitete, še posebej za takšno ceno.

Vsekakor priporočam!

Dodaj odgovor

Call Now Button