Kapljice za pomiritev psa in mačke Dorwest baldrijan

19.1044.89

Koncentrirani zeliščni izvlečki, uporabljeni v tej tekočini, zagotavljajo, da se v samo 30 minutah pojavi opazna sprememba vedenja, ne da bi povzročila zaspanost.

Priljubljeno za uporabo pri anksioznosti, povezani s potovanji, pa tudi za označevanje terena pri mačkah.

Počisti

Kapljice za pomiritev psa in mačke Dorwest baldrijan

Kapljice za pomiritev psa in mačke Baldrijan Dorwest so hitro delujoča rešitev za pomiritev in nadzor anksioznosti in hiperaktivnosti pri psih in mačkah.

Prestrašene, zaskrbljene in hiperaktivne ter tudi  živali pod stresom je mogoče hitro pomiriti s baldrijan kapljicami.

S kapljanjem v usta, zaužitjem s hrano ali celo le nekaj kapljicami, ki jih damo na posteljnino hišnega ljubljenčka, lahko pride do pomiritve.

Zato obiski veterinarja, potovanje ali selitev v hipu postanejo manj stresne situacije. Mačke imajo še posebej rade vonj Dorwest baldrijan kapljic, zato uporaba res ne bi mogla biti enostavnejša.

Koncentrirani zeliščni izvlečki, uporabljeni v tej tekočini, zagotavljajo, da se v samo 30 minutah pojavi opazna sprememba vedenja, ne da bi povzročila zaspanost.

Kako to deluje in ali bodo mojega ljubljenčka pomirili?

Niso pomirjevala, pravzaprav se pogosto uporabljajo za tekmovalne in razstavne pse in mačke, ki morajo biti pozorni in osredotočeni. So sredstva za krepitev živcev, kar pomeni, da pomagajo naravno sprostiti živčni sistem, kar zmanjšuje tesnobo, vendar ne pomirja mišic.

Kdaj moram začeti dajati izdelek?

Bolj huda kot je fobija, prej morate začeti, v nekaterih primerih do en mesec prej. Pri zmernih fobijah začnite približno 10 dni pred napovedano stresno situacijo.  Tudi če začnete samo kakšen dan prej, bo vaš ljubljenec imel koristi.

Dorwest čeladnica in baldrijan tablete za pse in mačke se uporabljajo vsak dan in zagotavljajo boljši rezultat. So idealne za začetek uporabe pred stresnim dogodkom, tako da so že ljubljenčki sproščeni, preden se začnejo strašni zvoki.

Dorwest baldrijan kapljice za pse in mačke delujejo hitreje

In so kot nalašč za peroralno uporabo kot “dopolnilo” in za nepredvidene dogodke (sosedi, ki imajo ognjemet ali nevihta).  Idealno je, da nekaj kapljic nanesete na priljubljeno ležišče ljubljenčka, mačke imajo to še posebej rade.

V situacijah, ki trajajo več ur in so nepričakovane, kot so nevihte, priporočamo tudi dajanje Dorwest čeladnica in baldrijan tablet. S fobijami in živčnimi motnjami se je res težko spoprijeti – tako za hišne ljubljenčke kot njihove lastnike. Ta izdelek rastlinskega izvora se pogosto uporablja za odpravljanje fobij pred hrupom in strahovi, povezanih z ognjemeti, grmenjem in streljanjem, pa tudi za splošno razdražljivost in hiperaktivnost.

Dorwest čeladnica in baldrijan tablete so edini rastlinski izdelek, ki ga je Direkcija za veterinarska zdravila (VDM UK- Veterinary medicines Directorate) uradno odobrila za pomoč pri tesnobi in živčnosti. Uspešno se uporabljajo že več kot 40 let in je dodatek, na katerega se lahko zanesete. Sestavine dosegajo medicinske standarde in so v skladu s strogimi predpisi o varnosti in kakovosti.

Priljubljeno za uporabo pri anksioznostih, povezanih s potovanji, pa tudi za označevanje terena pri mačkah.

Najboljši nasvet – kupite zaloge Dorwest čeladnica in baldrijan tablete za pse še pred stresnim dogodkom (npr. v novoletnem času ognjemet).

Lahko se daje po potrebi, toda ni priporočljivo, da se v 24 urah dozira več kot dve aplikaciji navedenaga odmerka.

Ali se lahko uporablja med brejostjo?: Ne

Ali se lahko uporablja med dojenjem?: Ne

Lahko se daje skupaj z drugimi dodatki prehrani.

Dorwest baldrijanove kapljice- dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke, vse kategorije

Hitro delujoča rešitev za pomiritev in nadzor anksioznosti in hiperaktivnosti pri psih in mačkah.

Sestava: bio izvlečki čeladnice 50%, korenine baldrijana 25%, omela 25%.

Navodila za uporabo:

  • majhni psi in mačke 1,25 ml
  • srednje pse 2,5 ml
  • velike pse 5 ml
  • velikanski psi 7,5 ml

Lahko se daje po potrebi. Toda ni priporočljivo, da se v 24 urah da več kot dve aplikaciji navedenaga odmerka.

Pakiranja: 30 in 100ml.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Posebna opozorila: Pri dajanju eksotičnim mačkam z nizko telesno maščobo je potrebna previdnost, saj se zelo pogosto pojavi hiperaktivnost.

Steklenice imajo stekleno kapalko s pipeto za enostavno dajanje, ki pa zahtevajo previdnost pri uporabi, da se prepreči zlom ali poškodba.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Kapljice za pomiritev psa in mačke Dorwest baldrijan”
Počisti