(3 mnenja strank)

EXCEL VitaFlav za odpiranje dihalnih poti tekmovalnih konj

39.42

Excel VitaFlav je zasnovan tako, da podpira konjeva pljuča in krvni obtok, ki so med vadbo lahko izpostavljeni velikemu stresu.

Na zalogi (se lahko naroči)

EXCEL VitaFlav za dihala in odpiranje zg. dihalnih poti

EXCEL VitaFlav za dihala je prehranski dodatek za konje, ki vsebuje edinstveno kombinacijo citrusnih bioflavonoidov (vključno s hesperidinom) in vitaminom C, ki pomaga ohranjati zdravje dihal.

Excel VitaFlav je zasnovan tako, da podpira konjeva pljuča in krvni obtok, ki so med vadbo lahko izpostavljeni velikemu stresu.

Navodila za hranjenje:

Navodila za uporabo: za povprečnega konja
(500kg):

 • prvih 7-10 dni: 60g na dan (2 merici)
 • vzdrževanje: 30g na dan (1 merica)  Max. na dan 60g. Sestava: lucerna (alfalfa) v prahu, olje navadnega rička, ekstrakt citrusov.

Sestava: aditivi: L askorbinska kislina (vitamin C), ojačevalci okusa.

Analitske sestavine: polifenoli (18.000 ppm), vitamin C (12.000 ppm), omega 3 (7%), surove beljakovine (10%), surova olja in maščobe (20%), surovi pepel (17%), vlaknine (21%), natrij <0,1%.

Hranite v hladnem in suhem prostoru. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036 www.tetraktis.si

 

Excel Supplements Europe je proizvajalec prehranskih dodatkov za konje, ki temeljijo na izvlečkih navadnega rička

Osredotočajo se na proizvodnjo najboljših dodatkov z visoko kakovnostnimi sestavinami.

Njihovi izdelki zagotavljajo izjemno kombinacijo omega 3, 6, 9 in ostalih nutritivnih komponent.

Zelo so uspešni na ameriškem tržiščuRezultat je nabor edinstvenih dodatkov za tekmovalne konje, ki podpirajo njihovo zdravje, nego kopit, okrevanje dihalnih poti, zdravje mišic in sklepov, torej vse, kar vaš štirinožni prijatelj potrebuje!

3 mnenji za EXCEL VitaFlav za odpiranje dihalnih poti tekmovalnih konj

 1. vidmar.ana3 (preverjena stranka)

  Excel Vitaflav sem dodajala moji kobili, ker je bila čez zimo v boksu in je na pomlad redno kašljala. Po posvetu z Natašo, sem se odločila da preizkusim ta dodatek. Po eno-mesečni uporabi ni več nobenih znakov kašlja.
  Excel Vitaflav pa pojedo tudi tisti najbolj izbirčni konji, ker ima prijeten vonj in okus.

 2. Karin Kranjc (preverjena stranka)

  Excel VitaFlav sem dodajala kobili ki je imela obcasne blage napade kaslja. Po tednu uporabe se je kaselj ze bistveno umiril po 1 mesecu uporabe pa se je kaselj ustavil. Excel VitaFlav je super tudi za tiste “zbircne konje” saj ne vsebuje mentola.

 3. Gregor Ravnikar (preverjena stranka)

  Letos sem v poznozimskih mesecih uporabljal Excel Vitaflav in Gra Recover pri konju, ki je lansko sezono uspešno tekmoval v endurance-u, to sezono pa ga pripravljam za preskakovanje ovir. Trenira 6 krat tedensko, star je 9 let.
  Kljub težkim treningom v občasno še zelo hladnem vremenu, to zimo ni bilo nobenih težav z zdravjem. Ob treningih je konj postal zelo odziven in ves čas sem imel občutek, da dela z veseljem. Nemogoče mi je sicer reči, da gre vse to pripisati prehrani, drži pa, da sta bila poleg sena, osnovne krme in vitaminov to edina dodatka, ki sem ju uporabljal. Z rezultatom sem zelo zadovoljen, zdi se pa, da moj konj tudi, saj je vonj predvsem VitaFlav-a zelo prijeten in je hrano navdušeno čakal.

Podaj mnenje

Na zalogi (se lahko naroči)