Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

V družinski lasti imamo dva konja, s katerimi tekmujeta hčerki Kaja in Anja Erman v preskakovanju ovir. Lahko rečem, da cela družina diha za ta neverjeten šport, ki je postal tudi naš stil življenja. Praktično sem s konji že celo življenje, saj sem v najstniških letih že sama imela svojega konja. Očitno se je ta strast prenesla tudi na hčerki.

S proizvodi Equine America proizvodi smo se prvič seznanili pred približno tremi leti, ko se nam je zelo hudo poškodoval naš konj Indy. Takrat sem se obrnila na Natašo, ki si je vzela kar precej časa za nas in našla proizvod, ki lahko rečem, da je kar precej pripomogel k okrevanju našega Indya. Od takrat dalje redno uporabljamo Corta vet*, ne le samo med sezono tekmovanj, pač pa celo leto.

Med drugim redno uporabljamo tudi Biotin, Kurkumo in pa Ventilator, predvsem v pomladnih mesecih, ko prične vse cveteti in se pojavi alergija.

Med sezono tekmovanj nam podporo dajejo odlični elektroliti, Xxtra boost tonik (za energijo), Propell plus (vitamini, minerali in železo) in Super so calm (pomiritev in fokus). Na spletni strani se vedno kaj najde za naša dva konja, v kolikor se kdaj pojavijo kakšne težave. Naš glavni favorit pa je še vedno Corta vet*, saj resnično deluje in je tudi cenovno dostopen. Vesela sem, da imamo v Sloveniji na razpolago tako odlične proizvode, kot so Equine America proizvodi in pa seveda strokovno podkovano lastnico te trgovine, ki si vedno vzame čas za nas in naša konja. In pa kar je glavno, ko proizvode naročiš jih že naslednji dan dobiš.

Equine America proizvode bi priporočila vsem, ki se soočajo z različnimi problemi in dilemami pri svojih konjih, kot tudi vsem tistim, ki si želijo preventivno zaščititi in okrepiti zdravje svojih ljubljenčkov.

Opomba: * Corta vet izdelek ni več v izdelavi, nadomestil ga je nova formula Cortaflex Super Fenn (Super Strength formula).

Dodaj odgovor

Call Now Button