Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Cortaflex Equine America

Kot velika ljubiteljica konj oz. nasploh vseh živali mi je zelo pomembno zdravje mojih konj. Večkrat smo imeli že različne težave…z dihali, z ˝muskelfibrom˝, z gibljivostjo sklepov in vedno so izdelki Equine America delovali in pomagali.

Najboljši izdelek mi je Tye-gard za podporo mišicam, ter v poletnem času Propell, in pa seveda Cortaflex za podporo sklepom. Posebnost izdelkov Equine America je da dejansko delujejo. Izdelke Equine America redno uporabljam približno 3 leta, pri 5 konjih. Vsem konjem 2x letno naredim kuro za sklepe, tisti ki so v treningu redno dobivajo Tyegard, v poletnem času pa še Propell in vitamin c.

Z naročanjem v Tetraktisu sem zelo zelo zadovoljna, saj izdelke vedno dobim že naslednji dan zjutraj. Tudi če izdelki niso na zalogi, jih dobim v obljubljenem roku. Izdelke Equine America redno priporočam svojim strankam v hlevu in jim tudi pomagam pri naročanju. Zelo sem vesela, da je možnost nakupa vseh EA izdelkov pri nas, mislim da se s tem strinjajo tudi naši konji:-)

Dodaj odgovor

Call Now Button