Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Equine America izdelke uporabljam sedaj že tri leta. Za  7 letno kobilo, ki je imela hudo poškodbo sklepa in tetive sem ob terapiji eno leto redno uporabljala Corta vet haCorta vet sem začela uporabljati na pobudo prijateljice, ki je imela v galopskem športu več konj in da se je pri galoperjih zelo dobro obnesel. Tudi pri meni se je, zato bi ga resno svetovala vsem poškodovanim konjem. Po enem letu so bile spremembe na slikah sklepov neverjetne. Sedaj nadaljujem z uporabo Kentucky-ja, ki ji zaenkrat zagotavlja zadostno podporo, občasno pa dodam tudi Super fenn. Drugi konj, 24 letni kastrat, s katerim sem tudi dirkala vsa leta, redno dobiva Kentucky in ob pojavu artritičnih težav Cortaflex super fenn, po katerem takoj neha šepati.

Zelo dobre izkušnje imam tudi z Dermagel-om. Kobila je padla na asvaltu in si globoko poškodovala karpalni sklep. Po 5-ih dneh rednega mazanja z Dermagel-om, se je rana dejansko zmanjšala na velikost enega cm in ni zbrstela ali se vnela. Uporabo gela sem predlagala tudi prijateljici, katere kobila se je zapletla v mrežo in je imela močno porezane noge in tudi ona ni mogla verjet, kako hitro so se rane pozdravile.

V Tetraktis-u naročam že od samega začetka. Najbolj pozitivna stvar je ta, da so izdelki vedno na voljo in vedno še isti dan odposlani in naslednji dan pri meni doma. Tudi svetovanje je zelo strokovno in še nikoli nisem dobila občutka, da bi mi želeli nekaj prodati samo zato da zaslužijo. Definitivno moja prva izbira pri vseh dodatkih, ki jih v prihodnje nameravam kupiti.

Dodaj odgovor

Call Now Button