Priboljški za konje in ponije EA Mint 1kg

8.99

Priboljški EA Mint Treats združujejo naravne sestavine in svežino mete v idealno poslastico za vašega konja.

Konji jih obožujejo:-)

Na zalogi (se lahko naroči)

Priboljški za konje in ponije EA MINT 1kg

EA Mint Treats so 1kg priboljški za konje in ponije, ustvarjeni iz popolnoma naravnih zelišč. Ta dopolnilna krma vsebuje malo sladkorja in je obogatena z okusom mete, kar zagotavlja, da so ne le okusni, ampak tudi zdravi. Z akreditacijami BETA NOPS in UFAS so EA Mint Treats primerni za tekmovalne konje, saj zmanjšujejo tveganje prisotnosti prepovedanih substanc.

  • Naravne sestavine: ovseni in pšenični otrobi, posušena trava in mešanica zelišč zagotavljajo, da so priboljški ne le okusni, ampak tudi zdravi.
  • Primerno za tekmovalne konje: Akreditacije BETA NOPS in UFAS zagotavljajo, da so priboljški varni za uporabo v tekmovalnih okoljih.
  • Zmanjšano tveganje za prepovedane substance: Skrbno izbrane sestavine in dodatki, kot sta olje poprove mete in kalcijev propionat, zmanjšujejo tveganje prisotnosti neželenih substanc.

Priboljški za konje in ponije EA MINT 1kg

Sestava: ovseni otrobi, posušena trava, pšenični otrobi, mešanica zelišč in sol (apnenec-kalcijev karbonat) .

Senzorični dodatki: 2b Olje poprove mete 300mg. Tehnološki dodatki: Konzervansi: E282 (1a282) Kalcijev propionat 1500mg.

Analitične sestavine: surove beljakovine 10,4%, surove vlaknine 22,6%, surove maščobe 3,2%, surovi pepel 8,2%, natrij 0,28%, sladkor 4,8%.

Neto količina, serija ali referenčna številka in datum izteka (velja vsaj do določenega datuma) so natisnjeni na embalaži.

Poglejte še druge dodatke prehrani za konja tukaj.

Zaveza h kakovosti

Equine America proizvaja v skladu s strogim kodeksom varnosti krme. Priboljški za konje in ponije EA MINT so bili izdelani na licenciranih mestih z uporabo kakovostnih sestavin ter pod strogo nadzorovanimi proizvodnimi pogoji. Ravnotako je usklajeno z zahtevami relevantne zakonodaje, ki ureja proizvodnjo krme za živali.

Equine America spremlja prisotnost določenih naravnih prepovedanih substanc (NOPS), kot zahtevajo pravila dirk in ostalih povezanih tekmovanj, v skladu z BETA NOPS smernicami. Spoštovanje teh smernic zagotavlja zmanjšanje tveganja pojava takih substanc.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Priboljški za konje in ponije EA Mint 1kg”

Morda vas tudi tole zanima...

Na zalogi (se lahko naroči)