(6 mnenj strank)

Airway®s Xtra Strength prašek za konje (kašelj)

35.99139.99

S svojo močno aromo odpira zgornje dihalne poti in lajša dihanje.

Za vsakodnevno uporabo, zlasti pri konjih, ki so vhlevljeni dlje časa, občutljivi na cvetni prah, prašne delce, nečistočo in z zamašenim nosom.

Izbirate lahko med 500g in ekonomičnim 2,5kg pakiranjem.

Počisti

Airways Equine America prašek okrepi zdravje respiratornega sistema in spodbuja maksimalen pretok zraka skozi dihala

Airways Equine America prašek vsebuje močno mešanico naravnih eteričnih olj, znanih po svoji vlogi pri krepitvi dihalnih funkcij. In sicer:

 • Evkaliptusovo olje je dobro znano po tem, da pomaga očistiti dihalne poti od sluzi, ki nastane zaradi nenehne izpostavljenost prahu in sporam.
 • Olje poprove mete in njegova učinkovina mentol se že stoletja uporabljajo pri ljudeh in živalih, saj pomagajo odpreti dihalne poti in očistiti odvečno sluz. Številne spojine, ki jih najdemo v olju poprove mete, nudijo dodatno podporo konjevim lastnim obrambnim mehanizmom respiratornega sistema.

Uhlevljeni konji so izpostavljeni otežitvam dihanja zaradi glivičnih spor in prahu v neposrednem okolju, kar lahko vpliva na njihovo zdravje in pravilno delovanje respiratornega sistema.

Primerna prehranska dopolnila lahko pomagajo okrepiti naravno zaščito konja pred takšnimi izzivi.

Priporočamo da si primerjate tudi izdelek Coff-Less, ki je močna mešanica rastlinskih izvlečkov in olj, vključno z ehinacejo (ameriškim slamnikom).

Formulirana je za zagotavljanje učinkovite antioksidantne podpore dihalnemu sistemu konja in pomaga krepiti njegov imunski sistem.

Za optimalno delovanje se lahko uporablja skupaj z Airways Xtra Strength praškom.

Airways Equine America prašek -prehranski dodatek za konje in ponije za krepitev respiratornega sistema.  

Prehranski dodatek za podporo zdravemu zgornjemu respiratornemu sistemu, kot del uravnotežene prehrane.

Navodila za uporabo: povprečno težkega konja (500 kg) hranite 14 g dnevno.

Največji dnevni odmerek je 14 g, 14-gramska merica priložena.

Pakirano v embalaži: 500g.

Sestava: lucerna alfalfa ekstrakt, laneno olje.

Analitske sestavine: surove beljakovine 15.4%, surove vlaknine 23.4%, natrij 0.1%, surova olja 2.8%, surovi pepel 9.9%.

Dodatki (na kg): senzorični dodatki: 2b evkaliptusovo olje 6g, 2b olje poprove mete 2g, 2b02015 Mentol 1g.

Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži. Izključno za živali. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek zavrzite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred direktnim soncem.

Airways Equine America prašek je treba dnevno dodajati v krmo za konje, ki so uhlevljeni daljši čas in tistim, ki jih draži prah, ki se nahaja v stelji  in senu.

Proizvajalec: Equine America (UK) Ltd Proizvedeno v UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.

T: 041 817 036. tetraktis.si

6 mnenji za Airway®s Xtra Strength prašek za konje (kašelj)

 1. Prašek za kašelj (preverjena stranka)

  Mojemu konjičku ni pomagal prašek,za kašelj.
  Bila pa je hitra dostava.

 2. Vesna Pugelj (preverjena stranka)

  Toop je! Lejda je zelo nadušna kobilica, nič ji ni do zdaj tako pomagalo kot equine america! Trenutno dajem samo to z briketi in nic drugega❣️ Tudi “žleba” nima več, piskat je nehala… Tako ji niso pomagali niti antibiotiki in bronhodilatatorji. Dajem pa ji naizmenično Airways in Ventilator.

 3. Nena Rajšek- Konjeništvo Equiland (preverjena stranka)

  Izdelke Equine America uporabljam že kakšni dve leti na praktično vseh osmih konjih. Pri nekaterih delamo zgolj “kure”, drugim jih dodajamo redno. Namreč vsi moji konji imajo “posebne potrebe”; od gibalnih težav, astmatikov, ekcemarjev,… Pri praktično vseh težavah se je po uporabi različnih izdelkov stanje vidno izboljšalo. Najbolj me navdušuje izdelek Airways prašek, saj se od začetka uporabe naprej kašelj pri astmatiku več sploh ne pojavlja.

 4. Karin Kranjc (preverjena stranka)

  Mesec pred tekmovalno sezono dodajam vsem tekmovalnim konjem Airways za nemoteno dihanje, ki je seveda bistveno za kvalitetne treninge in maksimalno delovanje pljuč. Equine America priporočam vsem, ki iščejo kvalitetne dodatke za zdravje svojega konja. In kar je najboljše vsi izdelki so vedno na voljo takoj, po naročilu jih prejmem že naslednji dan. Vse dodatke lahko dobim na enem mestu- hvala Tetraktis! pa ponudba izdelkov je zelo široka!

 5. Nika Rogič (preverjena stranka)

  Najbolj me je prepričal Airways Extra Strenght prašek za dihala, saj je ob redni uporabi le-tega konj, ki ima kar precej resno naduho, popolnoma prenehal kašljati.

 6. Helena Okorn (preverjena stranka)

  Equine America izdelki pa so resnično vrhunski. Za tekmovalnega kastrata najmanj dvakrat letno naredim kuro z Ventilator-jem ali Airways-om, da se očisti in ojača dihalni aparat. Prav tako mu med trening in tekmovalno sezono dodajam Kentucky, za močnejše sklepe. Pred začetkom tekmovalne sezone mu dodajam tudi So kalm plus. Podobno poskrbim tudi za 21-letno kobilo, ona redno dobiva Kentucky joint sirup za sklepe, za dihalne težave pa Ventilator, Airways ali Coff Less, odvisno od razsežnosti dihalnih stisk, ki se pri kobili pojavljajo vsake toliko mesecev.

Podaj mnenje
Počisti