Izpadanje dlake pri psu ali mački? Preveri Dorwest kelp

16.9059.90

Z vsestranskim prehranskim dopolnilom preprečimo padec pigmenta oz. izboljšamo izgubljeno pigmentacijo ter tudi izboljšamo rast dlake.

Počisti

Izpadanje dlake pri psu ali mački?  

Izpadanje dlake pri psu ali mački  je lahko povezano s pomanjkanjem mineralov – zlasti joda in železa. Lahko pride tudi do pigmentacije ali bledenja, ki je še posebej opazno na smrčku ter okoli oči in ust. Najpogosteje ga opazimo v zimskih mesecih. Dorwest kelp tablete za pse in mačke vsebujejo minerale in elemente v sledovih, ki so bistveni za številne telesne strukture in funkcije vaših ljubljenčkov. Dorwest Kelp prispeva k skrbi za boljšo rast dlake in dobro pigmentacijo.

Z naravno visoko vsebnostjo železa in joda za močno pigmentacijo dlake in kože so te tablete kot nalašč za ohranjanje vašega hišnega ljubljenčka v najboljšem stanju in so lahko koristne tudi za ljubljenčke, ki bi jim lahko koristilo dopolnjevanje s temi posebnimi minerali.

Minerali in elementi v sledovih, ki so v Dorwest kelp tabletami, so bistveni za mnoge telesne strukture in funkcije vašega ljubljenca

  • Jod je potreben za delovanje ščitnice in nadzor nad presnovo celotnega telesa
  • železo pa je pomembna sestavina rdečih krvnih celic, ki je ključnega pomena za prenos kisika.
  • Vaš pes teh mineralov ne more proizvesti v svojem telesu, zato jih mora vzeti iz prehrane.

Vsak dan uporabite vsestransko prehransko dopolnilo. Za močan pigment jih je potrebno dajati od jeseni do pomladi, da preprečimo padec pigmenta. Potrebno jih je dajati najmanj en mesec, da se izboljša izgubljena pigmentacija, čeprav lahko traja dva ali več mesecev, da se popolnoma obnovi.

Navodila za uporabo: 1 tableta na 10 kg telesne teže na dan. Za živali, s težo pod 10 kg, lahko zdrobite tableto in ji date teži primeren odmerek.

Sestavine: kelp (Fucus vesiculosus) prašek 50 mg (450 mg enakovredno izvlečkom); dikalcijev fosfat mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, celulozna prevleka, silicijev dioksid.

Analitske sestavine: beljakovine 0.81%, maščobe 0.3%, surove vlaknine 12.2%, pepel 48.5%.

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki.

Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja.

V poletnih mesecih priporočamo zmanjšanje odmerka predvsem pri živalih, ki imajo probleme s kožo.

Pakiranje 100, 200 ali 500 tablet. V naši ponudbi imamo tudi izdelek v obliki praška.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd, Dorchester, Dorset DT1 3AR, UK.

Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o.. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabnosti (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Hranite na hladnem in suhem mestu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Izpadanje dlake pri psu ali mački? Preveri Dorwest kelp”
Počisti