Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Več izdelkov Equine America uporabljam dobro leto dni redno, skozi vse leto, pri vseh konjih, tako tekmovalnih kot šolskih, vse skupaj 20 konj. In z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični. Za vsak izdelek posebej lahko rečem, da so rezultati res vidni in da sem z učinkom resnično zadovoljna.

Med mojimi najljubšimi izdelki so SUPER SO-KALM POWDER, CORTA-VET POWDER, PRO-PELL PLUS SOLUTION, FORMULA 1 PELLETS, ULS GARD SOLUTION in PROGEST POWDER.

SO-KALM je uspešno umiril dva nervozna tekmovalna konja, CORTA-VET je odlična podpora našim šolskim konjem, kateri dnevno obremenjujejo sklepe (ena kobila ima artritis, ob začetku redne uporabe ne šepa več), PRO-PELL je dvignil odpornost in energijo slabokrvni kobili (splošno počutje kobile se je vidno izboljšalo), FORMULA 1 je odlična rešitev za tekmovalne konje, saj je kombinacija izdelkov, kateri nudijo vso potrebno podporo telesu ob večjih obremenitvah, ULS GARD je pomagal umiriti res hude želodčne čire pri kobili, njeno stanje je neprimerljivo boljše, tudi na teži je pridobila, PROGEST pomaga pri pridobivanju in ohranjanju telesne teže pri konjih, kateri le-to težko držijo. Izdelke redno in z veseljem priporočam tudi drugim, saj so rezultati resnično odlični.

V spletni trgovini Tetraktis so zelo odzivni, hitri, korektni in prijazni. V veselje mi je sodelovati z njimi.

Dodaj odgovor

Call Now Button