Tetraktis- Equine America, Dorwest, Excel

Karin Kranjc endurance Equine America||Karin Kranjc Gazal|Karin Kranjc endurance Equine America

Proizvode Equine America uporabljam že od samega začetka mojih prvih endurance tekmovanj leta 2013. Redno uporabljam Corta vet, ki je absolutno moj favorit- je odlična podpora za sklepe sploh pri mojem 13 letnem Blisku, ki ima za sabo že preko 1400 tekmovalnih kilometrov. Izdelek je v kratkem času uporabe pokazal veliko spremembo:-) Blisk je imel po težki sezoni pomanjkanje sklepne tekočine v kopitnem sklepu. Po 6 mesečnem počitku in dodajanju Corta veta se je Blisk vrnil na tekmovanja še boljši kot prej.

“Za boljšo rast kopit dodajam Super Hoof Powder Plus (biotin) Blisku in Princu, saj je v endurance treningu kopito pod velikimi obremenitvami na različnih podlagah. Žrebca Gazal Z in Ghalib, ki sta letos začela s prvo tekmovalno sezono vsakodnevno dobivata zaradi treningov in obremenitev dopolnilno preventivno mešanico MSM – (organsko žveplo), kar je bistveno za vzdrževanje zdravih sklepov, vezi, kopit in kože. Mesec pred tekmovalno sezono dodajam vsem tekmovalnim konjem Airways za nemoteno dihanje, ki je seveda bistveno za kvalitetne treninge in maksimalno delovanje pljuč. Ob velikih obremenitvah dodajam tudi Propell plus sirup. Za splošno zdravje vsem konjem dodajam Turmeric mešanico saj je odlično splošno dopolnilo za zdravje, sklepe, kožo, prebavo, jetra.

Presenečena sem tudi, kako konji radi in brez pomislekov pojejo vse nove dodatke. Equine America priporočam vsem, ki iščejo kvalitetne dodatke za zdravje svojega konja. In kar je najboljše vsi izdelki so vedno na voljo takoj, po naročilu jih prejmem že naslednji dan. Vse dodatke lahko dobim na enem mestu- hvala Tetraktis! pa ponudba izdelkov je zelo široka!”

Dodaj odgovor

Call Now Button