(0 mnenj strank)

Tekoči česen za konje

18.99

Učinkovit proti insektom, podpira zdravje dihal in krepi imunski sistem.

Več kot 3kg česnovih granul v vsaki litrski embalaži. Idealno za konje in perutnino!

Na zalogi (se lahko naroči)

Tekoči česen za konje KM Elite, 1 ltr

Tekoči česen za konje KM Elite je izdelek, ki združuje naravno moč česna in napredno tehnologijo za maksimalno zdravje in dobro počutje vašega konja.

Ta izjemno koncentrirana formula je kar desetkrat bolj učinkovita pri odganjanju muh in drugih pikajočih insektov v primerjavi z drugimi česnovimi izdelki. Poleg tega spodbuja apetit, podpira dihalno zdravje, vzdržuje zdrav krvni tlak, vsebuje antioksidante in krepi imunski sistem. Vse to je česen 🙂

  • Tekoča oblike pomeni tudi biološko dostopnost, kar pomeni, da se hitro absorbira v kri in tako konju omogoča optimalen izkoristek aktivnih sestavin.
  • Je stabilnejši od granul ali prahu in vsebuje 25% več česnovega olja.
  • Poleg tega je enostaven za doziranje in dodajanje k trdi hrani.

En liter tega izdelka ustreza več kot 3 kg česnovih granulatov in ob dnevnem odmerjanju 10 ml lahko zadostuje za do 100 dni uporabe.

Tekoči česen za konje je 100% naraven in primeren tudi za perutnino.

Zakaj izbrati tekoči česen za konje KM Elite?

  • Tekoči česen zagotavlja visoko stabilnost aktivnih sestavin in je lažji za uporabo v primerjavi s suhimi oblikami česna.
  • Njegova uporaba je idealna rešitev za lastnike, ki želijo svojim konjem zagotoviti naravno zaščito in podporo zdravju brez kompromisov.

Uporaba: 10-20ml za konje, poniji do 10ml, vmešajte v reden obrok.

Sestevine: ekstrakt olja česna.

Analitske sestavine: surove beljakovine <1%, surove vlaknine <0.1%, surovo olje in maščobe <1%, surov pepel <1%.

Na voljo v pakiranju od 1ltr (za več kot 3 mesece za 1 konja).

Za dodatno podporo presnovi in ​​splošnemu zdravju konj priporočamo tudi kurkumo za konje.

  • Vitamin E in omega maščobne kisline

Tekoči česen je bogat z vitaminom E, ki je pomemben za zdravje kože in dlake tako konj kot perutnine. Vitamin E deluje kot antioksidant, ki varuje celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. To pomeni, da lahko tekoči česen pomaga preprečiti razvoj različnih bolezni, kot so rak, artritis in druge kronične bolezni. Poleg tega je tekoči česen bogat z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, ki so pomembne za zdravje srca in krvnih žil. Te maščobne kisline so tudi pomembne za zdravje kože in dlake, saj pomagajo ohranjati njihovo elastičnost in sijočnost.

  • Protimikrobne lastnosti

Tekoči česen za konje je tudi znan po svojih protimikrobnih lastnostih, ki pomagajo preprečiti razvoj različnih bolezni, kot so kolik, diareja in druge bakterijske infekcije. To je zelo pomembno za konje in perutnino, ki so pogosto izpostavljeni različnim bakterijam in virusom.

  • Antiinflamatorne lastnosti

Tekoči česen je tudi znan po svojih antiinflamatornih lastnostih, ki pomagajo zmanjšati vnetje in bolečino v telesu. To je zelo pomembno za konje in perutnino, ki so pogosto izpostavljeni fizičnemu stresu in poškodbam.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Prikaži ocene v vseh jezikih (2)

Be the first to review “Tekoči česen za konje”

Na zalogi (se lahko naroči)