Forget Flies proti insektom sirup

29.99

Sirup za peroralno uporabo.

Narejen je iz naravnih sestavine, ki skozi kožo oz. hlape iz kože odganja muhe in druge žuželke, ki se hranijo s krvjo.

Pakiranje 1ltr (za 40 dni).

Na zalogi (se lahko naroči)

Forget Flies proti insektom sirup

Forget Flies proti insektom sirup je inovativen izdelek, ki na naraven način odganja muhe od konjev. S pomočjo patentirane tehnologije se naravne sestavine učinkovito absorbirajo v krvni obtok konja.

V izdelku so kombinirani edinstveni standardizirani polisulfidi, naravno proizvedeni iz česna, MSM in metionina. Z uporabo specializirane patentirane tehnologije se odstranijo določene variacije, ki jih najdemo v čistem česnu. S tem se zagotovjo najboljši rezultati pri vsakem hranjenju. Tako se edinstveni molekularni odtisi polisulfidov zaužijejo iz hrane in se absorbirajo v krvni obtok.

Skozi kožo pa sprožijo negativno reakcijo pri muhah in drugih žuželkah, ki se hranijo s krvjo. Saj jih hlapi in vonj kože odbija. Receptorji mušic to zaznavajo. Rezultat je zmanjšanje števila muh in drugih nadležnih žuželk, ki pristanejo na konju.

Forget Flies sirup je enostaven za uporabo

 • 25 ml vmešate v hrano konja, ki jo redno zaužije. Sirup je tudi okusen za izbirčen konjski okus 🙂

Sestavine so naravne, brez škodljivih kemikalij in prijazne okolju. Sestavine kot so cink, jabolčni kis in morske alge podpirajo zdravje kože in dlake konja.

Za učinkovito in naravno odganjanje muh od konja uporabite sirup Forget Flies proti insektom že danes. Zagotovite vašemu konju prijetno in udobno poletje brez nadležnih muh!

Metoda delovanja Forget Flies sirupa

 1. 25 ml se dodaja v redni dnevni obrok krme
 2. Aktivne sestavine konj prebavi in absorbira v krvni obtok
 3. Kri dostavi hlapne organske in oljne spojine na kožo, kjer se sprostijo
 4. Senzorični receptorji muh in drugih ugriznih žuželk zaznajo te spojine
 5. Spojine povzročijo negativno reakcijo v receptorjih in žuželke so ODVRNJENE!

Proizvajalec je na osnovi iste tehnologije razvil tudi repelent v obliki spreja. Več o Forget Flies spreju na povezavi!

Obstaja veliko zanimanje za raziskovanje hlapov organskih spojin in njihovim vplivom na insekte

Kot zanimivost, ki mi jo je CHAT GPT posredoval, vam jih tukaj navajam:

 1. Raziskave, opravljene na univerzi v Bristolu v Veliki Britaniji, so preučevale učinek določenih hlapnih organskih spojin na muhe, ki prenašajo bolezni na živino. Ugotovili so, da lahko te spojine zmanjšajo število muh na živalih in s tem zmanjšajo tveganje za prenos bolezni.
 2. Raziskave, opravljene na univerzi v Illinoisu v ZDA, so preučevale učinek določenih hlapnih organskih spojin na žuželke, kot so bolhe in klopi. Ugotovili so, da lahko nekatere hlapne organske spojine zmanjšajo število žuželk na živalih in s tem zmanjšajo tveganje za prenos bolezni.
 3. Raziskovalci z univerze v Guelphu v Kanadi so preučevali učinek določenih hlapnih organskih spojin na komarje, ki prenašajo bolezni, kot je malarija. Ugotovili so, da lahko nekatere hlapne organske spojine zmanjšajo število komarjev in s tem zmanjšajo tveganje za prenos bolezni.
 4. Raziskovalci z univerze v Benetkah v Italiji so preučevali učinek določenih hlapnih organskih spojin na gosenice moljev, ki povzročajo škodo na pridelkih. Ugotovili so, da lahko nekatere hlapne organske spojine zmanjšajo število gosenic in s tem zmanjšajo škodo na pridelkih.

Te raziskave kažejo, da lahko hlapne organske spojine dejansko zmanjšajo število insektov na živalih ali rastlinah ter s tem zmanjšajo tveganje za prenos bolezni ali škodo na pridelkih. Žal včasih Chat GPT ne zna najti konkretnega vira in sem navedeni tekst navedla zgolj kot zanimivost in ne kot preverjeno, znanstveno informacijo.

 

Sirup proti insektom Forget Flies

Prehransko dopolnilo za konje, vse kategorije. Prehransko dopolnilo za podporo konjem pred nadležnim mrčesom.

Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite.

 • Za cca. 500kg konja v krmo vmešamo 25 ml sirupa na dan.
 • Za ponije zmešajte 20 ml na dan. Največji odmerek je 25 ml na dan.

Sestavine: melasa, jabolčni kis, propilen glikol, česen v prahu, morske alge v prahu, metilsulfonilmetan (MSM)

Dadatki (na liter): cinkov kelat glicin hidrat (3b607) 3682 mg, metionin (3c301 DL – metionin) 7080 mg.

Analitske sestavine:

Izdelka ne uporabljajte, če je zaščitna folija zlomljena ali poškodovana. Na embalaži je odtisnjena neto količina, serija ali referenčna številka ter rok uporabnosti (velja najmanj do navedenega datuma).

Equine America (UK) Ltd.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Forget Flies proti insektom sirup”

Na zalogi (se lahko naroči)